Ta med sommeren inn i huset med palmetre: Arter og omsorg

Sommer, palmer og strand - hvem drømmer ikke om det? Hva sier du når du kan ha alt i huset ditt? Et palme kan bringe hjem en sommerflair. Men palmerne elsker varme og åpne områder. Med vår omsorgstips og informasjon om arten, kan du velge den mest passende rompalmen for hjemmet ditt og gi det kjærlighet og oppmerksomhet. Bli inspirert av valget av vårt bildegalleri!

Hva du trenger å vite før du kjøper et palme

PalmearterMed rompalmslagene skiller man ut "ekte palmer" og palmlignende planter ". Ikke alle innendørs planter som ser ut som palmer er faktisk palmetrær. Arten ser bedre under. Den viktigste faktoren før du kjøper, bestemmer hvor du skal stå i håndflaten. Hver palmeart har et lys og klima krav. De tropiske palmer elsker varmt og fuktig, og dvergpalmetrærne foretrekker minst 3 timer med rent sollys. Det anbefales å sette håndflaten i et rom med høy luftfuktighet. Hvis du ikke har et slikt rom, sprut håndflaten med vann daglig eller sett på en luftfukter.

Den mest populære rommet palm: bambus

Palm bambusRommet bambus i en eksotisk plante som trenger lett pleie, og når du finner den riktige plasseringen, kan du virkelig nyte den tropiske berøring av denne håndflaten i hjemmet ditt i lang tid. Velg et lyst rom med moderat temperatur for bambus. Om vinteren må håndflaten også få nok lys. Dette betyr ikke at bambuset må plasseres i direkte sollys. Ikke glem om tilstrekkelig vanning. Det anbefales at du holder rommet ditt bambus i et vannreservoar.

Bismarck-palmen vokser sakte og er perfekt for interiørdesign

Palm tree bismarck palm

Bismarckpalmen skylder sitt navn til tysk kansler Otto von Bismarck. Denne planten trenger et solfylt sted om sommeren. Hun kan stå innendørs eller utendørs, det er viktig at hun får nok sol. Om vinteren bør Bismarck-palmen plasseres på en lys plass ved temperaturer rundt 15 ° C. Bismarck-palmen trenger mye vann. Ikke kut palmen, den har bare ett vekstpunkt.

Steckenpalmen trenger lite pleie og passer for lyse og skyggefulle steder

Palm palmtree

Zimmerpalme ArtZimmerpalme omsorg
Zimmerpalme bambus arter

1

Palm bambus i kyr

Palm bambus veggen

Palm

Palm Tree Cycas Revoluta

Zimmerpalme dekorasjon i stuen

Rom Palm Deco Art

Palm bambus palme

Palm tree stue
Zimmerpalme interiørdesign

Palm i gangen

Zimmerpalme ideer

Zimmerpalme interiørdesign

Zimmerpalme interiørdesign

Lite palme

Palm tree soverom

Palmetto tropisk berøring

Palm tree stue

Zimmerpalme interiørdesign

1