Bosch Retro kjøleskap gir kjøkkenet ditt et sjarmerende utseende

Det som er lagret i årevis i bestemorens støvete kjeller, kommer ikke nødvendigvis til slutt på søppelbøtten. Hvis du elsker vintage, men kjøkkenet ditt er moderne, har vi funnet din retrobit. Bosch Retro kjøleskapet kan gi farge og vintage utseende til kjøkkenet ditt. Og kan kombineres perfekt med nesten alle stiler! De dristige farger og retro design går bra med et kjøkken i hvitt.

Bosch Retro kjøleskapet finner du i favorittfargene dine fra naturen

Bosch retro kjøleskap nytt designEnten i grønn, rød, lyseblå, oransje eller brun, finner Bosch Retro kjøleskapet et sted i hvert kjøkken. Sammenlignet med noen moderne modeller, passer den klassisk små størrelsen på Bosch Retro Kjøleskap også godt til små mellomrom. Du kan si at fargene og størrelsen er de samme som i midcentury, men interiøret er annerledes. Ja, du har rett.

Bosch Retro kjøleskapet er tilbake på markedet med en ny design

Bosch retro kjøleskap designDet er derfor Bosch Retro kjøleskapet er fascinerende! Den kombinerte vintage utseende og moderne teknologi inni. Det kommer også energieffektivitetsklasse A +. Den gamle verden bryter aldri trenden, men forbrukerne har ulike behov og ønsker. Den nødvendige innovasjoner synd i Borsch Retro kjøleskap der også - superkjøling funksjon, romslige segment, et stort vegetabilsk kammer, flaskeholder, en fire-stjerne fryseskap med Isterningsbrett, tre høydejusterbare hyller i sikkerhetsglass og en fleksibel innvendig dør med fem bokser. Den nye modellen på Bosch Retro Fridge er tilgjengelig på markedet fra ikke mer enn € 1000, og forbruker rundt € 500-600.

Interiøret er omdesignet

Bosch retro kjøleskap innovasjon

Hvis du ikke finner et passende Bosch Retro kjøleskap, kan du alternativt velge et annet merke. Du kan også finne SMEG, Orangemen, Big Chill eller Elmira på markedet. Alle retro kjøleskap tilbyr lyse farger, eleganse og sjarmerende design. Fra mini-kjøleskap til gigantiske franske dørmodeller har vi valgt de beste eksemplene på fargerike kjøleskap. Disse fascinerende retro kjøleskapene skape en unik atmosfære. Og du kan kombinere fargene på en elegant måte. La deg inspirere! 

Bosch retro kjøleskap modeller

Bosch retro kjøleskap BeigeBosch Retro kjøleskap Blå

1

Bosch retro kjøleskap Vintage

Bosch retro kjøleskap kjøkken Bosch Retro Kjøleskap Lilla

Bosch retro kjøleskap merker

Bosch Retro Kjøleskap Mynt

Bosch retro kjøleskap ideer

Bosch retro kjøleskap Orange

Bosch Retro Kjøleskap Rosa

Bosch Retro Kjøleskap Rød Hvit

Bosch retro kjøleskap Smeg Bosch retro kjøleskap Smeg Bosch retro kjøleskap Svanen Bosch retro kjøleskap vintage look

Bosch Retro Kjøleskap Hvit

1