39 fascinerende akvarium møblering eksempler og tips

Et akvarium hjemme er definitivt et iøynefall og gjør ditt hjerte slå raskere! Det vil bringe en tropisk touch til ditt hjem, og du vil også få eksotisk fisk. En slik drøm! Men anlegget kan gi noen problemer. Derfor er vi her for deg! Fordyp deg i den vakre verden av akvaristikk med våre kreative akvariummøbler og gode tips!

Akvarium innredning eksempler for nybegynnere

Akvariet møblering eksempler gress og steinerHvis du er nybegynner i akvariumoppsettet, velg en 60 til 100 liters akvarietank. De fleste fiskearter holdes i bassenger over 60 liter, så vær ikke bekymret. De mindre bassengene trenger mer omsorg, og du kan tilgi feil. Med våre tips vil du vite de grunnleggende reglene i akvariet, og å holde og omsorg for et sunt akvarium vil være en bris for deg. Vårt råd er å velge et nano akvarium. Etter å ha valgt akvarium må du bli kjent med det gyldne trinnet. Det må være et harmonisk forhold med to forskjellige lengder i akvariet. Du kan observere denne regelen for overflater.

Sett opp akvariet riktig: Spør fisken først

Akvariet møblering eksempler fiskEtter valg av akvarietank kommer valget av matchende fisk. Sikkert spør du hvilke fiskearter du må velge. Selvfølgelig, de som du liker mest! Det er derfor dette er det første trinnet før akvariumoppsetteksemplene. Dette valget er avgjørende for oppsettet. Noen arter av fisk trives godt i et ferskvannsakvarium, men gullfisken, for eksempel i et kaldvannakvarium. Finn ut hvilke levekår din fisk trenger. Først da kan du gå videre med nedre trinn.

Gulvet må imponere

Akvariet inventar eksempler potten

Jorden i akvariet skal være rett, jo senere blir plantene brukt. Du kan imidlertid velge et annet gulvdesign til din smak. Det er også en regel her - bakken må stige til baksiden. Først trenger du en gjødsel. Drenk dette fra to til tre centimeter, på de stedene hvor plantene skal stå. Deretter kommer grus eller sand. Ikke bruk grov grus i alle fall. Du kan også visuelt legge vekt på visse steder i akvariet med grus.

Steinene er iøynefallende

Akvariet møblering eksempler store steiner

Steinene er fokuspunktet i akvariet. Derfor legger du dem på interessante steder for øyet. Det anbefales å bruke store steiner som knytter seg til gruset. Generelt må den største steinen plasseres på den største grusbakken. De små steinene løser kaotisk i gruset. Disse delene av akvariet ser veldig vakkert ut, men er også praktisk orientert. De store steinene holder gruset fra dagens.

Planter fyller bildet

1

Akvarium innredning idé ideerDet siste trinnet kommer med den viktigste delen av akvariet - plantene. Det er også en generell regel for innredning - jo flere planter blir bedre! De ser fascinerende ut og hjelper med den biologiske balansen. Det er også viktig at du sprayer plantene godt før implantasjonen. Du trenger ikke å tørke ut. Det er best å feste plantene til steiner eller trerøtter. Bruk høye planter for å markere akvariet. Vannplanter bruker til bakgrunn. De middelhøye plantene setter deg på sidene eller i midten. Hvis du fortsatt har rom, velg planter som grunnbelegg. De ser som torf i akvariet og skaper en koselig atmosfære.

Tredelene og røttene legger vekt på høydepunktene i akvariet 

Akvariet inventar eksempler design

Akvarium Møbleringseksempler Art

Akvarium Møbleringseksempler Art Design

Akvarium møblering eksempler med tre

Akvarium oppsett eksempler gulv

Akvarium Møbleringseksempler Dekorative steiner

Akvariet inventar eksempler dekorasjon

Akvariumoppsett Eksempler Oppsett

Akvariet møblering eksempler fisk

akvarium-enhet-design eksempler

Akvariet inventar eksempler design

Akvariet inventar eksempler ide

Akvariet inventar eksempler dekorasjon

Akvariet inventar eksempler tre

Akvariet møblering eksempler stein

Akvarium Møbleringseksempler Soil Ideas

Akvarium innredning idé ideer

Akvariet inventar eksempler tre og stein

Akvariet inventar eksempler lys

Akvariet møblering eksempler mose

Akvariet møblering eksempler moss steiner

Akvariumoppsett eksempler planter

Akvarium Møbleringseksempler Plant

Akvariet møblering eksempler design med planter

Akvarium møblering eksempler potter

Aquarium Furnishing Eksempler Tropika

Akvariet inventar eksempler ide

Akvariet inventar eksempler deco idé

Akvariet møblering eksempler blått lys

Akvariet møblering eksempler farger

Akvariet møblering eksempler plantet mer

Akvariumoppsett Eksempler Foss

Akvarium Møbler Eksempler Nana plante

Akvarium oppsett eksempler planter typer8

1