13 lettpleie blomstrende kremplanter

Blomstrende planter finnes i nesten alle leiligheter. Men hva er årsaken til denne spesielle befolkningen?

Blomstrende kremplanter som en nødvendighet

Husplanter hibiskusHvis du ønsker å skape en hyggelig atmosfære i hjemmet ditt, er blomstrende kremplanter uunnværlig. Uten blomster ser leiligheten på en eller annen måte ubehagelig, for eksakt kan plantene gi romlig livlighet. Her finner du 20 arter av vakre blomstrende innendørs planter som er enkle å vedlikeholde og ikke spesielt sofistikerte.

Afrikanske fioler (Saintpaulia ionantha)

Innendørs planter Afrikanske fiolerAfrikanske fioler

Afrikanske fiolettblomstrende kremplanter

Afrikanske fioler er spesielt lett å ta vare på og blomstre uten mye innsats gjennom hele året. Det er mange forskjellige varianter av denne blomsten, så valget er flott. De afrikanske fiolene trenger varme og indirekte sollys. Men vær forsiktig når du støper.

Hibiskus (Hibiscus rosa-sinensis)Husplanter hibiskusHibiscus med roza blomstret

Hibiskus med røde blomster

Hibiskus med gule blomster

1

Denne vakre tropiske planten har veldig store og vakre blomster i en rekke farger. Planten blomstrer fra sen vår til tidlig vinter. Det trenger direkte sollys og lite vann for å vokse optimalt.

Blomstrende mallow (Abutilonx hybridum)

Blooming mallow houseplants

blomstrende mallow

Denne blomsten finnes i rød, gul, roza eller oransje. Det vokser ganske høyt, og derfor kalles de ofte som et dekorativt tre. For å nyte mallow hjemme lenge, trenger du et sted for blomsten med intens sollys.

Syrkløver (Oxalis triangularis)

Husplanter sorrel

Syr blomstrende kremplanter

sorrel

Den vanligste varianten av dette originale houseplantet har trekantede lilla blader og roza eller hvite blomster. Denne praktfulle blomsten trenger vanning hver dag og indirekte lys, så et vindu med gardiner er det perfekte stedet for det.

Dekorativ lilje (Spathiphyllum wallisii)

blomstrende kremplanter lilje

dekorative lilje

blomstrende kremplanter lilje

Denne houseplant er preget av skjønnhet og eleganse. Det blomstrer om sommeren, men det finnes også varianter som er fulle av blomster hele året. Blomsten er lett å ta vare på og trenger lite lys og fuktighet. Men planten er giftig - vær så snill om du har kjæledyr eller småbarn!

Anthurium (Anthurium andreeanum)

Anthurium blomstrende kremplanter

blomstrende husplanter Anthurium

Blomstrende kremplanter har en spesiell skjønnhet. Et godt eksempel på dette er Anthurium. Planten blomstrer i alle nyanser av roza, rød og hvit, og blomstrene varer nesten to måneder. Denne planten liker ofte temperert sollys.

Jasmine (Jasminum)

blomstrende kremplanter jasmin

Jasmine blomstrende kremplanter

blomstrende kremplanter jasmin

Det er få innendørs planter, like vakker som jasminen. Det er mange typer av denne blomsten - den mangeblomstrende og afrikanske jasminen er spesielt lett å pleie. I prinsippet trenger denne anlegget mye lys og vann. Vanligvis er blomstene roza eller hvite.

Clivia (Clivia miniata)

Clivia

clivia kremplanter

blomstrende husplanter Clivia miniata

Clivia blomstrende kremplanter

Denne planten er ekstremt lett å ta vare på, og dens store gule eller oransje blomster er spesielt imponerende. Blomsten liker tørrhet og lave temperaturer. Det blomstret om vinteren, før nesten alle andre kremplanter.

Streptocarpus (Streptocarpus hybridus)

blomstrende kremplanter streptocarpus

Streptocarpus i blått

blomstrende kremplanter streptocarpus

innendørs planter Streptocarpus

blomstrende kremplanter streptocarpus

Når det kommer til blomstrende planter, er dette veldig imponerende. Den kan blomstre nesten jevnt, hvis den sikrer de rette forholdene for veksten. Det er mer enn 100 varianter av røde, roza, lilla og hvite blomster. Blomsten trenger lyse og varme rom, samt nok vann.

Dekorativt oransje tre (Citrofortunella microcarpa)

dekorative oransje treplanter

dekorative oransje treblomstrende kremplanter

Dette er ikke en typisk representant når det gjelder blomstrende kremplanter. Den ornamental oransje treblomstene i sen vinter eller vår. Hennes ømblomster blir langsomt til små frukter. Disse fruktene er spiselige og kan vare i flere måneder på treet. Denne anlegget trenger varme og intens sollys.

Julekaktus (Schlumbergera buckleyi)

Husplanter Julekaktus

Knopper julekaktus

Julekaktus blomstrende kremplanter

De vakre blomster med eksotisk form gjør dette plantet så populært. Den er godt tilpasset ugunstige temperaturer og kortere varighet på dagen om vinteren. The Christmas Cactus er ikke krevende og trenger lite vann.

Brasiliansk fyrverkeri (Porphyrocoma pohliana)

Brasilianske fyrverkeri blomstrende kremplanter

Brasilianske fyrverkeri blomstrende kremplanter

Husplanter Brasiliansk fyrverkeri

Husplanter Brasiliansk fyrverkeri

Hvordan fikk denne blomsten sitt interessante navn? Kanskje skyldes det at blomstene i denne planten er sammenlignbare med eksplosjonen av farger. Den blomstrer sent på våren og sommeren, og trenger ikke mer enn sollys og vanlig vanning.

Begonia (Begonia)

Begonia blomstrende kremplanter

blomstrende houseplants begonia

Innendørs planter roza begonia

Husplanter gul begonia

Begonia i rødt

Begonia blomstrende kremplanter

Det er mange varianter av denne blomstrende houseplant og de er alle vakre og enkle å ta vare på. Blomstringen av begonia er ofte sammenlignet med den av rosen, og derfor kalles den også "liten rose". Du må vann blomsten hver 7. dag om vinteren og hver 3. dag om sommeren. Begonia liker også moderat fuktighet og indirekte sollys.

1