Partner tatoveringer som et tegn på kjærlighet – 21 fantastiske ideer

Partner tatoveringer kalles tatoveringer som utfyller hverandre. Flere og flere par og beste venner er i dag stikkende slike tatoveringer - som et tegn på at deres forhold aldri brytes ned. Partnertatoveringen ser veldig interessant ut, fordi de bare gir mening for to. I denne artikkelen finner du 21 gode ideer for slike tatoveringer - spesielt for elskere. Ta en titt på vårt bildegalleri og la deg inspirere!

Partner tatoveringer - en fantastisk kjærlighetsaffære

Partner tatoveringer finger tattoo diamanterPartner Tatoveringer blomster underarmPartner Tatoveringer Mandala tatovering på underarmen

Partner Tatoveringer Feather Underarm

Partner Tatoveringer Innledende og HjerterPartner tatoveringer utødeliggjør ekteskapsdato

Partner tatovering font i engelsk tillit

Partner tatoveringer initial i stedet for bryllup ringer

Partner tatoveringer kjemi molekyler

1

Partner tatoveringer fingers ord fra engelsk sann kjærlighet

I tatoveringssalongen finner du sikkert mange motiver og motiver for en partnertatovering, men bildene i denne artikkelen kan også gi deg kreative ideer. Den enkleste måten er å få et hjerte eller navnet på den kjære, men det finnes også mange andre muligheter - for eksempel er abstrakte og stiliserte tatoveringer veldig hip, fordi de ser veldig moderne og puristiske ut. Foreslå at partneren gjør en tatovering sammen og velg motivet som best passer dine individualiteter og preferanser - et bestemt symbol som har en spesiell betydning for dem, et bilde, bokstaver og tall eller til og med et sitat, som best beskriver deres forhold. La fantasien løpe vilt og til slutt blir resultatet unikt!

Partner Tatoveringer - ulike design og design

Partner Tatoveringer Anker liten stilisert

Partner Tatoveringer Trekantmotiver

Partner tatoveringer farge sirkler underarm

Partner tatoveringer stiliserte vielsesringer

Partner Tatoveringer Lever Elbuer

Partner Tatoveringer Skrive på engelsk Jeg elsker deg mer

Partner tatoveringer puls hjerte diagram

Partner tatoveringer gifteringer

Partner tatoveringer sier engelsk

Partner Tatoveringer ord på spansk

Når du og partneren din allerede har valgt motivet, er det også viktig å diskutere design og størrelse på tatoveringen. Foretrekker du store, iøynefallende motiver, eller vil du helst velge en liten tatovering som ser elegant og subtil ut? Kroppsdelen spiller også en viktig rolle - i det siste er finger tatoveringer veldig trendy, men du bør ta hensyn til at de er ganske smertefulle - finnhuden er faktisk veldig delikat. Du kan også tegne motivet du har valgt på et stykke papir og gi det til tatoveringsartisten slik at han har en klar ide om hva du vil. Vi ønsker deg stor suksess!

1