Gjør gøy påskebunnies: kreative dekorative ideer til påsken

Kaninene er, som kunstig fargede egg, en uadskillelig del av påsken og er ikke bare egnet for smakfull dekorasjon, men også for vakre gaver til barn og voksne. I denne artikkelen viser vi deg hvordan du kan lage morsomme påskebunnier selv fra forskjellige materialer. Prøv våre håndverk ideer - alene eller sammen med barna dine, og organisere en uforglemmelig påske for familien din!

Lag morsomme påskebunnier ut av papir

morsomme påskebunnier lager kreative ideer til påskeUtarbeide ideer morsomme påskebunnier laget av papirKaniner laget av papir gjør dekorasjonsideer påske

morsomme påskebunnier laget av papirhåndverkkrans

originalkjede til påsken, morsom påskebunnyPåskebunnier av papir

Toppings morsomme påskebunnies

originale påskebunny laget av kreative kreative ideer fra papir

Papirbunnier for påskevinkerbildeopplæring

1

Kaniner lager kreative deco-ideer til påsken

interessant krans av papirbunnier som pynter påske

Kaniner lager originale papir gaveposer

Påskebunnier fra Klorollen

morsomme påskebunnier fra klorollenes originale deco-ideer påske

Papirkrans morsomme påskebunnies

Papirkrans påskebunny dekorere ideer til påske

Gjør gaveposer ut av papir Gjør påskebunnies

morsomme påskebunnier laget av papir gjør original gaveide

Det er gøy å lage sjarmerende påskebunnier selv, slik at du kan skape en god atmosfære hjemme og holde deg i godt humør. Selvfølgelig er den enkleste og raskeste versjonen å lage papirbunnier. Og her er noen gode ideer du kan prøve hjemme. For eksempel, med barna dine kan du lage en vakker krans med papir påskebunnies. For dette formålet trenger du ikke noe mer enn fargerikt papir i forskjellige farger, streng og lim. Du kan enten tegne kaninene eller bruke en mal for å få dem til å se ut på samme måte. Kransen kan også forfriskes av andre motiver - for eksempel blomster, påskeegg, kyllinger. Hvis du vil gi vakkert farget påskeegg til dine venner eller kolleger, kan du lage en unik emballasje for hvert egg fra eggekartong. Mal kaninens øyne og munn og lim lange papirører. Du kan dessuten dekorere den ferdige emballasjen ved å stikke en liten løkke på kaninens øre.

Lag borddekorasjon og originale hilsenskort til påsken selv

morsomme påske bunny serviettringer

Påske kanin bord dekorasjon

gjør morsomme påskebunnier plasser kort selv

Gratulasjonskort til påske tinker bunny mønster

morsomme påskebunnier fra eggkartong

originale gratulasjonskort med morsomme påskebunnies

Påskebunnier gjør borddekorasjon

Gratulasjonskort til påske tinker bunny mønster

Påske gratulasjonskort med bunny mønster

morsomt hilsen påske bunny mønster

Morsomme påskebunnier av papir kan fremdeles være tinkered som en borddekorasjon - for eksempel hvis du har invitert gjester til en formell lunsj eller middag, kan du skrive navnene sine på kuttpapirbunnene og deretter sette hvert kort på bordet. De håndlagde papirbunniene kan også sitte fast på hilsenskort til påsken. Du kan for eksempel sammen med barna lage slike kort til sine klassekamerater. For å skape en uforglemmelig dekorasjon, er det viktigst å la fantasien løpe fri - faktisk kan du lage søte påskebunnier av alle slags ubrukelige materialer, selv fra klichéer eller tapetrester. Hvis du ikke er overbevist ennå, se på bildene i vårt galleri!

Morsom påskebunny ut av gamle sokker

Gjør påskebunnies ut av gamle sokker

Påskebunny laget av gamle sokker

Gjør påskebunnies ut av gamle sokker

Morsomme påskebunnies kan enkelt gjøres fra gamle sokker. Du kan bruke denne typen kanin som en påskedekorasjon eller gi den som de er perfekte for barneleker. For å gjøre slike påskebunnier selv, trenger du bare gamle sokker, ris, gummibånd, viltmateriale, wobbly øyne og en bue. Først fyll sokken du har valgt med ris og knytt to gummibånd rundt den for å danne et hode med kropp (det første gummibåndet skal knyttes til nakken og det andre - til kaninens hode). Klipp deretter et stykke filt stoff til kaninens mage og hold det på kroppen. Det neste trinnet er å kutte ut tre stykker filt - to rektangulære for tennene og en trekantet for nesen. Lim deretter øynene, tennene og nesen og bind bunny en sløyfe rundt halsen. Til slutt bør du bare kutte toppen av sokken i to for å forme ørene.

Lag kaniner fra stoffskrap

Gavepose Påske morsomme påskebunnier laget av stoff

Lag morsomme påskebunnier fra stoffskrap

Gjør påskehunny ut av å føle deg selv

DIY morsom påskebunny

søt påskebunny laget av filt påske påske

gjør sjarmerende påskebunnier selv

Gavepose stoff bunny mønster

Gavepose påske bunny mønster

Påske Bunny laget av følte søt, kreativ dekorere påske

Med ubrukelige kluter av stoff kan også være basert på vakre kaniner. Til dette formål trenger du i tillegg bare bomullsull. Først bør du kutte ut det doblede stoffet i form av en kanin (bruk en mal best mulig). Så sy sammen kantene på de to stoffstykkene ved å la bare en åpning være åpen - for å fylle kaninen med bomullsull. Etter å ha fylt kroppen, ørene og hodet, er denne åpningen også sydd. Til slutt kan det sies at utformingsideer for påskebunnier er enorme. Prøv derfor disse som du liker mest. Vi ønsker deg en uforglemmelig påske og mye moro mens du lager!

1