Brett seddel til blomsten – instruksjoner og ideer

Hvis du er invitert til en bursdagsfest og ikke har en god ide for en passende gave, bør du ikke få panikk umiddelbart. Gaven av penger er også en mulig variant - dette gjelder også tilfellene når du bare ikke har tid til å få noe bedre. Disse typer gaver trenger ikke å være fantasiløs eller for kjedelig. Også fra pengesedler kan det være enkelt og på noen få minutter tinker en original gave. Les vår guide om hvordan du bretter en regning til blomsten og bli inspirert!

Brett seddel til blomsten - en original gaveide

interessant blomst fra sedlertre originale blomster fra regningerSteg fra pengesedler

vakker rose fra pengesedler

originalblomst fra regningerSeddel brett blomsterideer og inspirasjon

DIY seddelblomst

Seddel blomst ideer og inspirasjon

Folding DIY seddel til blomsten

1

Brett seddel til blomsten

Fra sedler - gammelt eller i omløp, kan en helt imponerende og virkelig verdifull Blumenstrauβ bli laget. Hvis du ikke vil bruke så mye penger, kan du enten lage blomster fra papir eller kombinere "regningen blomster" med friske blomster - denne versjonen vil se spektakulær ut! Og denne kreative gaven kan også virkelig være til nytte.

Foldende seddel til blomst - forberedelse og nødvendige materialer

tre seddelblomster

opprinnelige rose fra pengesedler

Nydelig seddel Rose Creative DIY Ideas

DIY seddelblomst

Blomst fra regninger originale ideer DIY

interessante blomster sedler DIY

to roser fra sedler

Seddelblomst original design

originale rose sedler

Seddel til blomstfold DIY ideer

Seddel steg

Seddel tulipan

to roser fra regninger kreative DIY ideer

originale seddelblomster

Som nevnt ovenfor, kan du kaste en blomst fra regningen enkelt og kort tid. Faktisk kan du lage forskjellige blomster fra sedler - for eksempel roser eller tulipaner, og det finnes varianter med ulike vanskelighetsgrader - enten for nybegynnere eller for folk som liker å håndtere origami. I denne artikkelen tilbyr vi en enkel guide som trinnene noen enkelt kan oppnå. For hver "regning blomst" trenger du bare 3 samme notater og blomstertråd. Regningene kan lett strykes på forhånd, slik at du enkelt kan brette seg senere.

Brett seddel til blomsten - detaljerte instruksjoner

Seddel 10 euro

bøy hjørnene av regningen

Brett blomsten for å brette bunnsiden til midtlinjen

Seddel til blomstervals bilde instruksjoner

tre brettede regninger

ferdig seddelblomst

Seddel fold blomst bilde guide

Blomst fra regninger fold instruksjon

Instruksjoner i bilder Fold penger

Seddel til blomstfoldet steg

Blomst fra seddel brett instruksjon

Hvis du vil folde en regning til blomsten, legger du først den opp med den blekere siden opp, og bretter den horisontale miterlinjen ved å stramme foldkanten kraftig. Da bør du åpne regningen igjen og brette sine fire hjørner også til midtlinjen. Gjør det samme med bunnen og toppen av regningen, og når du er ferdig, brett bunnsiden over toppen. De to andre notatene skal også brettes på denne måten. Det neste trinnet er å plassere de tre regningene på rad slik at sølvtipset skiftes til venstre og høyre. Deretter bør du kutte blomstervirken om 20 centimeter og vikle den rundt de brettede regningene. Det er spesielt viktig at tornet ligger akkurat i midten for å gjøre blomsten virkelig vakker. Deretter må du vri ledningen under regningene. Og nå kommer tiden til å åpne de enkelte kronbladene ved å plassere tommelen i mellom og trykke ned på langfingeren. Ferdig! Og grønn crepepapir kan også lage vakre blader for blomstene dine.

Fächerblumen aus Bills fold

Brett seddel til blomsten

Blomst fra seddel

Brett seddel til blomsten

Enkelt blomsterkassett

Men hvis du har for liten tid, er det et alternativ til det første alternativet som kan være til nytte for deg. Denne varianten er enda raskere og enklere, men moroa er like vakker og imponerende. Blomstene i dette tilfellet kalles også fanblomster. For dette trenger du bare sedler og ledninger. Ta et notat og brett det som et trekkspill. Deretter knytter du et kort stykke tråd fast rundt midten og åpner forsiktig endene på regningen. Din hjemmelagde "bill blomster" er allerede ferdig! Og regningene kan også enkelt fjernes fra ledningen hvis de trengs for andre formål. Du kan feste "regningen" -blomstene til et stykke ledning, som kan settes i en bukett med blomster, for eksempel. Pass på at det er nok plass mellom blomstene slik at de ikke blir kuttet. En bukett eksklusivt falske blomster er også en variant.

1