Bursdagskort: 19 Fancy Quick Ideas

Alt bør organiseres grundig for en bursdagsfest - ingenting bør bli utelatt av de minste detaljene. Deilig mat, original bursdagskake, festen, gjestelisten og mye mer. Men har du noen gang tenkt på å plassere plasskort på bordet? Plassekort viser ikke bare gjestene, men bidrar også til en god atmosfære og vakker borddekorasjon. Plassekort kan utarbeides på alle måter og form, i henhold til dine ønsker og smaker. Du kan bestille disse samt lage dem selv. De bringer glede og takknemlighet til gjestene for å dele feiringen med deg. Derfor kan kortene til og med være i form av små gaver - spill eller ganske kjærlig, alt er opp til kreativiteten din. Nedenfor er noen kreative ideer til fancy bursdagskort. Få inspirasjon!

Båter bursdagskort med seilPlasser kort Bursdagsbåtersted kort bursdag sølvBursdagskort i form av en båt? Hvorfor ikke? De formidler et maritimt utseende og gir et godt humør til festen. De små båtene du kan brette fra papir A4-størrelse. Fra tannplukkere og smale strimler kan du trene små flagg som du deretter skriver ned navnene på gjestene.

Plasser kort laget av fruktlegg kort bursdag frukt

Bursdagskort kreative

Bursdagskort laget av frukt er en morsom idé å bite. De irriterer også dine gjesters appetitt og er en rimelig beslutning. For dette formålet kan du bruke forskjellige frukter, men først vask dem forsiktig! For å skrive ned de første bokstavene til hver gjest, bør du nøye skrive ut i frukten og det er alt! Enkel, men fortsatt kreativ!

Legg kort på bestikkbursdagskort nydeligbursdagskort interessant

bursdagskort lekfullt

Disse er spesielt egnet for større partier med buffet. På en lekfull og morsom måte viser bursdagskortene på bestikket ikke bare stedet, men også eget bestikk av den respektive gjest. Det er nok hvis du skriver ned de første bokstavene til gjestene på små etiketter.

Bursdagskort i glassetbursdagskort kjærlig

dekorert bursdagskort

Noen ideer er så enkle og samtidig fulle av kreativitet. Har du noen gang tenkt på å bare sette inn plasskortet i et glass? Alt du trenger er et gjennomsiktig papir for å skrive ned eller skrive ut navnene til gjestene. Denne ideen fungerer også som en fin borddekorasjon.

1

Godteri som stedskortsøte bursdagskort

En søt gave venter dine gjester på bordet, hvis du velger cupcakes med satt stedskort. Bare legg en cupcake i en liten tallerken og sett inn i en liten brikke med navnene på gjestene. Original, kjærlig og søt-søt - en stor beslutning og en stor takk!

Sjokolade pakker med navnbursdagskort sukker søtt

Små sjokoladepakker med navnene på dem er en god idé å takke gjestene! Du kan enkelt bestille disse i butikken.

Fortsatt lekende forslag røde bursdagskort

sted kort bursdag sommer

Bursdagskort kreative

elegante bursdagskort

Plasseringskort Bursdag Enkel

Bursdagsselskapskort mislyktes

bursdagskort praline

Plasser kort bursdag blomst

 bursdagskort fererro

bursdagskort morsomt

elegante bursdagskort

legg kort bursdag anheng

bursdagskort morsomt

Lagre

1