Moderne terrasse design: hva du bør vite om det?

Vanligvis legger vi stor vekt på å sette opp vårt hjem for å være stilig, koselig og innbydende. Vi bør imidlertid ikke forsømme uteområdet - nemlig hagen og terrassen - dette er faktisk telefonkortet til hvert hjem! En vellykket terrassedesign er imidlertid ikke så lett som det ser ved første øyekast - du bør finne riktig møbel som kan ligge ute hele året, tenk på privatliv og takmuligheter. I denne artikkelen presenterer vi deg for de viktigste reglene for moderne terrasseoppsett. Se også på bildene - de kunne gi deg inspirerende ideer!

Moderne terrasse design - tips og triks

Terrasse design moderne ideer tremøblerTerrasse design Møbler laget av smede stål GulvbeleggTerrasse design moderne basseng komfortable møbler

Terrasse design moderne tregulv åpen peis

Terrasse design i vintage stil møbler smijern lavendel eksotiske planter lanterneTerrasse design moderne gulvstein steiner grillplass

Terrasse design spisestue Pool Gulv tre og stein plater

Terrasse design moderne ideer dammer gulvbelegg brosteinbelysning aksent belysning

Terrasse design personvern skjermer palmetrær bambus møbler

1

moderne patio design rotting møbler aksenter i lilla

Den moderne terrassen skal se ut som en harmonisk forlengelse av huset. Der kan du tilbringe hyggelige dager og kvelder ute, nyte frisk luft og utsikt over hagen. Terrasse er også det perfekte stedet å slappe av etter en hard dags arbeid, invitere gjester om sommeren eller organisere små fester, så deres design fortjener så mye oppmerksomhet som interiørdesign. Det er noen tips og triks som kan hjelpe deg mye med denne oppgaven. For å finne ut mer, les videre!

Utvalg av hagemøbler

Terrasse design moderne ideer privatliv skjermer planter rattan møbler

Terrasse design i skandinavisk stil bambus møbler

Terrasse design bambus møbler fargerike puter

Terrasse design moderne ser rotting møbler solkrem

Terrasse design orientalsk berøring keramiske gulvfliser blå rotting møbler

moderne uteplass design komfortable møbler åpen ildsted

Terrasse design stilig elegante møbler laget av smede stål

Terrasse design by moderne tremøbler grillplass

Terrasse design nydelig ser komfortable møbler gulvbelegg stein privatliv

Terrasse design moderne minimalistisk stil

Terrasse design komfortable polstrede møbler aksenter i rødt

Ved utformingen av terrassen er møblene faktisk det viktigste. Hvis kvalitet kommer først for deg, gå til en spesialforretning for høykvalitets hagemøbler. Møblene på terrassen skal ikke bare være komfortable, men også robuste og værbestandige - dette er spesielt viktig hvis de vil holde seg ute om vinteren også. For eksempel oppfyller Ratan møbler alle disse kravene - de er elegante, ikke billige i det hele tatt, trenger nesten ingen forsiktighet og er ganske enkelt ideelle for utsiden. Gjør deg komfortabel på terrassen - slik at du og dine gjester kan nyte hagenes skjønnhet. Ikke glem de myke teppene og fargerike puter - du kan gjøre møblene mer komfortable og gi terrassen en lykkelig utseende. En interessant designløsning, for eksempel, er å fortsette fargeskjemaet fra stuen på terrassen. Hvis terrassen er større, kan du også sette opp en grillfest der - for uforglemmelige griller med venner og familie!

Gulv og terrasse taktekking

Terrasse design moderne gulvtre

Terrasse design byhus moderne møbler komfortabel hjørne sofa

Terrasse design hvite og blå orientalske gulv keramiske fliser

moderne terrasse design keramiske fliser med imponerende mønster

Terrasse design Middelhavet stil fantastisk utseende

moderne terrasse design terrasse taktekking som veggen konstruksjon

Terrasse design moderne Terrasse taktekking laget av glass og stål

Terrasse taktekking tre og glass veggen konstruksjon moderne terrasse design

Terrasse design ideer moderne peis

Terrasse taktekking som en veggkonstruksjon moderne ideer terrasse design

Gulvene spiller også en viktig rolle i terrassedesign. Tregulvet gir terrassen et mer komfortabelt utseende, men bryter med vanlig pleie - mot fuktighet, mugg og skadedyr. Et godt valg for utendørsområdet er flisene (men ikke glem at de våte fliser ofte er glatte!) Og brosteinene. Det anbefales også å dekke terrassen - det beskytter sittegruppen fra vinden, sterke solstråler, regn og snø og gjør oppholdet i friluft behagelig. Det er to alternativer - patio taktekking som en vegg eller en frittstående variant. Valget avhenger av størrelsen på terrassen og dine personlige preferanser, men profesjonell installasjon er et must. Taket som veggkonstruksjon er faktisk mer holdbart og stabilt, men kostnadene er også større.

Belysning og personvern

moderne terrasse design hjerte aksent belysning lanterner

Terrasse design moderne personvern skjerm planter

Terrasse design privatliv skjerm høy gjerde aksent belysning

Terrasse design moderne sittegruppe personvern tre gjerdet

moderne terrasse design aksent belysning kveld

Terrasse design moderne ideer aksent belysning fasade

Terrasse design moderne Screening høyt tre gjerde Gulv Betongplater grus

moderne terrasse design halvcirkelformet sittegruppe

moderne terrasse design ideer og inspirasjon sitteområde grillplass

Avgjørende for den vellykkede terrassedesignen er også personvernet. Det er faktisk mange måter å beskytte ditt privatliv fra nysgjerrige utenlandske synspunkter - en variant er dekorative trær og busker, samt klatring planter som eføy. De gir effektiv personvern og forbedrer visuelt utvendig ved å skape en vakker, grønn bakteppe. En høy gabionvegg er også en god løsning, og i markedet finner du også spesielle personvernpaneler for terrasser. Belysningen er også viktig for uteområdet. Mens miljøvennlige sollamper er den beste løsningen for hagen, bør du velge en annen versjon på terrassen. Det ville være veldig interessant å sette aksenter med belysningen - for eksempel mer lys for grillområdet og svakt belysning for sittegruppen for å skape en hyggelig atmosfære.

1