Make-up av en flaggermus – trinnvis instruksjoner

Halloween kommer opp og du har fortsatt ingen anelse om hvordan du vil kle seg? Hvorfor ikke som en mystisk flaggermus som ser ut som både sexy og skummelt? Ikke bekymre deg - det er ikke så vanskelig, og det er enda morsomt. En bat sminke vil sikkert tiltrekke deg oppmerksomheten og gi den et ferdig utseende. Nedenfor er en trinnvis veiledning for å gjøre opp som en flaggermus. Vi har søkt etter noen inspirerende eksempler for deg. Ha det gøy!

Hvordan kan jeg gjøre opp som en flaggermus?

Bat sminke Halloween instruksjonerFor Make Up trenger du bare noen få enkle ting - mange gamle eller i det minste ikke dyre. Få Ups tilgjengelig og mye kreativitet i sminke! La oss starte med vår guide. La deg bli fascinert!

Trinn 1 - Primer

bat sminke primerFørst og fremst trenger du definitivt en primer. Du bør spre over hele ansiktet med en svamp forsiktig hvit sminke.

Trinn 2 - kroppen

Bat sminke interessant

bat sminke kreativt

Deretter må du forsiktig trekke kroppens slagflate med en kohlblyant og justere den til nesebroen.

Trinn 3 - vingene

Bat sminke spennendeNå er vingene på den. Sett kohlblyanten på hodet på flaggermuset og trekk en linje fra øyenbrynene til templene. Fra templene tegner du en bølgete linje ned til munnens hjørner og derfra til nesebroen - men igjen med bølgende bevegelser.

1

Trinn 4 og 5 - Farger og maler kroppen

bat sminke raskt

Til slutt bør du fargelegge vingene med enten lilla, mørkblå eller svart farge for dette formålet. Du kan for eksempel male din kropp i lilla eller rosa som du vil, men det avhenger av hvilken farge du velger for vingene.

Trinn 6 og 7 - Mal dine øyne og velg leppestift 

bat sminke mislyktes

Det anbefales at du også forsiktig maler øynene med kohlblyanten. Til slutt bør du velge leppestift farge. Dette bør selvfølgelig være hensiktsmessig for vingefargen. Og så har du allerede fått en ferdig bat sminke!

Fancy bat sminke ideer

Bat sminke spennende

 bat sminke mislyktes

bat sminke sexy

Bat sminke interessant

bat sminke kreativt

bat sminke exravagant

bat sminke svart

bat sminke diy

bat sminke inspirerende

Bat sminke fascinerende

bat sminke annerledes

bat sminke oransje

Lagre

Lagre

1