Håndverk med barn: 17 vinduesbilder og fargesider til jul

Julen lukter allerede av pepperkake, julen er i luften, juletreet er dekorert, men du trenger fortsatt julforslag? Når den første snøen faller, ser vi ofte mot vinduet. Og hvis julemannen eller noen snøfinger er der, har du et godt humør! Hvordan? Dekorer vinduene dine med fargesider til jul!

La barna dine male opp fargesidene til jul

Fargesider for jul som vindubilderJuletiden er tid for familien. Og hvilken bedre måte å dekorere med barna dine? Når været er kaldt, er fargesidene mest morsomme, spesielt hvis du har fargesider til jul! Julenissen, juletre, snøflak eller barnas favorittanime ... alt dette finnes i vårt bildegalleri! La barna utforme maler med mye fantasi og skape en kreativ vindusdekorasjon sammen! Se hvordan det fungerer!

Så du kan lage ditt eget vinduesdekorasjon med fargesider til jul!

Fargesider for julehåndverk med barnProsessen er lik, som med de ferdige julmotivene - print, klipp ut og på vinduer! De hjemmelagde vindubildene er men mye moro! Hvis du bruker kuttmaler, kan du male dem innvendig med spray, med akvareller eller med penner. Ellers holder du bare vinduene med fargesidene. Hvis du ikke har barn, eller ikke liker å male, kan du skrive ut direkte fargede bilder. Du trenger en fargeskriver og helst transparent papir for å lim bildene direkte til Windows. En annen kreativ guide du kan se her:

Skriv ut disse malene:

Fargesider til jul - la barna male vinduesbilder

Instruksjonene:

Fargesider for juleopplæring

Fargesider for juleopplæringMal på baksiden av en folie ved å følge originalen, med farger etter eget valg. Fest dem vått på vinduene. Hvis filmen kan fjernes, fjern den! Ferdig! Denne fargerike vinduet dekorasjonen skaper en varm og festlig atmosfære og viser alle hvor komfortabelt ditt hjem er! Et fargerikt bildegalleri med mange maler vi har gjort tilgjengelig for deg. La deg inspirere!

La vinduets bilder komme til liv!

1

Fargesider til jul. Stort gøy for barn

Og et siste tips fra oss - vindubildene kan komme til live! Administrer denne julen i en uforglemmelig opplevelse! Hvorfor burde Santa bare være ved vinduet når du kan bli den virkelige Santa? Hvordan? Hvis du låner en santa kostyme! Vårt team ønsker deg lykkelige ferier!

Fargelegging til jul Dekorere festeren din

Fargelegging til jul Dekorere festeren din
Fargesider for jul skaper et godt humør

Gratis temaer for uttrykk: 

Fargesider for jul til barn

Fargesider for julesmykker til vinduer

Fargesider for jul å kutte ut

Fargesider for juletre

Fargesider for julen Weihanchtsmann

Fargesider for jul Weihanchtsmann maleri

Coloring Pages for Christmas Window Color

1