Halloween kostymer Barn – kjøp eller gjør det selv?

Det er på tide igjen snart. 31.10. kan være redd for straffrihet. For 15 år siden kom Halloween fra USA til Tyskland og fascinert barna enormt. På dette tidspunktet produserer kostymer produsentene en god omsetning. Mange små hekser og djevler løper gjennom gatene i mørket og roper utenfor inngangsdøren: "Trick or treat". De får massevis av søtsaker, og dette gir barna mye moro selv om noen naboer blir sint, de fleste har blitt vant til det. Halloween kostymer barna forbereder barna uforglemmelige opplevelser og entusiasme.

Halloween kostymer for barn - Forbered ditt barn en glede!

Halloween Concepts Kids-Great retro barnedrakter til HalloweenForkledd som et skjelett, skummelt sjelkollektor, vampyr, heks eller zombie, blir veitoget og candy quest et morsomt eventyr. Spesielt kule barn er når de spiller rollen som deres favoritthelter: gutter elsker pirater, Spiderman og Star Wars kostymer, avhengig av barndommen, er preferansene forskjellige. Jentene foretrekker nå Frozen - Anna og Elza, Arielle og DocMcStuffins, men også en søt Rød hette, heks eller indisk kan være en ekte iøynefallende.

Halloween kostymer for barn - kjøp eller gjør det selv?

En søt Minnie hvis kostyme alle kan etterligneFor den perfekte Halloween kostymen trenger du noen ganger bare riktig maske eller sminke. Begge kan enkelt gjøres selv. Det finnes utallige ideer og tips om temaet Halloween masker og sminke på nettet, selv for de som har "en god evne til det" - ferdige mønstre og instruksjoner for kostymeres selvdesign. Vampyrer er en hit på Halloween festivaler, og du finner utallige smink tips og instruksjoner for å slå deg inn i "en perfekt vampyr." Fargerike kontaktlinser er et kult tillegg til vampyrutstyret.

En skummel søt jocker

Den kule Jocker - å bite

Så, med liten innsats og gamle klær eller klær fra klesskapet, kan du sette barnet ditt en god Halloween kostyme og forberede ham en stor glede. Garantert du vil også oppleve mye moro å gjøre det. Det er bare en skummelt sminke og du har allerede et godt resultat og et fascinerende barn med glitrende øyne. Selv om en investering i Halloween kostyme ikke var planlagt for budsjettet, med litt fantasi og alt du trenger hjemme, kan du sette sammen noe spesielt. Enten kjøpt eller laget av deg selv, er det viktig at Halloween kostyme er interessant og slående.

The Batmangirl

BatmanHalloween - også for de små, mye moro

En søt baby drage Bee Maya med quiltede sko Cleopatra - kostyme av den egyptiske prinsessen

Cupcake kostyme

1

Kule heks i grønt

Rex dinosaur kostyme

#Søt indisk

Arielle, havfruen - en stor Halloweeen kostyme barn

Liten indisk prinsesse

flott Star Wars kostyme - Joda

en søt røver - Halloween kostyme for å lage barn selv

Å, hvor søtt?

En flott Pyratenprinzessin Poccahontas

Paw patrulje - en søt jage

En pudd baby - å nippe

The Red Riding Hood - en klassiker i Halloween kostymer

Spiderman - den klassiske for gutter

Star Wars - en klassiker som alltid er fortsatt populær - Dart Wader En jordbær - søt å bite

Store barnedrakter til Halloween

1