Interessante ideer for sykkelstativmur

Det er flere måter å henge sykkelen mot veggen som et kunstverk. Det er mange grunner, argumenter, begrunnelser, unnskyldninger, etc. hvorfor mange av oss ikke sykler, men i stedet hopper inn i bilen. De spenner fra «jeg blir svett» til «veiene er for farlige, har du sett hva drivere gjør der ute»? Men New York Times har nylig gitt ut en annen advarsel om å unngå pedalstyrke: "men jeg har ikke en Plass hvor jeg kan holde en sykkel. "NYTs personlige shopper fulgte umiddelbart sporet av noen funky sykkeloppbevaringsalternativer. Se nedenfor noen kule tips og interessante ideer for sykkelstativvegg:

En annen måte å henge en sykkel på veggen:

Sykkelen kroker

sykkelholder veggen
Dette er en enkel måte å snu sykkelstativveggen din inn i et kunstverk.

sykkelholder veggoppbevaring stå tre ideerPedalholderen kan lagre mer enn bare din sykkel
Som hagehytter for arkitekter, synes sykkeloppbevaringshyller å være det nye inngangsnivået for designere; De er ikke for store og komplekse og vil sikkert få mye godkjenning i disse dager.
De har en så nyttig funksjon for eiere av mindre urbane leiligheter, hvor du ikke kan la sykkelen din på veien, men du vil heller ikke at den skal ta opp for mye gulvplass inni. Som for mange mennesker er sykkelen trolig den dyreste og vakreste besittelsen, den moderne oppdateringen fra den skinnende bilen i garasjen. Det fortjener et sted av ære!

Sykkelstativ vegg av tre

sykkelholdervegg mikili veggmontering
Utgaven av den britiske designeren Tamasine Osher er veldig innbydende. I tillegg til sykkelen tilbys det også lagringsplass for andre eiendeler.
Designeren skriver om sitt arbeid:
Hensikten er å gjenopplive det menneskelige forhold med gjenstander, for å oppmuntre samspillet mellom det visuelle og det taktile, for å uttrykke enkelheten i materialene og den ærlige konstruksjonen - kanskje også å vekke nysgjerrighet og følelser
og våkne opp.
Ved å bruke organiske former og historiske elementer forsøker hun å trekke oppmerksomheten til essensen av hennes design. Tamasine Osher bruker de grunnleggende egenskapene til materialene og oversetter dem til lyriske og tankevekkende møbler. Hennes grunnopplæring som arkitekt gjør det mulig for henne å jobbe på forskjellige skalaer, et bredt spekter av ferdigheter og bruk av forskjellige materialer.

Elegant sykkellagringshylle

sykkelholdermontering på sykkelholder

Designboom viser sykkelstativet av Chris Brigham, en grafisk designer som jobber i 3D og produserer nå møbler under navnet Kniv og Sag. Han bor i San Francisco og besøker vennene sine i New York. Han sier en gang: "Det er et gap når det gjelder elegant sykkeladministrasjon." Og han har rett; det ville være perfekt for LifeEdited.
Sykler får alltid i veien - enten avvist i gangen eller mot en bokhylle. Så jeg bestemte meg for å designe noe som løser problemet. Inntil jeg får et bedre navn, vil jeg bare kalle det en sykkelhylle. Laget av massivt tre (i dette tilfellet valnøtt) og montert på en stålfirkestang, kan denne hyllen enkelt holde både sykkelen og alt du vil. Hvis du bare vil presentere sykkelen, er det greit, men hvis du fortsatt vil bruke rommet til bøker, blomster, sykkel tilbehør, etc., er det akkurat det det er for! Vedlagt en elegant sykkelholder vegg laget av tre:

sykkelholder veggensykkelholdervegg artivelo roetz teaser

sykkelholderpedal

Sykkelholder vegg balkong lagring

1

sykkelholder veggen

sykkelholder vegghjulsykkelholder

sykkelholder vegghjul 2

sykkelholder vegghjulholder

sykkelholder sykkel sykkel sykkel hengelhylle

sykkelholder vegghjulstander

sykkelholder vegghjul veggmontering

sykkelholder veggen sykkel veggen

Sykkelholder veggen gren bambus

sykkelholder veggen

Bike Holder Wall DIY Wall Bike Hanger

sykkelholder veggen

sykkelholder veggen gul sykkel

sykkelholder veggen treholder

sykkelholder veggen tre tilfelle

sykkelholder veggen tre skuff

sykkelholder veggen hjemme sykkel

sykkelholder veggen

sykkelholder veggen

sykkelholder veggen hakke

sykkelholder veggen hakke

sykkelholder vegg industrielle soverom

sykkelholder veggen

sykkelholder veggen

sykkelholder veggen

sykkelholder veggen

sykkelholderpedal  sykkelholder veggen

sykkelholdervegg shoesbooksandabike

sykkelholder veggen

sykkelholder veggen enkel og fast  sykkelholder vegg tamasine osher pedal

sykkel holder troll tern abborre

sykkel holder troll tern abborre

sykkelholder veggen

sykkelholder vegg tian eik hvit

sykkelholder veggen

sykkelholder veggen

sykkelholder vegg valnøtt

sykkelholder veggmontert naturlig tre

sykkelholder veggen stue ideer

1