50 de idei pentru lămpi moderne

Dacă intenționați să actualizați zona de luat masa și de căutare pentru iluminat perfect pentru a le coordona cu sala de mese stilul tau de design interior, există o varietate de opțiuni pentru a alege. lumini pandantiv moderne și candelabre care creează puncte focale dramatice, pentru iluminatul feroviar, care se va adăuga o notă de rafinament și intimitate, este important de a alege un dispozitiv, suma corectă prevede la lumină în timp ce se potrivește, de asemenea, complet decor sala de mese simultan. Check out această listă cu cele mai populare lămpi din sala de mese, care vă vor ajuta în alegerea opțiunii de iluminat perfect pentru spatiul tau.

Lămpile din sala de mese oferă eleganță camerei

elelgante cristal de iluminat în sala de mesecandelabru

Candelabrele aduc eleganta camerei dvs. de luat masa in timp ce devine instantaneu punctul focal in spatiu. În trecut, candelabrele erau de obicei rezervate pentru sălile tradiționale de luat masa. Astăzi, candelabrele oferă o varietate de opțiuni versatile, care se pot amesteca bine cu design-urile tradiționale și contemporane în fiecare cameră. Candelabrele de cristal, care sunt potrivite pentru sălile de mese tradiționale, au mai multe cristale care se învârt, care oferă lumină cascadă moale în întreaga cameră și pot fi perfect decorate cu o mulțime de lemn. Pentru o schemă de design minimalistă și contemporană, candelabre din fier forjat cu lămpi de lumânare sau lumini cu pandantiv adaugă o notă de eleganță modernă.

Lămpile de luat masa vin în diferite modele

candelabru clasic cu elemente metalicelumini de perete

Luminile de perete sunt montate direct pe perete pentru a oferi iluminare generală și accent. Dacă sala de mese este adecvată, o lumină de perete îndoită în fiecare colț de perete asigură o lumină optimă necesară atunci când este asociată cu lumini de plafon. Lumina de perete funcționează bine și pentru a crea o atmosferă intimă pentru cină, atunci când este utilizată singură sau asociată cu lumânări ca accent de iluminare.

Lămpile pentru sălile de luat masa arată clasa și stilul

frumoase lămpi modulare în sala de mese

lumini pandantiv

Pendant luminile sunt o altă opțiune de iluminat versatil care se potrivește aproape orice cameră. Disponibile într-o varietate de stiluri și ușor de instalat, lămpile suspendate atârnă dintr-un singur lanț și emit lumina ambientală în zona dvs. de luat masa. Pentru a marca un aranjament modern în negru sau alb, luați în considerare o lampă cu pandantiv cu o nuanță de culori tambur pentru o valoare perfectă a contrastului. Pentru un aspect tradițional, alegeți un pandantiv de candelabru sau o lumină triplă cu pandantiv pentru a lumina ușor masa.

1

Track de iluminat

Track de iluminat oferă lumină plafon de lumină moale și este adesea adăugat la design modern, contemporan și industriale de stil sisteme utilizate. lumini de cale sunt ușor de instalat, fie la același nivel cu plafonul și legăna în jos de lanțuri stabile. Piesele sunt de obicei construite cu metal în stiluri, drepte, curbe, sunt lungi sau scurte, și să păstreze luminile pandantiv, faruri, bile, mini-lanterne etc. cu iluminare de cale vă puteți personaliza cu ușurință fiecare sursă de lumină individuale în funcție de dorințele dumneavoastră la pentru a crea ambianța perfectă în sala de mese. Când instalați Track de iluminat peste masă, trebuie să ofere un set de două benzi pentru fiecare parte a plafonului.

Blush surround surround

lumini Flush-mount ating suprafața plafonului și se filtrează lumina prin. candelabrele Flush-mount sunt ideale pentru camere de luat masa, cu spațiu limitat, deoarece acestea au aceleași cristale frumoase candelabru tradiționale și vin într-un design compact. flush Trei lumină montură lumini cu nuanțe de sticlă rotunde adaugă lumină moale adăugate în fiecare cameră, fără a suprasolicita ea, astfel încât acestea sunt o opțiune bună pentru sala de mese în cazul în care masa este situat în centrul camerei.

Semi-flush boluri surround și felinare

În timp ce robinetele montate încastrat sunt în mod obișnuit în linie cu tavanul, designul semifabricatului este o cochilie sau un felinar care atârnă puțin de tavan astfel încât lumina să lumineze suprafața tavanului. Oferta lor este extrem de versatilă, facilitând reconcilierea cu o varietate de scheme de design din diferite săli de mese.

Ideile pentru lămpile frumoase, practice și elegante sunt de fapt nenumărate. Puteți alege din atât de multe stiluri și modele, încât puteți crea întotdeauna un decor unic al camerei dvs. Pentru a obține mai multe exemple, uitați-vă la următoarele exemple de lămpi din sala de mese:

Lămpi luminoase din sala de mese albă peste covorul albastru

lămpi frumoase în sala de mese în negruset mic de servetele din sala de mese albe

Iluminat indirect delicat de către Esszmmerlampen

lămpi de culoare purpură albă

Strângeți pendellecuhte în sala de mese

butne pendelleuche over demesstiscg

culele sferice albe

alb din plastic în sala de mese

multe lămpi de mese frumoase

mată negru pendant lumina

designer lămpi de luat masa în culori pastelate

Lumină modernă cu pandantiv LED în sala de mese

designer lumini pendant minimalist

lampă de podea mare în sala de mese

lampă de suspendare galben modernă

lampi extrem de moderniste

lămpi de înaltă albă agățată

lămpi tradiționale luminoase suspendate

frumoasa lampă agățată rustic

lampă de proiectare modernă suspendată

lampă pătrată albă

lampă mică în sala de mese

lămpi din sala de mese, ca accent

Sufragerii și mobilierul negru

designer clasic lămpi cameră de luat masa

mici lămpi de masă clasice și scaune colorate

lampa de bronz moderna din bronz

designer ochi-prinderea lampă sala de mese

Lămpi colorate cu pandantiv în diferite culori

pendante de sticlă de sticlă lămpi

lămpi frumoase din sticlă de sticlă

idee originală pentru lămpi în sala de mese

mici lămpi în sala de mese în tonuri de pământ

imensă lampă de lemn din sala de mese

numeroase lămpi din sala de mese din alamă

designer lămpi din bronz

Extravagante stele de iluminat în sala de mese

Chrome iluminat în sala de mese

izbitoare de eleganta in iluminatul din sala de mese

lămpi simple de cameră în bucătărie

lampă dinamică modernă, modernă, lampă modernă, în culori cromate

identice lămpi din sala de mese

lămpi cu cameră de cristal în interior

lampă de cameră de zi modernă cu elemente din lemn

modernist, mici lămpi în sala de mese

lampă de proiectare identică cu pandantiv din sticlă

1