Дизајн баште је олакшао – креативне идеје за споља

У топлим месецима врт и балкон се претварају у другу дневну собу. Ко не воли да се љети лети? "Дивна башта брише прашину свакодневнице од душе". У том смислу сви сањају након стресног дана уживања у неколико сати угодних сати с одличном књигом или чашом вина под отвореним небом. Да бисте створили пријатну и пријатну атмосферу у својој башти или балкону, најважнија је ствар у дизајну отвореног простора. Детаљи, као што су осветљење и декорација, никако не могу бити потцењени у дизајну баште, јер дају општу слику која одређује нешто. Ако имате једну или више дјеце и наравно довољно простора за игралиште, можете их сигурно осигурати напољу под надзором родитеља који се могу опустити у том подручју.

Гартенгесталтунг - Моја кућа, моја башта, мој одмор

Дизајн врта - моја кућа, моја башта, мој мирСвако има своју идеју о свом врту за снове. За неке, базен је пресудан, други воле зелени простор, лепо уређен са удобним роштиљем и простором за сједење. Да би што боље искористили доступну башту, требало би поштовати неколико основних правила о башти:

  1. Увидите околности имовине и поделите је у покривени простор тако да се простор користи оптимално и што више простора.
  2. Врт мора бити у кући и представља јединствену целовиту слику.
  3. Личне преференце прођу како би се постигла индивидуалност и удобност.
  4. Оптика је важна као и функционалност.

Сцреен ограда за одвајање од вањског свијета

Заштита приватности за нежељену пажњу спољаЈедноставно и ефикасно решење да се заштити од нежељене пажње је добра заштита вртног вида. Као екран често се постављају живе или грмље. Али вам треба више простора, бриге и стрпљења док се биљке не расте непрозирно. Ако не можете узети ово време и стрпљење, можете добити флексибилне копче за приватност. За трајну и дуготрајну приватност у башти користе се и фиксни екрани и ограде који могу бити израђени од дрвета, пластике, метала, алуминијума, природних материјала или стакла. Ово ствара повлачење за опуштање од првог дана. Многе идеје и сугестије за вашу башту можете пронаћи на ввв.меингартенверсанд.де. Чак и ако немате потребе за акцијом, погледајте производе у продавници и инспирите се. Гарантујете да ћете пронаћи довољно креативних идеја и маштовитих опција за вашу башту.

Прави баштенски намештај за опуштање

Баштенски намештај за стилски дизајн врта

Након што се обезбеди приватност, долази до избора баштенског намештаја. Оне би требало изабрати удобно и трајно. Као и за опремање дневне собе, у баштенском намештају постоје и толико различитих стилова, материјала и боја. Једном када размислите о опцијама за седење и дефинишете стил, захтеви су скоро сами очигледни. У врелим летњим данима, важно је имати прилику да се сакријете у хладу од сунчаних зрака. Ако нема дрвећа за пријатну хладовину у близини сједећих мјеста, требали бисте добити одговарајући сунчалиште.

Играјте угао у башти - дечији сан

Дизајн баште је олакшао - креативне идеје за споља

Деца воле да играју споља на свежем ваздуху. Игралиште у башти осигурава најбољу забаву за децу. Најбоља улога је да ваше дијете може тамо играти док сте заузети нечим другим унутар куће. Изнад свега, добро покривено игралиште мора бити сигурно и безопасно за дијете. Обратите пажњу на материјале и изаберите природне материјале или пластичне материјале који су безбједно обрађени за здравље детета. Веома занимљива су опрема за игралишта која пружа разноврсну и развојну подршку детета. Плочице за заштиту од пада као подови штедеће много деце.

Вртна декорација за одређено нешто у дизајну врта

Вртна декорација даје то нешто посебноВртна декорација поставља леду на дизајн врта, тако да се осећате заиста удобно и опуштено у својој башти. Као у нашем дому, требају нам неколико лантера, јастучних јастука и свега што ствара романтичну и пријатну атмосферу у врту. Прекрасни стилски сетери у комбинацији са одговарајућим биљкама пружају целокупну слику која се може трансформисати помоћу неколико једноставних додира. У дизајну баште, као у нашем дому, биљке могу бити стилски дефинисани. Поред различите оптике, биљке такође могу имати различите функције. На пример, очекујемо да ће воће бити конзумирано воћем стабла, цвјетни врт пружа свеж цвјетни мирис на отвореном простору, а очекује се заштита од живота. "У башти је пуно лепоте и рада заувек", стога, ако више волите алтернативу за одржавање цвећа и ливаде, са правом је камена башта. То не само да штеди много посла, већ је и потрошња воде много нижа. Прикупите идеје пре него што почнете са дизајном баште. Нека ваша маштења постане дивља и направи вашу дневну собу у башти модеран и функционалан, како би пружио удобност и посебан амбијент у сопственој башти.

1

1