Bygg en fotoboks selv – skape perfekte bilder for enhver anledning

Snart arrangerer du en fest og selvfølgelig vil du også ta mange fine bilder. Fotografen kan ikke virkelig feire med gjestene, og det er ofte for dyrt å leie et proff. Så hva skal jeg gjøre? Her tilbyr vi deg den perfekte løsningen - bygg en fotoboks selv! Photo Box (Photo Booth) er en nydelig enhet som kan ta bilder automatisk uten fotografens tilstedeværelse. Nedenfor vil du lære alt om sin struktur og finne en enkel guide for å hjelpe deg med å bygge en trefotoboks selv. La deg være inspirert og nyt å lese!

Bygg din egen fotoboks for vellykkede bilder ved hver feiring

Gjør deg selvFotobox Aluminium gjør flotte festfotografierPhotobox bygger din egen papp

DIY fotobox bygger deg selv

Fotobox bygger deg selv instruksjoner og tipsBygg Photo Booth selv

Foto boks lage deg flotte bilder, gjør barnas bursdag

Bygg softbox selv med refleksparaply

En fotoboks inneholder vanligvis et kamera og en nettbrett, som er plassert i en tre- eller metallboks. Tabletten gir deg muligheten til å vise bildene på skjermen så snart de er tatt. Det er bundet til kameraet - oftest med et WiFi-minnekort, som overfører bildene via WLAN til nettbrettet. I tillegg til et minnekort, trenger du også spesiell programvare for nettbrettet - for iPad, for eksempel, anbefales appen ShutterSnitch. Noen fotobokser er også utstyrt med en skriver som skriver ut bildene tatt med det samme. Andre har ekstern eller innebygd flash for bilder i mørke rom, en refleksparaply som gir de optimale lysforholdene, eller en ekstern lukker som lar deg ta bilder på en bestemt avstand. Det er også fotobokser med spesielle minnekort med elektronisk tilkobling, noe som gir deg muligheten til å dele bildene direkte inn i en Dropbox etter at du har tatt dem. Selvfølgelig kan du også leie en fotoboks, men dessverre er dette ikke en billig affære. Derfor nedenfor gir vi en enkel byggeguide for fotoboks laget av tre, og gir deg mange nyttige tips for et profesjonelt resultat. Fortsett å lese!

1

Bygg din egen fotoboks - nødvendige materialer

Softbox selv bygger nødvendige materialer

Bygg en fotoboks med din egen bærbare PC

Foto boks bygg instruksjoner

Photo box kamera mount

Bygg dslrbooth tablettholder

Fotokasse med lås

Fotokasse laget av tre inne og ute DIY

Bygg fotoboks med kamera og nettbrett

Som nevnt ovenfor er fotobutikken på bryllup, fødselsdager og fester en flott ting, og hvis du eier et profesjonelt kamera, kan du prøve å bygge en selv. Bortsett fra god teknologi, trenger du også egnet materiale til boligen - i vårt tilfelle tre, og mer presist - kryssfinerbrett. En liste over alle nødvendige materialer finner du nedenfor - og vi ga ingen detaljer fordi størrelsen på fotoboksen faktisk avhenger av kameraet. Du trenger:
• kryssfinerplater
• Kvadratisk tømmer
• skruer
• hengsler
• trevinkelbjelke
• følte

Bygg Photo Booth deg selv: hvordan har du det?

Lag bildeboks for å gjøre fotografier profesjonelle

Photo Booth selv bygge kreative DIY ideer

Gjør dslrbooth bilder profesjonelle

DIY ideer gjør originale eos selv

Bryllupskriver bildeboks

Bryllupskriver ta flotte bilder Fotoboks

Eos selv lager kreative DIY ideer

Bygger en fotoboks selv vi gjør det

Softbox selv bygger kreative ideer DIY

Bygg en fotoboks med nettbrett og kamera

Fotokassen vil ha en klassisk firkantet form. En ide som vil gjøre jobben din mye lettere, er å kjøpe en ferdig treboks med riktig størrelse. Hvis du starter konstruksjonen fra begynnelsen, bør du først merke plasseringene til hullene på kryssfinerpanelene. Først trenger du et rundt hull for kameraet - det skal være minst 1 cm bredere enn linsens diameter. Du trenger fortsatt en utsparing for nettbrettet, så du må også måle størrelsen nøyaktig. Såg kryssfinerbrettene i henhold til merkene. Deretter bør du lage en dør for fotoboksen ved hjelp av hengslene - helst på baksiden. Festene til nettbrettet og kameraet er også en viktig del av designet. For kameraet monteringen, kan du igjen bruke en kryssfinerbrett og så den tilsvarende fordypningen. Tablettholderen kan også være laget av tre ved hjelp av en vinkelstang. Isoler med noen følte for å hindre riper på tavlen. I fotoboksen bør du definitivt også gi en strekning, som garanterer en permanent strømforsyning. Koble til kameraet og nettbrettet, og din hjemmelagde fotoboks er klar til å gå! Boksen kan males og malt som ønsket for å gi det et flott utseende. Se på bildene i dette innlegget - de kan gi deg noen inspirerende designideer!

1