Hvordan kan du strikke et voluminøst og koset skjerf selv?

Vinter banker på døren. Det ville være bedre å forberede seg på ankomst av vinteren med et varmt skjerf. For tiden er skjerfet ikke bare en nødvendighet, men et moderne tilbehør samtidig. Det er et stilig tillegg til vinterklær for hverdagsbruk, en dag på kontoret eller en fest. Hvorfor bør du spasere gjennom butikkene i denne kalde tiden for å kjøpe det perfekte skjerf. Du kan også strikke det selv. Strikkingen av et klassisk skjerf passer spesielt for alle nybegynnere. Enten du er nybegynner eller profesjonell strikker, er denne trinnvise veiledningen for deg.

Det nødvendige utstyret for å strikke skjerf

Hva trenger du å strikke et skjerf selv?Før du kan starte med strikking, bør du tenke litt på hva du vil strikke det du trenger som et antrekk, hvor du kan kjøpe de nødvendige materialer? Det ville være bra hvis vi begynner med det første spørsmålet. De mest populære skjerfene er de som ser voluminøse ut. De holder deg varm og sunn, og legger også vekt på ditt personlige utseende. For at denne veiledningen skal passe alle, presenterer vi et klassisk enkelt mønster.

Hvis du vil lage dette skjerf hjemme, kan du forberede deg på følgende materialer:

  • Tykk junghansull - Yardagen skal være 66 fot og tykkelsen skal være 100 gram.
  • tykk nål - Styrken skal være 12.

Til slutt trenger du tålmodighet. Strikking krever mye presisjon og oppmerksomhet. Det valgte patronmønsteret passer ganske bra med en nybegynner. Nedenfor gir vi deg trinnvise forklaringer for strikking av skjerf. Vi vil svare sammen på følgende spørsmål - hvordan sømene rammes, hvordan radene strikkes. Så du har et fasjonabelt skjerf på slutten av prosessen.

Trinn for trinn: Hekle skjerf

Trinn for trinn: Hekle skjerfTrinn 1: Vi lærer å slå sømmer.

Hvis du er en total nybegynner, bør du se denne korte videoen. I videoen er det ganske godt forklart hvordan masker blir slått. Ikke vær nervøs! Du trenger noen øvelser for å plukke opp maskerne selv og du kan starte med skjerf. For å strikke skjerfet som patentmønsteret, trenger du 15 masker. Dette er hvordan skjerfet ser koset ut.

DIY strikkeinstruksjoner: Legg på sømmen

Trinn 2: Vi lærer å strikke rader i patent.

1

Etter litt øvelse er du klar til å strikke grunnruten. Et viktig element er den første og siste sømmen. Pass på å løfte den første sømmen og strikk den femtende - rett når du strikker.

Trinn 3: Vi lærer å strikke venstre og høyre masker.

Når basisserien er ferdig, trenger du kunnskap om strikking av høyre og venstre masker. Du kan samle denne kunnskapen ved å se den korte videoen. Deretter kan du fortsette å strikke skjerf.

DIY: Hekle et skjerf

En detaljert veiledning for et overdimensjonert skjerfTrinn 4:

Når den første p er strikket, strikk den andre, tredje osv. Raden. Trinnene er like. Bare husk regelen på konvolutten: Først strikk til høyre, ta deretter av stingene sammen med ulltråden til venstre.

DIY: skjerf strikking for nybegynnere

Trinn 5: Vi lærer å kjede masker.

Når den ønskede lengden på skjerf er nådd, må du binde sømmen av. Her kommer spørsmålet: Hvordan kjeder du en søm? Først strikkes to sømmer til høyre. Du ligger nå på høyre nål. Ved hjelp av venstre nål er den første sømmen satt inn. På samme måte strikkes de to neste masker. Etter at du har strikket en høyre søm, er det to nye masker på nålen. Så ta disse trinnene igjen. Når alle masker er festet, kan du kutte av tråden. Den kuttede trådenden trekkes gjennom den siste sømmen og knyttes.

Hvordan kan du strikke moderne skjerf?

Det var vår strikkeinstruksjon for nybegynnere. Denne veiledningen er perfekt hvis du vil strikke et løkke skjerf eller et XXL skjerf. Du kan finne mange strikkeoppskrifter online gratis og vurdere å strikke som en hobby.

Patentmønsteret for en XXL skjerf damer

Et skjerf hekle mønster for imitasjon

Tykt skjerf peps opp ditt antrekk.

Ideer til skjerfstrikking for nybegynnere

Hvordan strikke et løkke skjerf?

En kvinners skjerf kan krydre vinterklær.

Mange ideer til en to-tone overdimensjonert skjerf

Hekle gode ideer til et skjerf svart

Strikk et fargerikt skjerf

Klar til vinter? Strikk et XXL skjerf hjemme!

Vil du ha et vakkert skjerf som dette? Les her!

Gratis patent mønster for skjerf strikking

Fasjonable skjerf du kan strikke deg selv! Les her!

Et skjerf passer ikke bare til hverdagen, men også på en dag på kontoret.

Løkke skjerf vil holde deg varm og vil pep opp antrekket ditt ganske bra.

Ikke gå rundt i butikkene for et strikket skjerf - strikk en!

Ideer til dame skjerf

1