Tradisjonell tortilla oppskrift + 8 ideer for deilige fyllinger

Liker du å spise tortilla? I så fall er du her! Parabolen, tradisjonelt for Mexico og Spania, er utrolig deilig og kan tilberedes raskt og enkelt. Du kan pakke de ferdige tortillaene inn i ruller med fylling. I denne artikkelen tilbyr vi deg en tradisjonell tortillaoppskrift, samt noen gode ideer til deilige fyllinger. La deg inspirere!

Tortilla oppskrift - rask, lett og velsmakende

Tortilla oppskrift tradisjonell spanskTortilla oppskrift deilige tortillas med kjøttTortilla oppskrift meksikanske tortillas

Tortilla oppskrift Meksikanske tortillas med salat

Tortilla oppskrift Meksikansk tortillas hvete melSpansk tortilla oppskrift med poteter

Tortilla oppskrift spansk tortilla chips

Tortilla oppskrift meksikansk

Tortilla oppskrift wraps med deilig fylling

1

Tortilla oppskrift for å forberede spansk tortilla

Tortilla oppskrift deilig wraps

Tortilla oppskrift spanske poteter grønnsaker

Tortilla oppskrift deilig spansk

Som nevnt ovenfor er den tradisjonelle tortillaoppskriften superlys - du kan prøve den, selv om du ikke har mye erfaring på kjøkkenet. For to porsjoner trenger du følgende ingredienser: 500g poteter, fire egg, 250ml olivenolje, 150g løk og 4-5 pinch med salt. Forberedelsestiden er ca. 15 minutter, og baketiden - ikke mer enn 20 minutter. Klipp de skrelle potetene i små terninger og dryss med en teskje salt. Hakk deretter løkene og varm olivenoljen i en panne. Legg til potetblokkene - de skal dekkes med olje, stille temperaturen til middels og stek potetene i 13-15 minutter. I en andre panne, stek løkene med litt olivenolje til de blir gyldenbrune - du trenger ikke mer enn 10-15 minutter. Smør eggene kraftig i en stor bolle og dryss med en klype salt. Det neste trinnet er å bruke en sikteskje for å skille potet fra olivenoljen. Legg stekt løk og poteter til eggene og rør godt. Varm ca 2-3 ss olivenolje, legg tortillasene i pannen og stek tortillaen til den blir gyldenbrun på begge sider (bruk en tallerken for å skru den over). På slutten plasser du tallerkenen på den ferdige tortillaen og vri pannen over. Spis tortillaen til den er fortsatt varm, med garnering / fylling etter eget valg. Hvis du har prøvd denne oppskriften før, er det mange andre variasjoner på nettet. Vi anbefaler den meksikanske Tortilla oppskriften, som er litt mer krydret.

Fascinerende ideer for tortilla fyllinger

Fest de ferdige tortillaene i ruller for spennende wraps! Kreative ideer for fyllingen finner du nedenfor:

Tortilla oppskrift ruller med tunfisk

Tortilla oppskrift ruller med tunfisk
- Hvis du liker å spise fisk, prøv fyllingen med tunfisk og bønnsalat eller tunfisk og friske grønnsaker (grønn salat, tomater, agurker, etc.). De rullede tortillaene kan også tas til kontoret - til lunsjpause.

Tortilla oppskrift ruller med laks

Tortilla oppskrift wraps med laks fylling

Tortilla oppskrift bryter laks og frisk salat

Tortilla oppskrift wraps med laks og agurk

- Fyllingen med laks er lett og sunn - ideell for fans av middelhavsmat. Du kan også servere tortillas med en krydret saus av ditt valg.

Tortilla oppskrift ruller med chili saus

Tortilla oppskrift fylling Chili saus

Tortilla oppskrift wraps med chili saus

- Er Chili en av favorittmatene dine? Chili og tortilla er en fantastisk kombinasjon! Prøv det selv! En annen deilig variasjon er chili-laksfyllingen - deilig, krydret og rik på omega-3 fettsyrer.

Tortilla oppskrift ruller med kylling og salat

Tortilla oppskrift wraps med kylling

Tortilla oppskrift bryter kyllingekjøtt

Tortilla oppskrift ruller kylling kjøtt og grønnsaker

- Varm tortillas med kylling kjøtt bare tasted fantastisk! Den stekte og kuttes i små stykker kjøtt du kan kombinere med friske grønnsaker. Vri tortillasene i ruller og - ferdig! Hvis du liker det mer krydret, marinere kjøttet og grønnsaker først i chili-saus.

Tortilla oppskrift wraps med hakket kjøtt

Tortilla oppskrift bryter hakket kjøtt

- En god kombinasjon er også tortillas med hakket kjøtt. For fyllingen trenger du bare hakket biff, en krukke med røde bønner, tomatsaus og chili-saus tilberedt sammen. Server de varme tortillaer med fersk salat.

Tortilla oppskrift bryter biff og kvakamole

Tortilla oppskrift tortilla chips med guacamole

- En rask løsning for deilige tortilla fyllingsruller er med biffsteker kuttet i strimler og guacamole fra matbutikken.

Tortilla oppskrift vegetarisk wraps

Tortilla oppskrift vegetabilsk fylle vegetarisk

Tortilla oppskrift wraps vegetarianer

Tortilla oppskrift vegetariske ruller med salat

Tortilla oppskrift ruller for vegetarianere

Tortilla oppskrift fylling kål og ris vegetarisk

- Bare ideell for vegetarianere er følgende kombinasjon: poteter (kokt eller stekt), mais, tomater, agurker eller grønn salat, rød paprika og løk

Tortilla oppskrift fylling Quinoa vegetarisk

Tortilla oppskrift ruller med quinoa

Tortilla oppskrift wraps med quinoa

- For vegetarianere er tortillapullen med kokte quinoa, dampet gulrøtter og spinat, og litt sitronsaft også egnet. Vi ønsker deg god appetitt!

1