Gaver til jul: ideer og instruksjoner

Gaver til jul: ideer og instruksjoner

Julen kommer på mindre enn en måned, og for den store feiringen bør du også velge gaver til dine favorittfolk. Den vakre gaveemballasje spiller også en viktig rolle - det gir gaven et attraktivt utseende og gjør overraskelsen enda bedre. Av denne grunn, vil vi vise deg i denne artikkelen hvordan å vikle presenterer seg selv - under for både konvensjonelle så vel som svært originale og uvanlige ideer som du kan bruke, ikke bare til jul, men også for enhver anledning. Ha det gøy å pakke og ha en god jul!

Pakke gaver - velg innpakningspapir og buer

Gaver pakker originale ideer til julGaver pakker inn ideer og inspirasjon til julGaver vikle interessant innpakningspapir til jul

Gaver innpakning innpakningspapir candy canes

Gaver vikle julen originale båndGaveinnpakning Valg av julepapir

Gaver innpakning Julen nydelig utseende

Innpakningen av julegaver er en fornøyelse - for både mottakeren og den som pakker. Og her prøver vi å gi deg noen nyttige tips for denne hyggelige og spesielt kreative aktiviteten. La oss starte med valget av gavepapir - mulighetene er enorme og beslutningen avhenger av både din egen og mottakers smak. Enten lyse farget papir i typisk for julen rød, grønn, sølv og gull, eller snarere reservert skyggen med delikate mønstre - til slutt er det viktigst at gaven ser flott som mulig. Du kan også sette aksent på løkken ved å pakke gaveesken i vanlig papir og pynte det med et fargerikt gavebånd. Egentlig er alt tillatt, hva du liker, det er bare viktig at fargene er koordinert. Med kontrastfarger, hvis du er ferdig kombinert, kan du også oppnå en god visuell effekt. Hvis du ikke er sikker på hvordan resultatet vil være, er det best å sette fargene side ved side for å se om du liker kombinasjonen. Og hvis du har lyst til å gjøre gaven veldig original og personlig, kan du også male på papiret selv. For emballasje bruker du bedre farget maskeringsbånd i stedet for tape - så resultatet ser veldig interessant ut!

Gaver til jul - praktiske tips

Gaver innpakning Jul inspirerende DIY ideer

1

Gaver vikle jul rødt bånd

Gaver innpakning Juledekorasjon ideer Juletre baller

Gaver vikle og dekorere klutnekk

Gaver vikle gode ideer rødt bånd

Hvis du ønsker å pakke julegavene med farget papir og buer, bør du først sentre gaveboksen - med baksiden opp på papiret. Deretter skjæres papiret i henhold til (hjelpe selv til den med en linjal), ved å sikre at det er tilstrekkelig avstand mellom venstre og høyre, slik at papiret strekker seg til kanten av boksen. Deretter skal du bare brette papiret og fikse det med tape - først på de lange toppen, deretter på de to korte sidene. Til slutt bør du kutte av et langt stykke gavebånd og dekorere gaven. Ferdig! Dette var faktisk den tradisjonelle emballasjemetoden, men det er mange andre uvanlige ideer du kan prøve - les videre!

Gjør julegaver veldig originale

Gaver til julen DIY

Gratulerer med julkasse fra toalettpapirruller

Gavepakking blomster og pompoms tinker

DIY Juledekorasjoner Gaver

Gaver snu julen gylne gave bånd

Gratulerer med julekegelbær

Gaver boks med klut DIY ideer

Hvis du har et ønske om at gavene ser ganske originale og uvanlige, kan du bruke for eksempel uventede typer papir - avispapir, papp, til og med tegneserier. Pakken kan også pakkes inn i aluminiumsfolie, handbag, cellofan eller stoff. Som allerede nevnt kan du male på papiret selv, men også skrive en melding på det - for eksempel, gratulerer eller et inspirerende sitat. Så emballasjen blir til et lykønskningskort!

Gavepakke med forskjell - bruk uvanlige materialer

Gratulerer med julefilt

Gaveinnpakning til jul satt godt inn

Gaver vikle tørkede oransje furu kegler

Gaver pakker julens originale ideer til kopiering

Gaver bryter julen originale deco ideer

Når emballasjen er også uvanlige gjenstander kan benyttes som er i forbindelse med jule - gran kvister, kongler, bær, kongler, kuler. De kan festes på emballasjen med lim, tape eller en tråd. Du kan til og med lage små pompomer og dekorere gaven med den. Andre materialer som kan hjelpe deg til hjelp er: girlander, wire, gamle frimerker, lærreimer, blonder, osv Overraskelsen blir mye gröβer bestemmes når du velger en uvanlig gave boks - Du kan, for eksempel, et armbåndsur eller halsbånd i en sokk pakk inn eller pakke en bok i en frokostblandingskasse. Bare la fantasien løpe vilt og resultatet blir unikt!

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map