Servietter til jul: 20 originale borddekorasjonsideer

Servietter til jul: 20 originale borddekorasjonsideer

Servietter Folding at Christmas er i seg selv en liten kunst. De opprinnelige brettet servietter vil gi tabellen bestemmer et bedre utseende, og det er verdt i alle fall til å ta litt tid for det - spesielt hvis du ønsker å planlegge den festlig lunsj eller middag med familie og venner til den minste detalj. I denne artikkelen finner du 20 kreative ideer som kan hjelpe deg. La deg inspirere og prøv den varianten som passer deg best!

Servietter foldes til jul - liten kunst i seg selv

Borddekorasjon Julservietter bretter nydelig variasjon i lyseblåJulpapirbindene bretter opp originalt utseendeVed julservietter vil bordet få et festlig utseende

Servietter bretter opp originale ideer til jul

Servietter bretter sammen ved julens pinwheelBrett servietter til jul for å lage juletre selv

Juledekorasjoner Ideas Cloth Napkins Fold Christmas Tree

attraktiv rød stjerne som borddekorasjon Servietter foldes til jul

Servietter foldes til julen rød stjerne

1

Servietter brett lys fancy ideer Juledekorasjon

Servietter Folding at Christmas er faktisk ikke så vanskelig som det ser ut, og du kan virkelig nyte det. Selv barna dine kan delta i det slik at de ikke føler seg utelukket fra å forberede seg på festivalen. De vakkert foldede servietter laget av stoff eller papir kan sikkert gi noe til julebordets dekorasjon, og du vil definitivt imponere dine gjester og familie. Velg servietter som passer til bordduken og servise settet for å gjøre det ser stilig og puristisk ut. I denne artikkelen finner du kreative ideer som er super enkle å kopiere, samt noen få fotoguider som viser hvert trinn i sammenleggingen.

Servietter foldes til jul - gode ideer til å lage din egen

Servietter foldes til julebord dekorasjon blå stjerner

Servietter foldes til julepyramiden

Servietter bretter juletre til jul

Juledukker bretter juledekorasjoner

Servietter foldes for jul bilde instruksjoner

Servietter foldes til jul kreative ideer bord dekorasjon

Servietter foldes til julen Juletre instruksjoner i bilder

Papirservietter brett bordplaten til jul

Servietterfold gjør lotusblomst selv

Servietter bretter ideer og inspirasjon til jul

Når folding servietter til jul oppsynsmann du ingen grenser du -bezaubern dine gjester med juletrær, Santa Claus støvler, vindmøller, stjerner, lotus blomster og alt annet du kan tenke deg! Du kan følge instruksjonene, men det er også mulig at du endrer eller utvider ideene - bare la fantasien løpe vilt og uttrykke kreativiteten din! Her er noen variasjoner som bare er perfekte for nybegynnere, men det er også noen som bruker flere servietter. Dette ser mer attraktivt ut, selvfølgelig, men krever litt mer praksis sammenlignet med enklere varianter. Men hvis du allerede har erfaring med origami, vil du sikkert lykkes uten problemer. Ha det gøy å brette!

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map