40 gratis gresskarmaler for utskrift + skjæreveiledning

Det tar bare litt tid før Halloween! Men har du dekorert ditt hjem og forberedt deg selv? Ingen bekymringer! Vi hjelper deg med å forvandle hjemmet ditt til et horrorhus. Hvordan? Selvfølgelig med våre gratis gresskarmaler. Hvis du ikke har noen ide om hvordan man skal skjære et gresskar, har vi utarbeidet en nyttig, gratis guide for deg. Fra det morsomme til det forferdelige gresskaret, finner du den beste Halloween-dekorasjonen. Du kan også få et personlig preg når du kombinerer ansikter fra forskjellige maler. Du kan ikke bare dekorere hagene og huset med grimme gresskarflater, men også skjeletter, flaggermus eller hvorfor ikke karakterhelt. Bare la deg inspirere av våre maler og med litt kreativitet, vil du skape et horrorhus.

Carving - Instruksjoner med gresskarmaler

Følg instruksjonene med gresskarmalerUndervurder ikke carving og planlegg noen timer. Det er ikke vanskelig, men tidkrevende. Du kan også gjøre denne aktiviteten med barna dine, det er veldig morsomt. Velg først en av våre gratis gresskarmaler, som du finner i bildegalleriet nedenfor. Alt du trenger er selvfølgelig et gresskar, en stor og en liten, skarp kniv, en skje og en penn for å tegne ansiktet ditt. Du kan også finne et gresskar carving sett på markedet, som du også kan bruke. Men du må forberede gresskaret på forhånd. Kutt av et lokk med liten innsats. Bare ved hånd eller med en skje kan du fjerne innsiden. Med det kan du lage en super deilig suppe ��

Kreativiteten er annonsert her

Du må kutte ut gresskarmalerFørst trykker du på den valgte malen. Hvis du bruker forskjellige deler fra flere maler, er det best å kutte dem ut først. Plasser disse på gresskaret og fest det på plass med tape. Som et tegn, bruk en filtpenn. En ikke-permanent penn kan også brukes. Selvfølgelig, hvis du vil male noe på gresskaret ditt, kan du gjøre det uten en mal. Men må ikke male små hull, da disse ikke er enkle å se og vanskelig å skjære.

Nå kommer skjæringen

Skjær ved hjelp av gresskarmaler

Her trenger du et skarpt og stabilt sagblad. Først, skjær ut de store hullene forsiktig etter malen. Du kan bruke vinklet skjæreverktøy til å kutte ut nesen. Detaljerne må utarbeides med sagbladet. Slik at gresskaret ditt forblir stabilt. La kuttbitene fortsatt være i gresskaret til du kutter ut alle stykkene. Bare på slutten kan du fjerne de kuttede elementene fra gresskaret.

Sett lys, tealights eller fe lys i gresskar

Etter å ha kuttet ut gresskarmaler, sett inn lyset

Hvilke gresskar kan du bruke?

Gresskarmaler er flotte med gresskar

1


Selvfølgelig kan du alle gresskar bruk det du har og hugge det. Anbefalt er å unngå tynne og lange gresskar, de må være best runde. De store squashene er også deilig. Hvis det ikke er mye tid før Halloween, kan du finne det såkalte Halloween-gresskaret (Jack O'Latern) i nesten alle supermarkeder. Generelt, jo større, jo bedre! Et tips fra oss: slik at halloween gresskaret ditt blir friskt lenger, du kan gjøre det med en hårspray innvendig og utvendig Spray.

Kombiner ønsket ansikt fra forskjellige maler

Du kan kombinere gresskarmaler

Du kan enkelt tenke på en overskrift og skrive den ut

Gresskarmaler kan bare være overskrifter

Hvis du vil, kan du ikke skjære gresskaret, men male det  

Gresskarmaler kan også males

Zenideen.com ønsker deg en god og uforglemmelig Halloween!

Gresskarmaler med forskjellige ansikter

Gratis gresskarmaler for utskrift 

Gresskarmaler er med morsomme ansikter også

Gresskarmaler Ansikter

Gresskarmaler er forferdelige

Gresskarmaler for øyne og munn

Skriv ut gresskarmalerne

Skriv ut gresskarmalerne

Gresskarmaler med karakterhelter Gresskar malene Castle of Dracula
Gresskar maler flaggermus

Gresskarmaler for spøkelse

Gresskar maler forferdelig ansikt

Gresskarmaler: Gresskar på gresskaret

Gresskarmaler: Velg riktig ansikt

Gresskarmaler: Åndens ansikt

Gresskarmaler: Ansikt uten munn

Gresskarmaler: Wolfs ansikt

Gresskarmaler med Hello Kitty
Gresskarmaler for utskrift

Gresskarmaler kan også være morsomme

Gresskarmaler som en grav

Gresskarmaler med skjelett

Gresskar maler edderkopp

Gresskar maler edderkopp

Gresskarmaler fra Star Wars

Ungene elsker gresskarmaler med superhelter

Gresskarmaler Super Mario

Gresskarmaler med Wolf

Gresskarmaler må se forferdelig ut

1