En sminkeinstruksjon for den perfekte Smokey Eyes Look

I flere tiår er sminke ikke en "persona non grata". Hundretusener av kvinner legger sminke på ansiktet hver dag. Svart mascara, eyeliner, øyeskygge er det grunnleggende utstyret som nesten alle kvinner har. Vi viser deg den perfekte sminke som passer til hverdagen, offisielle middager eller møter med kjære. Såkalt Smokey Eyes Look er den eneste sminke som gir øynene et godt uttrykk. I denne artikkelen presenterer vi deg for noen instruksjoner, stylingtips og ideer til Smokey Eyes Look.

Hvilken Smokey Eyes sminke passer til ansiktet ditt?

Hvilken Smokey Eyes sminke passer til ansiktet ditt?På bildet kan du lese hvilken sminke teknikk som passer for øyeformen din.

Smokey Eyes sminke er egnet for alle. For å få den ønskede effekten, bør du bare litt sørge for at riktig teknikk for din perfekte øyeskygge er valgt.

Mørke eller lyse nyanser når smokey øyne sminke?

Mørke eller lyse nyanser når smokey øyne sminke?Hvis du er en fan av sminke klassikere, velg de mørke nyansene av Smokey Eyes makeup. Likevel er den svarte fargen tatt som et symbol på glamour. Dark Smokey Eyes gir et elegant utseende. Det iøynefallende utseende skyldes kontrasten mellom den svarte øyenskyggen og øyets hvite.

Dark Smokey Eyes

Påfør lyse nyanser av øyeskygge, for eksempel rosa, brun, blå, oransje og grønn, når du bruker sminke slik at du ikke ser så dramatisk ut. Dette smokey eye look er perfekt for å se elegant ut på kontoret.

Bright Smokey Eyes

Smokey øyne for nybegynnere

En smokey øyne guide for nybegynnereSmokey Eyes sminke er ikke så komplisert. Det er ikke nødvendig å jobbe som en profesjonell makeup artist for å oppnå dette iøynefallende Smokey resultat. De nødvendige redskapene er oppført som hovedpunkter:

1
  • Grunnkrem, som trengs før påføring av sminke
  • Eye Primer (bildet nedenfor viser Eye Primer vi anbefaler)

Eye Primer for Smokey Eyes Makeup

  • svart eyeliner

Smokey Eyes Eyeliner

  • Kajalstift

Smokey Eyes kohl blyant

  • Øyenskygge i minst tre nyanser

Smokey Eyes Eye Shadow

  • pensel
  • Blending børste
  • Falske øyevipper (ikke nødvendig)

Variant for falske våpen for den perfekte Smokey Eyes make-up

Fremstilling fase:

Krem huden av ansiktet med basen krem. Påfør primeren på øyelokket. Disse to kremer sikrer at sminken ikke forsvinner etter 2 timer. Ikke glem dette trinnet fordi kremer holder huden din hydrert.

Følg trinnene nedenfor for å oppnå en Smokey Eyes-effekt:

Trinn 1:

Start med sminke ved å bruke kohlblyanten på øyelokket. Etter å ha sporet øvre og nedre øyevipper, forsvinner du lett med en tynn børste.

Trinn 2:

Først bruker du den lyseste nyansen fra øyeskyggen til øyelokket, fra det ugjennomtrengelige øyelokket til øyenbrynene. Påfør deretter de mørkeste skyggene på øyelokkene ved hjelp av en pensel ved å bruke sminke fra øyelokket til lashlinjen.

Trinn 3:

Ikke vær redd for refleksjonen din. De er ikke ferdige. Med blenderpenselen bør du blande de kontrastfulle nyansene. Påfør medium mørk skygge i mellom for å maskere den dype svarte fargen.

Trinn 4:

Hvis du har noen glitter nyanser i øyeskygge paletten, kan du lage sminke sminke.

Trinn 5:

En eyeliner er ikke nødvendig for en Smokey Eyes-effekt. Men hvis du vil lime falske øyenvipper, anbefales en eyeliner.

Trinn 6:

Med eller uten falske øyenvipper bør du blåse øyenvippene i svart for å gi dem volum.

Trinn 7:

Å gi dine Smokey Eyes Se den fineste berøring, hold falske øyevipper.

Kjære kvinner, med dette utseendet du erobre hver mann!

DIY Smokey Eyes Look

For hverdagen er denne dramatiske sminningen ikke egnet. Det ville være bedre hvis du satt på lyse Smokey-øyne i denne situasjonen. Trinnene er like.

Smokey øyne i lyse nyanser

Vi håper at våre instruksjoner er nyttige. I vårt galleri nedenfor kan du se andre guider og ideer til Smokey Eyes Look.

En øye sminke instruksjon

Et øye sminke guide

Smokey Eyes sminke instruksjoner

Makeup for nybegynnere

En smokey øyne guide

Smokey Eyes ideer

Brune øyne sminke

Smokey Eyes Make-up

Smokey Eyes Make-up

Smokey Eyes Make-up

Smokey Eyes Make-up

Smokey Eyes Make-up

Smokey Eyes Make-up

Smokey Eyes Make-up

Smokey Eyes Make-up

Smookey Eyes ideer

 

1