Maritime furniture – 25 inspirerende interiørdesign ideer

Uansett om du bor i nærheten av havet eller ikke, kan maritime møbler ta en frisk berøring til dine egne fire vegger. Den maritime innredningen stilen, som er veldig trendy i det siste, er inspirert av skjønnheten i havet og samtidig utstråler landhus sjarm. I denne artikkelen finner du nyttig informasjon om egenskapene til den maritime institusjonen, samt mange kreative ideer som kan hjelpe deg. La deg inspirere!

Maritime møbler - karakteristiske trekk

maritime møbler spisestueBaderom i maritime innredningstilmaritime møbler bar

Stue design i maritime innredning stil

Runde bord laget av massivt tremaritimt innredet barnehage

maritime møbler salongbord

maritim innredning matlaging øy

maritime møbler massiv tre kommode

1

maritimt møbler barnens rommøbler

Hvis du elsker havet, er maritime møbler bare for deg! Disse stilige møbler laget av heltre, dekoriet med anker, Schiffsruder- og andre Seemotiven, kan hvert rom låne en elegant og spesiell atmosfære. De viktigste fargene som er karakteristiske for denne stilen av møbler er marineblå, hvit og rød. De varme sandfarger fullføre helhetsbildet. Den klassiske seaside farger kan godt kombineres med delikate pastellfarger - dette stilige versjonen fremhever også den lekne siden av dette anlegget stil. Dette fargeskjemaet kompletteres med massive biter av vintagemøbler. Maritime møbler er tradisjonelt laget av tre - Tross alt er dette materialet fortsatt brukt til å lage båter. er mer originalt når malingen av møblene har små sprekker eller malingen å skrelle litt, fordi det skaper en spesiell og autentisk atmosfære. Drivved er også egnet for den maritime innredningsstilen, slik at møbler gir rommet et rustikk karakter.

Velg matchende tilbehør

maritime innredning bar

kreative designideer maritime møbler

Nursery design maritime stil

Innredning ideer maritime stil

Stue design maritime møbler

Accents maritime møbler

maritime møbler skrivebord

maritime møbler vin rack

maritime møbler soverom skallet seng

maritime møbler matlaging øya i skip form

For maritim dekorere stil inkluderer alt tilbehør som har noe å gjøre med havet - for eksempel sofaputer med Seemotiven, inngravert anker eller seilskuter, fyr dekorative, opp til alle slags dyr Sea innbyggere i plast som sjøstjerner og vakre fisk. Stener, skall og sand samlet på din siste strandtur ville utfylle det maritime interiøret på en spesielt vakker måte. Garn, tau eller stoffer som lin og bomull, kan du også einschlieβen på anlegget, som de husker livet av fiskere og sjømenn.

Karakteristisk "levet i" atmosfære

Vegg-enhet maritime møbler

maritime møbler originale hyller system

Design ideer soverom

maritime innredning soverom

maritimt møbler stue

Når det gjelder maritime møbler, bør du ikke glemme noe - på ingen måte må alt være perfekt. Denne stilen med innredning er preget av en "levet i" atmosfære som gjør den så original. Stilig pauser er også anbefalt - det er akkurat det som sikrer det unike i hvert rom. Så vær modig mens du eksperimenterer!

1