Farsdag 2017: fascinerende gaveideer for den beste far

I de senere årene har fars dag i Tyskland blitt nesten like populær som morsdag. På denne vakre ferien sier vi "Takk!" Til den viktigste mannen i våre liv - Faderen, for Hans kjærlighet og alt det Han har gjort for oss. Siden Farsdag 2017 kommer snart, tilbyr vi deg gode gaveideer for å gjøre en stor overraskelse for din far eller ektemann. Vi håper du liker våre forslag!

Når feirer vi Farsdag 2017?

Farsdag 2017 gjør en krans selvFarsdag 2017 feirer familiefestFarsdag 2017 gratulasjonskort bilderamme

I Tyskland feires faderdagen tradisjonelt på den kristne ferie "himmelfartsdag" - det vil si på den 40. dagen etter påske. Festivalen kalles fortsatt menns eller mennsdag og har sine røtter i USA. I 1974 erklærte amerikanske president Richard Nixon den tredje søndagen i juni for en offisiell ferie dedikert til fedrene. Festivalen har lykkes i mange kristne land, og i dag er det også feiret i Tyskland. Farsdag 2017 finner sted den 25. mai, så det er verdt å tenke på en passende gave. Når du velger det, er det viktig å vurdere karakteren og personlige preferanser til din far eller ektemann, så vi tilbyr en rekke ideer som kan fungere som en kilde til inspirasjon for å finne den ideelle gaven. Vær kreativ og gjør din kjære far til en uforglemmelig overraskelse. Vi ønsker deg en fantastisk fars dag!

Gaveideer for Farsdag 2017: Gave til personlig preferanse

Farsdag 2017 Gavekurv med vin og søtsaker

Farsdag 2017 feirer whisky, sigarer og sjokoladeFarsdag 2017 kreative gaveideer

Farsdag 2017 gave planter, fylt med søtsaker

Farsdag 2017 Gaveideer Smijerns vinhylle

1

Farsdag 2017 Godterier som gave

Farsdag 2017 Travel Mug med Dikt

Farsdag 2017 grill bestikk som gave

Farsdag 2017 Vegghylle som gave

Farsdag 2017 feirer kranglet av sjokolade

Fars dag 2107 DIY ideer baker informasjonskapsler

Den enkleste gaveideen er å kjøpe din far noe å se frem til. Kanskje han noen ganger drikker et glass vin eller whisky og liker å røyke sigarer? Bare for Farsdag betaler det seg å ødelegge ham med alt han liker. Kanskje en slik gave virker for vanlig eller kjedelig for deg, men du kan være sikker på at du ikke gjorde en feil. Vinelskere vil gjerne finne et luksuriøst krystallglasssett eller spesielle vinstativer, og for BBQ-fans, et merket forkle eller grillsett er bare tingen. Hvis din far / ektemann liker å spise søtsaker, kan du bake dine favoritt kjeks, en kake eller en kake selv og overraske ham med en festlig frokost.

En luksuriøs klokke som gave til fars dag

Father's Day 2017 gave ide lommeur i vintage stil

Vatrtag 2017 gave ideer luksus klokke

En klokke er også en del av gruppen av "kjedelige" gaver. En luksuriøs klokke, gravert med navnet hans eller en gratulerer med dagen, men faren din kan ha på seg i mange år, og hun vil minne ham om dagen hver dag. Egentlig, de fleste menn liker å ha på seg klokker, så det er definitivt verdt å tenke på en slik gave.

erfaring Gaver

Farsdag 2017 opplever gave til å organisere en tur

Farsdag 2017 Gavekort for Spa

Farsdag 2017 opplever gaveballongtur

Farsdag 2017 Opplev gave, hoppe opp originale ideer

I dag er opplevelsesgaven også veldig populær. Farsdag kan brukes som en mulighet til å organisere en kort ferie for hele familien. Overrask mannen med en tur til et sted de alltid ønsket å besøke eller gi ham kuponger for moro - denne ideen er bare perfekt hvis han føler seg for overveldet i sitt profesjonelle liv. Og for uforglemmelige opplevelser, kan du også velge noe ekstreme - for eksempel bungee jumping eller fallskjermhopping. Vi ønsker deg mye moro!

DIY gave

Farsdag 2017 gratulasjonskort DIY DIY ideer

Farsdag 2017 Gjør fotokollagen selv

Farsdag 2017 Nydelig gratulasjonskort laget av deg selv

Farsdag 2017 Lotto-kort personlig

Farsdag 2017 DIY Ideas Plate Paint

Father's Day 2017 fotoramme laget av deg selv

Farsdag 2017 Pute DIY gave ideer

Farsdag 2017 baker pepperkakehjerte Farsdag 2017 gave malt matrett

Farsdag 2017 veggur med bilde

Når det kommer til gaver, er det kanskje best å lage noe selv. Hjelp barna til å lage et fargerikt gratulasjonskort eller spektakulær fotokollasje for pappa. Du kan også male en porselen kopp eller plate sammen eller lage en krans. Vær kreativ - det er ingen grenser for fantasien din!

Gave ideer til sports fans

Farsdag 2017 gaver abonnementskort for treningsstudioet

Farsdag 2017 Gaver til sportsfans

Farsdag 2017 Gaveideer Sportfans

Farsdag 2017 Gaveideer Sportsfansere paintballutstyr

Farsdag 2017 gaver golfutstyr

Hvis mannen nyter sport, er sportutstyret den beste gaven. Med en ny golfpinne, hjelm, sportssko eller tennisracketer, kan du hyggelig overraske mannen. Et passende alternativ er abonnementskortet for treningsstudioet eller billettene til et spill av hans favorittlag.

Hi-tech gaver til far / ektemann

Farsdag 2017 Hi-Tech Geschnke for den beste far

Farsdag 2017 Hi-Tech Geschnke Webcam moderne

Farsdag 2017 Fitness Armbånd Gave Ideas Hi-Tech

Farsdag 2017 gave trådløst tastatur

Er din far / ektemann interessert i den nye teknologien? Deretter velger du en høyteknologisk gave til ham! På spesialforretningene finner du et enormt utvalg av tekniske nyanser: luksuriøse hodetelefoner, et spesielt treningsarmbånd som sporer atletisk aktivitet, et trådløst tastatur, praktisk webkamera, Bluetooth-høyttalere og mer.

1