21 Мексички намјештај доноси рустичан шарм стану

Да ли волите јаке емоције и сањате о живописном животу Мексиканаца? Мексички намјештај може бити чили паприка у вашем дому. Међутим, мексички стил укључује много више од симбола попут паприке и великих шешира. То значи традицију. Мексички дизајн ентеријера није старомодан, има ружичасти додир. Са овим Ланндхаус стилом можете инспирисати историју и културу Мексика и живети више разнобојним.

Мексички намјештај - комбинација палете боја и земаљског стила

Мексички намјештај дневни боравакБоје мексичког намештаја могу мирисати јединствене укусе мексичког кухања! А са неколико ћебета и декоративних јастука у свим бојама дуге, намештај ће вам олакшати расположење. За неке људе, ове комбинације могу бити превише далеке. Светле боје су обележје мексичког стила. Доживите комбинацију розе, наранџасте, светло зелене, тамно плаве и интензивне црвене боје.

Мексико: Мексички намјештај је направљен од дрвета

Мексичка спаваћа соба за намештајРезбарење дрвета и прецизно дело са инлаиом даје мексички намјештај старински додир. Дрвени намештај ће одушевити удобност и топлину вашег дома. Ако желите да опремите собе у мексичком стилу, дрво мора бити у сваком комаду намештаја - било у спаваћој соби или у купатилу. Управо овако, додир у стилу државе долази у вашем стану. Мексички намјештај има блиску везу са природом. Занимљива идеја за намештај у мексичком стилу су намештај од боровог дрвета.

Модерни објекти могу бити у мексичком стилу

Мексичка намјештај за трпезарију

Није обавезно да мексички намјештај треба да буде у тамним колонијалним бојама. Ако више волите светло уређене собе, изаберите борову шуму. Нови су мексички намјештај у бијелој боји. Столић за кафу или трпезаријски сто са столицама у бијелој боји могу бити стварно привлачни. Ови се такође могу комбиновати са модерним или минималистичким стилом. Очврсни метални елементи, одлична украса, робустан квалитет од чврстог дрвета: ове карактеристике чине Мексико намештајем јединствених примерака који чине сваки дом угоднијим. Откријте наше разноврсне идеје!

Мексички стол за намештај

Мексички кревет за намештајМексички дизајн намештаја

1

Мексичка намјештај за трпезарију

Мексичке идеје за намештај

Мексичка идеја за спаваћу собу

Мексички дизајн ентеријера намештаја

Мексичка кухиња за намештај

Мексички купатилски намештај

Мексичка кухиња кухиња трпезарија

Мексичка спаваћа соба за намештај

Мексичка идеја за спаваћу собу

Мексички намјештај за спаваћу собу

Мексички намјештај дневни боравак

Мексико намјештај од дрвета

Мексички намјештај за купатило

Мексички намјештај дневни боравак

Мексичка намјештај соба

1