Inspirasjon: 37 ideer til italienske fliser på badet

Drømmer du om litt luksus i hverdagen din? Så begynner du på badet. Og når du hører om inspirasjon på badet, kan du naturligvis forestille deg italienske fliser. Ideene til et bad i italiensk styling er basert på naturlige toner som får deg til å føle deg bra etter en hard dags arbeid. Italienske fliser er også forbundet med antikk og luksus. Med våre 37 moderne ideer kan du uttrykke din personlighet.

Fargevalg: Velg riktig farge for dine italienske fliser

Italiensk fliser farge designBadene er som regel små. For å visuelt forstørre badet ditt, bruk nøytrale farger. Kremaktig hvit og beige er perfekte farger for italienske fliser. Hvis badet ditt er ganske stort, må du velge veggfliser i pastellfarger og ikke-fargede farger. Med myke farger vil du designe et bad med et romantisk utseende. Fargen rosa viser vintage stil og hjelper deg til å nyte den intime atmosfæren på badet. Kombiner den delikate rosa med hvite møbler for et unikt bad. Hvis du foretrekker den moderne designen, er de grå fliser det beste valget. De keramiske grått veggfliser ser ut som malte murstein. Legg lignende gulvfliser slik at de utfyller det rene utseendet på badet.

Italienske fliser er selvfølgelig laget av marmor

Italiensk fliser marmor gullMarmoren bringer rusten på badet ditt og er selvsagt det beste valget, men litt dyrere. Et billig alternativ er travertin, som ser utrolig ut, men koster mindre. Veggflisdesignen skal samsvare med gulvfliser. En vakker ide ville være spesielle skillelinjer mellom gulv og vegg. De aktive funksjonelle sonene på badet kan accentueres ved hjelp av marmorfliser.

Stone look: Føl deg som en i naturen

Italiensk fliser naturlig stein

De italienske fliser imponerer med en naturlig design. For å bringe naturen inn på badet, bruk rå steiner. Det er ikke nødvendig å ha ekte steiner på badet ditt. Den moderne teknologien tilbyr også fliser med steinutseende. Ega, l Uansett om du velger en matt eller blank overflate, blir ditt bad fylt med eleganse.

Finn våre fascinerende eksempler og moderne design av italienske fliser, og du får følelsen av at du går barfot på det våte gulvet etter regnet!

Italiensk fliser design

Italienske fliser hvit svart

1


Italienske fliser beige

Italienske fliser blå

Italienske fliser gulvfliser

Italienske fliser brune

Italiensk fliser design

Italienske fliser grønn

Italienske fliser ideer

Italienske fliser vegg fliser

Italiensk fliser keramikk

Italiensk fliser marmor

Italiensk fliser marmor mosaikk

Italiensk fliser mosaikk

Italienske fliser mosaikk gulvfliser

Italienske fliser Grå marmor
Italiensk fliser stein

Italiensk fliser stein utseende

Italienske fliser oransje

Italiensk fliser porselen

Italienske fliser rosa

Italienske fliser rosa marmor

Italienske fliser rosa hvite

Italienske fliser svart

Italiensk fliser svart design

Italienske fliser Glatz

Italienske fliser steinmur Italienske fliser vegg fliser Italiensk fliser travertin

Italiensk fliser marmor vegg etasje

Italienske fliser vegg fliser

Italienske fliser hvit marmor

1