Lilies Tattoo – 25 imponerende og inspirerende ideer for kvinner

Når det kommer til blomstatoveringer, kan det sies at liljer tatovering tar andreplass, da rosen tatoveringer er de mest populære og utbredt. I tillegg er liljen favorisert av flere og flere kvinner, da deres blomster er preget av spesiell skjønnhet og delikatesse. Lilies Tatoveringer kommer i en rekke farger og design, og kan godt kombineres med andre design. I denne artikkelen finner du imponerende eksempler på liljer tattoo samt informasjon om dens betydning. La deg inspirere!

Lily tatovering utstråler ømhet og eleganse

Lilies tatovering skulderLilies tattoo tilbake kreative design ideeroriginale tatoveringer liljer tatovering

interessante tatoveringer blå lilje

Lilies Tatoveringer to vannliljer og sommerfuglLilies tattoo fot imponerende design ideer

vakre liljer tatovering på foten

Tattoo lilje fargede ideer og inspirasjon

Lilies tatoveringer kreative ideer

1

Lilies tatovering skulder kreative ideer

Lily anses generelt som et symbol på skjønnhet, renhet, ekthet og delikatesse. Men det finnes en rekke forskjellige typer liljer - rundt 120, og det er derfor betydningen av tatoveringer varierer. Kulturmiljøet spiller også en viktig rolle - i noen asiatiske kulturer er hvite liljen et symbol på døden, mens i Europa og Amerika står det for skjønnhet og joie de vivre.

Symbolets opprinnelse

Lilies tatovering skulder

blå vannlilje tatovering

tatovering fot lilje og sommerfugl

Lilies tatovering på beinet

stiliserte liljer, originale tatoveringer

interessant tatoveringer lilje

Lilies tatovering på foten

interessant tatoveringer lilje og stjerner

to interessante tatoveringer vannlilje og sommerfugl

Lily tatovering

Blomsten av liljen imponerer med sin skjønnhet, men som en tatovering kan de være veldig fantastisk. Den opprinnelige betydningen av liljen som et symbol kommer fra kristendommen, hvor den vakre blomst står for tro og medfødt hengivenhet i Gud. I de katolske landene, som Frankrike, er Guds mor ofte avbildet med en bukett liljer. I gresk mytologi er liljen forbundet med gudinnen Hera og står for morskap og gift lykke.

Lilies tatovering - mening

Lilies tatovering på ben tiger lily

Lilies tatovering skulder

Butterfly og lilje tatovering på foten

Lilies tatovering ideer og inspirasjon

Når det kommer til lilje tatovering, er den hvite liljen kanskje den mest populære. Hun står for ærlighet, skjønnhet og lojalitet. Lily i gul er ofte forbundet med forfengelighet og utstråling, mens oransje liljen symboliserer vennskap og livskvalitet. For tatoveringer foretrekker du tiger, påske, kongelige eller Madonnalilien, da disse varianter ser veldig imponerende ut. De store, praktfulle lillene kan se på tatoveringer på en spesielt moderne og spektakulær måte, men du kan også velge en mer diskret en - for eksempel på håndleddet, underarmen eller ankelen.

1