Håndlaget Smykker: 27 DIY Armbånd Ideer

Armbåndet er det første du legger merke til. Og når det er hjemmelaget, bringer det med det menneskets lidenskap og energi. Det er mange kreative måter å lage et armbånd selv og faktisk ganske enkelt. Ved å sy, skrue, bake eller lim sammen, kan du ha et stykke av samme styrke eller gi deg det gode humøret ditt. Kombiner forskjellige materialer for å lage vakre kunstverk. Dette kan også være en hobby! Bli inspirert av våre DIY armbånd ideer og instruksjoner.

DIY armbånd med video instruksjoner

DIY lær armbåndVi starter med de enkleste instruksjonene for en sjømannens knute i serien. Det er lettere enn det ser ut! Egentlig er alle varianter av knutene veldig fine. Og også noe ekstraordinært i forhold til kjedelige flettede bånd. Vi har funnet en klar video for denne teknikken spesielt for deg. Det vil definitivt hjelpe deg. Tips: Bruk to farger for et vakkert utseende!

Stort armbånd av lær

DIY armbånd skinnDIY lær armbånd

De klassiske håndlagde armbåndene er laget av lær. Men hvordan kan vi gjøre det for å få ham til å se steinete ut? Veldig enkelt - med noen stjerner! For dette kuttet et 5 cm bredt stykke. Lengden skyldes armomkretsen og 3 cm for lukking. 3-4 cm fra venstre og høyre forblir ubeskyttet og kuttet i lengde 1 cm fra kanten i en avstand på 0,5 cm. Lag noen hull for naglene. På hvilket tidspunkt bestemmer du selv. Ferdig! En annen ide med lær ville være et klassisk flettet armbånd. Alt du trenger er et stykke lær og Kam Snaps. Det flettes fra topp til bunn.

DIY Armbånd Crafting Idea: Fargerike Ribbon

DIY armbånd Fargerikt

Det er mange ideer med lær. Men hva sier du om disse fargerike lærarmbåndene som ser kult ut om sommeren. Og det er ikke alt! De er gjort super fort!
Først trenger du en 50 cm lang runde skinn, som du kan legge til løkken. Knytt båndene og begynn å pakke inn lærremmene i figur-otte løkker.
Vend det siste stykket tilbake rundt begge stroppene, knute og kutt av endene. Du kan legge en liten dråpe lim på knuten. Noen perler vil skape et sjarmerende utseende.

DIY Armbånd: En vakker ide med perler

DIY armbånd med perlerEt slikt armbånd vil passe hver sommer type antrekk. Først trenger du wire og et garn, best jersey garn eller et enkelt bånd. Bøy den tykkere ledningen inn i dekk flere ganger, men prøv å holde stroppen tett. Ikke vær redd hvis formen ikke er perfekt. Deretter pakk jerseygarnet rundt armbåndet. Når det er ferdig er det tid for perler! Perlebåndet i bildet er ca. 60 cm, men du kan også endre det til din smak.

1

Det er ikke noe bedre enn et håndlaget armbånd med navnene

DIY armbånd smykker

Et håndlaget armbånd legger til et personlig preg og er den beste gave til den beste vennen. Og hva mer personlig enn et armbånd med navnet eller initialene? Det ville være veldig romantisk hvis datoen, datoen eller navnet på bruden og brudgommen er på armbåndet. Disse kan også være de beste bryllupsgaver. Du kan på armbåndet til bruden, for. Skriv også "Brud" og på gjestene "JGA 2016" eller lignende. Alt du trenger er en nylon elastikkledning. Gjør noen perler eller Swarovski krystaller, så brevet ditt perler med personlig beskjed, så igjen fargerike perler og Swarovski krystaller. For sikkerhet kan du knute en pen bue mellom to perler.

Vi har funnet noe som passer for enhver anledning og stil. Oppdag våre eksempler! Du vil definitivt få inspirasjon og flere ideer.

DIY armbånd ideer

DIY armbånds instruksjoner

DIY Armbånd Art

DIY armbånd laget av ull

DIY armbåndsarbeid

DIY armbånd design

DIY armbånd hjerte

DIY armbånd ide

DIY armbånd materialer

DIY armbånd trinn

DIY armbånd gjør deg selv

Gjør DIY armbånd selv

DIY armbånd gjør deg selv

DIY armbånd hjemmelaget

DIY armbånd smykker

DIY armbånd mange

DIY armbånd av stoff

DIY armbånd sommer

DIY armbånd gjør deg selv

DIY armbånd laget av ull

DIY armbånd svart

DIY armbånd steiner

DIY armbånd Fargerike bånd

DIY armbånd laget av ull

DIY armbånds instruksjoner

DIY armbånd Haeckeln
DIY armbånds hånd

DIY armbånd ideer DIY armbånd banker

DIY armbånd skinn

DIY Armbånd Lilla

DIY armbånd menn

1