50 ideer til moderne spisestue lamper

Hvis du planlegger å oppdatere spisestue og søke etter den perfekte belysning for å koordinere dem med spisestue interiørdesign stil, er det en rekke alternativer å velge mellom. Moderne anheng lys og lysekroner som skaper dramatiske knutepunkter, til jernbane belysning som vil legge til et snev av raffinement og intimitet, er det viktig å velge en enhet, gir rett mengde til lys og samtidig passer den fullstendige spisesalen innredning samtidig. Sjekk ut denne listen over de mest populære spiselampene for å hjelpe deg med å velge det perfekte belysningsalternativet for rommet ditt.

Spisestuen lamper bringer eleganse til rommet

Elelgante krystallbelysning i spisestuenlysekrone

Lysekroner bringer eleganse til spisestuen din, mens du øyeblikkelig blir fokuspunktet i rommet. Tidligere var lysekroner vanligvis reservert for de tradisjonelle spisesalene. I dag tilbyr lysekroner en rekke allsidige muligheter som kan blande seg godt sammen med tradisjonelle og moderne design i alle rom. Lysekroner i krystall, som er godt egnet for tradisjonelle spisestuer, har flere dingler krystaller som gir myke kaskade av lys i hele rommet, og kan være perfekt dekorert med mye treverk. For et minimalistisk og moderne designskjema gir smijerns lysekroner med kandelabra eller anhengslister et snev av moderne eleganse.

Spisestue lamper kommer i forskjellige design

klassisk lysekrone med metallelementervegglamper

Vegglamper er montert direkte på veggen for å gi generell og aksentbelysning. Hvis din spisestue er tilstrekkelig, sikrer et innfelt vegglampe i hvert vegghjørne det optimale lyset som er nødvendig når det sammenkobles med taklamper. Vegglamper fungerer også godt for å skape en intim atmosfære til middag når de brukes alene eller sammen med stearinlys som aksentbelysning.

Spisestue lamper viser klasse og stil

vakre modulære spisestue lamper

anheng lys

Anhenglys er et annet allsidig belysningsalternativ som passer nesten alle rom. Hengslet lyser i en rekke stiler, og er lett å installere, hengende fra en enkelt kjede og avgir omgivelseslyset i spisestuen. For å merke et moderne arrangement i svart eller hvitt, vurder en pendant lampe med en farget trommeskade for den perfekte kontrastmengden. For et tradisjonelt utseende, velg en lysekrone anheng eller triple globe vedheng lys for å forsiktig lyset ditt bord.

1

Track Lighting

Sporbelysning gir mykt, sterkt taklampe og brukes ofte i moderne, moderne og industrielle designsystemer. Sporlamper er enkle å installere, enten skylles i taket og dunker ned fra robuste kjeder. Spor er vanligvis konstruert med metall i stiler, rett, buet, er lange eller korte, og de holder anheng lys, frontlykter, baller, mini-lanterner etc. Med spor belysning kan du enkelt tilpasse hver enkelt lyskilde etter dine ønsker til å skape den perfekte stemningen i spisesalen. Hvis du installerer sporbelysning over spisebordet, må du sørge for et sett med to spor for hver side av taket.

Blush surround belysning

Flush-mount lys berører overflaten av taket og de filtrerer lyset gjennom. Flush Mount lysekroner er også ideelle for spisestuer med begrenset plass fordi de har de samme vakre krystallene av tradisjonelle lysekroner og kommer i en mer kompakt design. Tre-lys innfelt lys med runde glass nyanser legge mykt lys lagt i alle rom uten å overskygge det, slik at de er et godt alternativ for spisestuen der tabellen ligger i midten av rommet.

Semi-flush surround boller og lanterner

Mens innfelling som kraner er vanligvis i flukt med taket, semi innfelling lampe utforming er en kopp eller en lykt som henger fra taket ned litt, slik at lyset belyser takflaten. Tilbudet er ekstremt allsidig, noe som gjør det enkelt å forene med en rekke designordninger fra forskjellige spisestuer.

Ideene til vakre, praktiske og stilige spisestue lamper er faktisk utallige. Du kan velge mellom så mange stiler og modeller som du alltid kan skape en unik innredning av rommet ditt. For å få flere eksempler, se på våre neste eksempler på spisestue lamper:

Rød hvit spisestue lamper over blå teppe

fine spisestue lamper i svartlite sett med hvite spisestue servietter

Delikat indirekte belysning av Esszmmerlampen

hvit purist spisestue lamper

Smal pendellecuhte i spisestuen

butne pendelleuche over demesstiscg

hvite sfæriske middager

hvit plast i spisestuen

mange fine dining lamper

matt svart anheng lys

designer spiselamper i pastellfarger

Moderne LED-anheng lys i spisesalen

designer minimalistiske anheng lys

stor gulvlampe i spisestuen

moderne gul hengende lampe

ekstremt modernistiske spisestue lamper

stor hvit hengende lampe

lys tradisjonell hengende lampe

vakker rustikk hengende lampe

designer moderne hengende lampe

hvit firkantlampe

liten lampe i spisestuen

Hvit spisestue lamper som en aksent

Spisestue lamper og svarte møbler

designer klassiske spisestue lamper

små klassiske spiselamper og fargerike stoler

moderne bronse spisestue lampe

designer iøynefallende spisestue lampe

Fargerike anheng lys i forskjellige farger

pendante glass spisestue lamper

vakre glass spisestue lamper

original idé for spisestue lamper

små spisestue lamper i jordfarger

stor tre spisestue lampe

mange messing spisestue lamper

designer bronse spiselamper

Ekstravagant stjernebelysning i spisestuen

Krombelysning i spisestuen

slående eleganse i spisestuen belysning

enkle spisestue lamper i kjøkkenet anlegget

Ultramodern dinette lampe moderne moderne spisestue lamper i krom farger

identiske hvite spisestue lamper

krystall romlampe i interiøret

moderne spisestue lampe med tre elementer

modernistiske små spisestue lamper

identisk designer anheng lampe laget av glass

1