35 kreative oppsiktsvekkende ideer til hjem og hage

Upcycling er en relativt ny trend som har blitt akseptert som et alternativ til resirkulering de siste årene. Dette kalles faktisk når gamle gjenstander som man ikke lenger trenger, ikke kastes bort, men brukes igjen - denne gangen med en annen applikasjon. Med mye kreativ tenkning og fantasi, brukt, kan selv ødelagte ting lage nye, unike møbler, vakre dekorasjoner til hjemmet og hagen og til og med spennende plagg - dette er ikke bare et flott DIY-prosjekt for fritiden, men også sjansen Spar penger! I denne artikkelen finner du noen fascinerende oppsiktsvekkende ideer for kopiering. Vi håper du nyter dem og håper du liker å lage!

Kreative oppsiktsvekkende ideer som et alternativ til gjenvinningkreative ideer gjør lysekroner selvkreative ideer Grater som smykkestativ

Creative Ideas Upcycling Soap Dispenser

Kreative ideer Upcycling Pen HolderOppryddelse har blitt synonymt med grønn, bærekraftig tenkning, og for mange er det ikke bare en hobby, det er en sann livsstil. Hvis du har garasjen eller kjelleren full av gammel og, etter din mening, ubrukelige ting, er dette den ideelle rekreasjonsaktiviteten for deg - oppsiktsvekkende vil utvikle din kreativitet mens du gjør noe godt for miljøet. Hvis ideen fascinerer deg, bør du definitivt prøve våre flotte oppsiktsvekkende ideer! Selvfølgelig kan du ikke dekke alle mulige variasjoner i en artikkel, men det er også et stort utvalg av kreative ideer på nettet som du kan bli til virkelighet.

Stor hylle ideer å etterligne

Wanddeko selv lager hylle ideer

Regal ideer gammel stige oppsiktsvekkende

Regal ideer kreativ opprykk

1

Hylle ideer oppsiktsvekkende

Hylle ideer opprykkende hylle system fra bokser

Hylle ideer bøker oppcykling

Vårt første forslag er for vegghyller, som ikke bare er veldig praktiske, men kan også fungere som en vakker veggdekorasjon. Fantastiske hyller kan bli konfrontert fra skateboardbrett, for eksempel. Hvis barna har gamle skateboards, er dette den perfekte oppsiktsvekkende ideen for deg - bare fjern hjulene og legg skateboardbrettet på metallholdere som du har montert på veggen. På samme måte kan vegghyller bli laget av gamle bøker - de vil ikke bli skadet, og nå og da kan du også spise dem! I stedet for gamle bretter og bøker, kan også den øvre delen av en koffert på sokkelen forvandle seg - det vil umiddelbart bli en skikkelig iøynefelle i rommet!

Opprinnelige oppsiktsvekkende ideer: Lag veggdekorasjon selv

Veggdekorasjon selv lager sykkel deler

Veggdekorasjon gjør seg selv av skjeer

Veggdekorasjon selv lager pall ideer

Veggdekorasjon selv gjør strikkingsringer

Attraktiv veggdekorasjon kan gjøres praktisk talt alt med litt fantasi og kreativitet! Har du en gammel sykkel i garasjen som du ikke lenger trenger? Da kan du fjerne hjulene og henge dem på veggen. Bilder kan festes mellom eikene for å skape en unik fotovegg, som du virkelig kan være stolt av!

Pallet Ideas Garden

Pallet Ideas Garden Cabinet

Paller Ideer Terrasse

Pallet Ideas Garden

Pallet Ideas Bench bygger deg selv

Pall ideer patio møbler

Fra Europaletten kan man bare beherske med små utgifter av tid og penger fantastiske hagemøbler - et komfortabelt sete, originalt salongbord eller gyngestol, hvor du kan slappe av etter en anstrengende arbeidsdag. Det er mange guider på Internett om hvordan du lager møbler fra paller, og bildene ovenfor kan inspirere deg.

Oppsiktsvekkende ideer: Bygg en garderobe selv

Klesskapet selv bygger oppskapende ideer

Garderobe selv bygge DIY

Upcycling Ideas DIY Garderobe

Bygg kreative ideer garderobe selv

Ikke kast bort det gamle bestikket! Med den kan du selv bygge en vakker garderobe. Bortsett fra skjeer og gafler, trenger du også et gammelt trebrett. Først bør du banke skjeen med en hammer og deretter bøye bestikket over et sylindrisk, hardt objekt - da dette krever litt styrke og ferdighet, kan du også spørre noen om hjelp. Deretter bores hull i bestikket, og skjeer og gafler er festet til brettet med negler. Endelig er den ferdige garderoben montert på veggen.

Upcycling klær

Upcycling klær

fra gamle, lage nye klær

Upcycling klær DIY skjerf

fra gamle til nye, gjør klærne oppsiktsvekkende ideer

Upcycling Clothing Yoga Top

ut av det gamle gjør nye klær yoga topp

Gjør oppsiktsvekkende ideer yoga topp deg selv

bli gammel fra gammel klærbluse med Peter Pan krage

Upcycling klær kreative ideer

fra gammel lage ny klærbluse

Upcycling er "in", selv når det gjelder mote. De gamle klærne du ikke bærer, kan forvandles til ekte mesterverk som gjør at du skiller seg ut fra mengden og fanger alles oppmerksomhet! Ideene i dette tilfellet er også utrolig: du kan for eksempel gjøre gamle T-skjorter en behagelig yoga topp, pynte en bluse med Peter Pan krage eller forvandle et allerede utdatert plagg i original skjerf. Vi ønsker deg mye moro og suksess!

1