49 ideer til Steampunk klær – du trenger det

Du er invitert til en steampunk-begivenhet, du vil kle deg som en fablet tegneserie eller filmhelte, eller er du interessert i et unikt historisk antrekk? Så er du her! Men Steampunk er ikke bare for karneval, det kommer fra ideen om industriell revolusjon. Steampunk er en ide og livsstil for komiske fans. Du trenger ikke å bruke mye penger, bare vær kreativ eller handle i butikk og antikvitetsbutikker for å få fantastiske steampunk klær. Med våre tips om hva du trenger for det beste steampunk-utseendet, får du øye med deg! Hva er Steampunk-stilen?

Steampunk klær damerSteampunk er en mote stil basert på det drevne maskineriet fra 1800-tallets damp. Det inkluderer også elementer av science fiction (lasere, roboter, etc.) eller tekniske oppfinnelser. Inspirer deg selv av Jules Verne - gudfar Steampunk. Ordet Steampunk ble først brukt på 1980-tallet for å beskrive en lav teknologisk variant av Cyberpunk, selv om Steampunk har bare blitt populær som en stil på klær i begynnelsen av det 21. århundre. Så å si er det et syn på en fremtid. Mote er inspirert av viktoriansk tid.

Farger i Steampunk klær

Steampunk klær kostymerGlem de fargerike farger når du velger Steampunk klær! De lyse og mørke farger er det beste valget! Vi anbefaler brun, beige eller mørk blå. For kvinner er vinrød et must! Svart er best når Steampunk-antrekket er i den gotiske scenen. Det er overraskende, men du kan også sette på hvite klær. Først farge dem med te eller løk for å få dem til å se eldre ut. Som mønster er striper en trend i steampunk klær. Legg merke til stoffet også! På 1800-tallet var stoffer som taffeta, skinnsatin eller brokade veldig populære med elegante antrekk.

Ladies Steampunk Klær

Steampunk klær kvinner

Når du hører et viktoriansk utseende, har du alltid en sexy korsett foran øynene dine. Denne delen trenger ikke å bli savnet i damens steampunk-outfit. Den corsage du har på deg over blusen og kombinerer med et bredt skjørt eller kjole. Skoene må være laget av lær. Brede og lange skjørt beskriver steampunk-stilen, men veldig korte skjørt eller sexy underbukser er veldig populære. En bolero skinnjakke kan fullføre antrekket ditt.

Menns Steampunk Klær

Steampunk klær med metall

Den beste menns steampunk-outfit er en undertrøye, kombinert med skinn og støvler. Legg til mye metall på dette klæret, og vi garanterer ditt iøynefallende. Vester og lærjakker er et must for mennene. For en kveldshendelse, legg på en elegant smoking eller tre-delers dress.

Tilbehør til Steampunk-antrekket 

1

Steampunk Clothing Ladies OutfitsMed tilbehør, la fantasien løpe vilt! Kjære Herrer, alt du trenger er mye metall, melon, lommeur og kompass. Flygende skjerf, aviatorbriller og aviatorhue er aldri galt med Steampunk-utseendet. Googlene kan brukes på nesen eller på sylinderen. Ikke glem at sylinderene bare er for menn. Men, med et par lærbukser, ser en kvinne fantastisk ut med en slik lue. Damene finner mansjettknapper, halskjeder og messingknapper i en antikvitetsbutikk. Elegante hansker går bra med en kveldskjole. Ta en titt på våre andre gode eksempler og få kreative ideer!

Steampunk klær ideer

Steampunk Klær Tilbehør

Steampunk klærengel

Steampunk klesdrakter

Steampunk klær kvinner ideer

Steampunk klær briller

Steampunk klær briller ideer

Steampunk klær briller

Steampunk klær damer kjole

Steampunk Clothing Ladies Outfit

Steampunk klær farger
Steampunk klær kvinner

Steampunk klær kvinner kjole

Steampunk klær kvinneskinn

Steampunk klær ideer for kvinner

Steampunk klær kvinne med lue

Steampunk klær menn

Steampunk klærhanske

Steampunk klærhatter

Steampunk klær hatt ide

Steampunk klær ide

Steampunk klær ideer

Steampunk klær design

Steampunk klær klær

Steampunk klær kostymer

Steampunk klær skinnjakke

Steampunk klær menn

Steampunk klær menn ide

Steampunk klær menn

Steampunk klær med frakk

Steampunk klær mens ide

Steampunk klær med lue

Steampunk klær farger

Steampunk klær antrekk

Steampunk klær antrekk ideer

Steampunk klær med tilbehør

Steampunk klær piknik

Steampunk skjørtkjørt

Steampunk klær sko

Steampunk klær ide

Steampunk klær ide for menn

1