Linoleum wood look: 23 elegante interiør eksempler

Hvis du har bestemt deg for å friske opp gulvområdet hjemme, så kanskje du tenker på den klassiske parketten som ser stilig og elegant ut. Så er linoleum den mest hensiktsmessige løsningen for dine intensjoner, fordi linoleum gir et treaktig utseende. Linoleum er miljøvennlig, lett å rengjøre og nyter økende popularitet som en naturlig gulv. Nedenfor vil du lære mer om utvalget og egenskapene til linoleum wood look. I tillegg gir vi deg noen forhåndsinnstilte eksempler på hvordan du kan bruke linoleum wood look i interiørdesign!

Stripet linoleum wood lookLinoleum wood ser klassisk utlinoleum tre ser elegant utHvis du ikke vil bruke så mye penger på parkett, er du velkommen til å velge stripet linoleum, som ligner på tre. Dette billige alternativet ser spesielt realistisk ut. Siden det har vært mulig å inkorporere stripete strukturer i linoleumet, har de forskjellige selskapene produsert flerskiktsparkett med et linoleumlag. Den klare bruken kan etterligne et linoleumtreverk uten å ligne konkrete typer tre. Hovedårsaken til at linoleum ligner på tre er at fargene korresponderer med den faktiske trefargen.

Linoleum wood look er elegant og billiglinoleum tre utseende mislyktes

Linoleum tre ser billig ut

linoleum tre ser rimelig utlinoleum wood ser fantasifullt ut

linoleum tre ser grått ut

Linoleum wood ser realistisk ut

Linoleum tre ser lignende ut

linoleum wood ser enkelt ut

1

Linoleum tre ser hvitt ut

linoleum treoptikk lys

Linoleum i tre ser med stripet linoleum slitasje kurs vanligvis koster fra 15 euro per kvadratmeter, med et plast deksel laget, er kvadratmeter vanligvis tilgjengelig under fem euro. Dette rimelige alternativet er tilgjengelig for mange husholdninger og gir også leiligheten et spesielt stilig og moderne utseende.

Utarbeidelsen av et ekte treutseendelinoleum tre ser ekte ut

linoleum tre ser stilig ut

linoleum wood ser enkelt ut

linoleum tre ser moderne ut

linoleum tre ser mørkt ut

linoleum tre ser tendentious

linoleum wood optics interessant

linoleum tre ser ut annonsert

linoleum tre ser estetisk ut

linoleum treoptikk kreativ

linoleum tre ser elegant ut

Hvis linoleum blir tilbudt i et treutseende som viser knotholes, er det for eksempel et vinyl- eller PVC-plastprodukt kalt linoleum. Denne klikkparketten etterligner en god del laminat, som også har en plastoverflate og ligner et treutseende. Linoleum overflater eller klikk parkett med plast har fordelen at de viser en lav 10 mm kroppsdybde og overraskende er lydabsorberende. Disse egenskapene kombinert med en billig pris og eleganse, skaper en koselig og trendy boliger atmosfære i hver leilighet!

Lagre

Lagre

1