Malte negler – noen tips til neglelaget

Vi maler negler best selv. Alle som ikke tør, kan selvfølgelig gå til proffsen. Det tar mye tid. Hver dame kan male negler med neglelakk. Så du sparer veien til neglesalongen og kan male neglene, for eksempel om kvelden på sofaen. Det er viktig at de grunnleggende reglene overholdes, slik at det resulterer i en god og langvarig manikyr. Nail design, farger og mønstre er rikelig. Ofte med instruksjoner for å lage deg selv, slik at selv utrente hjem kan prøve. Og faktisk, ifølge regelen, hvem har prøvd, praktiserer veldig raskt og etter det første mislykkede forsøket på å få et godt resultat.

Mal negler - perfekt, som proffene

Mal negler - god idéMaling negler er ikke så vanskelig som du tror. Det er veldig praktisk å bli bortskjemt av en profesjonell i neglesalongen, men noen ganger bør det bare gå fort, penger er ikke nok, eller vi finner ikke tid til å gå til neglesalongen. Så, alle kan søke perfekt neglelakk på hendene og føttene. Hvis det er gellac eller shellac, eller noe du ikke kan eller ikke vil gjøre hjemme, så går det til neglisalongen et must.

Nail form er veldig mye

fargerike akryl neglerPerfekte negler er et kjennetegn for omsorg og femininitet. De kan utformes annerledes, fordi det ikke bare er farger og motiver, men også forskjellige spikerformer. I noen yrker bør spesielt korte og uklare negler brukes, men hvis det ikke er tilfelle, kan negler presenteres veldig annerledes.

Hvor lenge skal de perfekte neglene være?

Fargekombinasjonen - bare vakker

Lengden på neglene er et spørsmål om smak. Avgjørende for lengden i første omgang ved siden av egen smak er hvordan du kan føle og tolerere fingernail lengden selv. Noen drømmer om lange fingernegler, andre foretrekker en naturlig neglelengde som passer for daglig bruk, men det er viktig hvordan du føler om det. Selv korte negler kan se elegante og stilige detaljer perfekt.

Hvordan får jeg de perfekt malt naglene

Lilla nyanser for enhver smak

Et godt forberedelse er definitivt en av dem, for bare da holder neglelaket lenger og skiller seg ikke så fort. Først og fremst bør det gamle neglelaket fjernes. Nå kan du kutte neglene og filen i riktig form. Bare fjern eller ta vare på nagler. Deretter kommer underbelegget eller underlaget, som ligner støtene på neglen, og gir en jevn overflate til malingsapplikasjonen. Det er også de såkalte groove fyllstoffene, som er egnet for svært ujevn nageloverflate. Når basen har tørket, kan fargen påføres. Rist flasken kraftig og påfør et jevnt lag mot spissen av neglen. La tørke kort og påfør et annet lag, avhengig av malingenes ugjennomtrengelighet. Det er bedre å bruke to tynne lag som en tykk, fordi det tykke laget tørker lengre og er utsatt for skade. La det tørke igjen i 5-6 minutter, og snart kommer tiden for påføring av topplakken. Det forsegler neglene, noe som gir dem ekstra glans og holdbarhet.

Dekorere negler kan praktiseres

Muffin Nail Design

1


Uansett om du maler neglene dine selv, dekorere rhinestones, sticker dekaler eller bare glitterpulver, er de definitivt en iøynefallende. Det er mange mennesker, for det meste kvinner, som selv ubevisst tar hensyn til neglene til de motsatte personene.

Velpleide negler i naturlige farger eller umalet

Noble fingernail design

En masse malte negler er et tilbehør for mange kvinner. Ifølge trenden, er malingsbrudd tatt eller naturlige malingsfarger valgt. En god neglhærer styrker neglene, balanserer sporene, beskytter mot splintering og gir neglene en edel glød.

Malte tånegler

Kule fot neglelakk ide - en ekte iøynefallende

Faktisk er tåneglsmaleri litt vanskeligere enn fingernailmaleri. Føttene trenger regelmessig pleie, noe som er mer komplisert enn håndpleie. Hvis du ikke vil gå til en spesialist, kan du selv gjøre det hjemme med de rette fotpleieprodukter. Det første trinnet i pedicure er et behagelig fotbad, for lettere pleie av de allerede gjennomvåtede hornhinnen, og følg deretter de samme trinnene som i manikyren til du har en flott pedikyr.

male forskjellige ideer til negler

Ikke-alkoholholdige negler

Nail klistremerker for store effekter

Royalblue - lakk en fin farge for negler

Delikat blomstermønster og farge matt

Stor nagel design for ulike anledninger

Ideer for neglens dekorasjon

Noble spiker design for stilig spiker

Ombre negler - edle og velpleie

Toenails - ideer for neglelakk Ideer for fot neglelakk

Marmor negler i gul

Enkle negler for hver dag

Lag vakre negler

Håret fint på negler

Vakre negler - en hårete historie

Mal Halloween negler

Høstregn på negler

Maling negler til Valentinsdag

Fin fargekombinasjon for bringebær negler

Halogen neglelakk - en ekte blikkfanger

Glitter manikyr - elegant nagel design

Babyblå negler - en fin spikerfunn

Morsomme negler bilder

Den nyeste trenden - marmor mønster på neglene

Grønn marmorert negler - å se to ganger

Fransk manikyr for elskere

Halogen og gull nyanser, trenden 2017

Universe negler - bare flott

Ombre spiker design - en fin beslutning

Mal negler - du må elske det

En absolutt iøynefallende - den perfekte kjøringen

Elegant og fancy - svart matte med deco

Interessant nail art design-svart matt og sølv

Chic spiss negler - edle design

Nail form kan variere, selv være så spiss

Spisse negler - ikke alle kan bære dem

Topp neglelakk med steindekorasjoner

Mal negler i rødt - en klassiker på Manicure

Filigree bilder på negler

1