Refrigeratorul Bosch Retro oferă bucătării un aspect fermecător

Ceea ce a fost păstrat în pivnița prafuită a bunicii de ani de zile nu se termină neapărat în coșul de gunoi. Dacă vă place vintage, dar bucătăria dvs. este modernă, am găsit piesa retro. Refrigeratorul Bosch Retro poate aduce culoarea și vintagele în bucătăria dvs. Și poate fi perfect combinat cu aproape orice stil! Culorile îndrăznețe și designul retro merg bine cu o bucătărie în alb.

Refrigeratorul Bosch Retro poate fi găsit în culorile dvs. preferate din natură

Bosch retro frigider nou designFie că este în verde, roșu, albastru deschis, portocaliu sau maro, frigiderul Bosch Retro va găsi un loc în fiecare bucătărie. Comparativ cu unele modele contemporane, mărimea clasică mică a frigiderului Bosch Retro se potrivește de asemenea spațiilor mici. Puteți spune că culorile și dimensiunile sunt aceleași ca în mijlocul secolului, dar interioarele sunt diferite. Da, vei avea dreptate.

Refrigeratorul Bosch Retro revine pe piață cu un design nou

Designul frigiderului Bosch retroDe aceea frigiderul Bosch Retro este fascinant! Aspectul combinat de epocă și tehnologia modernă din interior. De asemenea, vine clasa A + de eficiență energetică. Lumea antică nu iese din trend, dar consumatorii au nevoi diferite și dorește acest lucru. Inovațiile necesare păcat în frigider Borsul retro în acolo - funcția de super-răcire, compartimente spațioase, un compartiment de legume mare, suport pentru sticle, un compartiment de congelare cu patru stele, cu tava cub de gheață, trei reglabile înălțime rafturi de sticlă de siguranță și o ușă de interior flexibil, cu cinci cutii. Noul model de la frigider Bosch Retro este e disponibil de la nu mai mult de 1.000 € pe piață care utilizează în jurul valorii de 500-600 €.

Interiorul este reproiectat

Inovația frigiderului retro Bosch

Dacă nu puteți găsi un frigider Bosch Retro adecvat, puteți alege un alt brand. Puteți găsi, de asemenea, SMEG, Orangemen, Big Chill sau Elmira pe piață. Toate frigiderele retro oferă culori luminoase, eleganță și design fermecător. De la mini-frigidere la modele uriașe de uși franceze, am selectat cele mai bune exemple de frigidere colorate. Aceste frigidere retro fascinante creați o atmosferă unică. Și puteți combina culorile într-un mod elegant. Lăsați-vă să vă inspirați! 

Modele frigider retro Bosch

Frigider retro Bosch BejBosch Retro frigider albastru

1

Bosch frigider retro Vintage

Bosch cu bucătărie frigorifică retro Bosch Retro Frigider Purple

Mărci frigorifice retro Bosch

Bosch Retro Frigider Mint

Idei frigider retro Bosch

Refrigerator retro Bosch Orange

Bosch Retro Frigider roz

Bosch Retro Frigider alb rosu

Bosch frigider retro Smeg Bosch frigider retro Smeg Bosch frigider retro Swan Bosch Retro frigider tip retro vintage

Bosch Retro Frigider alb

1