6 lyse og effektive Pilates øvelser for slanke ben

Å ha muskuløse, smale ben er utvilsomt en drøm om enhver kvinne som er lett å oppnå med Pilates. Dette kalles faktisk et kompleks av øvelser for full body workout, skapt av Joseph Pilates. Med Pilates øvelser kan du miste vekt raskt og sunt og styrke musklene dine, og det beste er at treningen ikke er så vanskelig og anstrengende som for eksempel yoga. I dette innlegget tilbyr vi 6 enkle og effektive øvelser for beina. La deg inspirere!

Pilates øvelser for slanke ben - "The Bridge"

Pilates trener lean beinLeg and Back Øvelser Hjem PilatesPilates trener mage og ben

Ben og rygg øvelser for hjemmet Pilates

Pilates øvelser for hjemmetØvelser Pilates ruller lean bein

Pilates øvelsene som du finner i denne artikkelen er rett og slett ideell for nybegynnere. Hvis du ikke har hørt om Pilates for første gang eller aldri har gjort en slik opplæring, prøv øvelsene dine for å se selv hvor godt de ser på figuren din. For å gjøre dette trenger du en matte, Pilates ball og Pilates ring, som er lett å finne i de fleste sportsbutikker. Gjør øvelsene en gang i uka eller, hvis du håper på raske resultater, to ganger om dagen i seks dager. For den første øvelsen, kalt "The Bridge", ligger på ryggen - med armene dine ved siden av kroppen din. Sett føttene opp slik at du har en vinkel på rundt 45 ° mellom øvre og nedre ben. Prøv å øke ryggen, magen og hoftene så høyt som mulig - bruk hendene som en støtte. Ideelt sett danner rygg og lår en rett linje. Hold deg i denne stillingen i ett minutt og gjenta øvelsen igjen.

Øvelser for nybegynnere med Pilates ring

Pilates for menn og kvinner øvelser

Yoga Pilates trening slanke ben

1

Pilates for nybegynnere treningsplan

Pilates øvelser med ringben

Du kan også gjøre "The Bridge" med Pilates Ring. Startposisjonen er den samme - ligg på ryggen med føtter på gulvet og armene ved siden av kroppen din. Sett Pilates-ringen mellom hoftene dine, rett over knærne. Trykk på ringen med hoftene til knær og ankler danner en rett linje. Løft deretter bekkenet og hold deg i denne posisjonen så lenge som mulig. Gjenta øvelsen fem eller seks ganger.

Hold bena passe med Pilates

lette pilates øvelser med ringben

Treningsøvelser for hjemmet Pilates trening

Pilates ring øvelser

Pilates trening med ring

Tren Pilates tilbake og ben

Det er også en annen variant av denne øvelsen som er litt vanskeligere å gjøre. Startposisjonen er den samme igjen, men denne gangen bør du sette bena gjennom ringen slik at den er litt over knærne. Spred føttene så langt fra hverandre som mulig, og begynn å bevege bekkenet opp og ned. Etter noen minutter, ta en pause og prøv å gjenta øvelsen ti ganger.

Piltes øvelser med ball

Treningsøvelser for å miste vekt Pilates

Pilates slanking ben

Ben og rygg øvelser hjemme Pilates

Pilates rolle utøver magert bein

Du trenger Pilates Ball for neste øvelse. Stå med ryggen mot veggen slik at ballen forblir mellom kroppen din og veggen - ideelt sett bør den være midt på ryggen. Begynn sakte hakke til knær og ankler danner en rett linje - holdningene ser ut som om du sitter i en stol. Sett forsiktig opp igjen. Du bør ikke slippe ballen i mellom. Prøv å gjøre mellom 15 og 20 repetisjoner.

Øvelser for å miste vekt hjemme Pilates treningsball trener buk og ben

Treningsplan for nybegynnere å trene Pilates

Treningsplan for nybegynnere Pilates

Pilates øvelser for nybegynnere

Øvelser med treningsball ben Pilates

Pilates øvelser - "ben løft"

Neste øvelse heter "Leg Lift". Start fra den såkalte "quadruped stand", hvor du støtter deg selv med hendene og knærne på matten. Løft høyre ben så høyt som mulig uten å endre stillingen - ideelt sett bør beinet være 90 ° vinkel. Gjenta øvelsen med venstre ben. For hvert ben må du gjøre om lag 15 repetisjoner.

Pilates kraftverk trener bena

Pilates øvelser trener ryggen og bena

Treningsplan Nybegynner Pilates

Øvelser for å miste vekt Pilates ben

Treningsøvelser med Pilates for å holde bena passe

Pilates Øvelser - "Bankens posisjon"

Øvelser for hjemmet Pilates ben

Pilates begynner treningsben

Den siste øvelsen heter "Bankposisjonen". Startposisjonen er igjen den fire-leggede versjonen, men denne gangen skal du lene deg på underarmer og tær - stillingen ligner på push-ups. Ta et dypt pust og prøv å forlenge høyre arm frem og venstre ben bakover. Hold deg i denne stillingen i ca. 30 sekunder, og etter en kort pause, gjenta øvelsen med venstre arm og høyre ben.

1