Adventskalender for menn – Instruksjoner for å lage øl Adventskalenderen selv

Det ser ut som jul 2017 vil være den beste tiden for julekaker, sjokolade og matopplevelse, spesielt når det gjelder å fylle adventskalendere. Leter du etter kreative ideer til en adventskalender for menn, enten det gjelder din venn, ektemann eller far, er det en ting klart - mennets kjærlighet går gjennom magen. Men ikke glem øl! En ølkalender med 24 øltyper vil gi din elsker så mye glede, spesielt hvis du lager Adventskalenderen selv. Ikke bekymre deg, det er enkelt, og vi har utarbeidet en detaljert trinnvis veileder for deg. La deg inspirere!

Lag øl Adventskalender for menn selv

Advent kalendere gjør for mennLiker du adventskalenderen på bildet ovenfor? Nei, ikke tro at han er kjøpt fra et julemarked eller Amazon. Bare øl du kan kjøpe, alt annet er laget av papir! Alt du trenger å gjøre er å laste opp og skrive ut noen maler fra internett og lim dem sammen med en limpinne. Dekorasjonen er opp til ditt valg, og det vil bli enda bedre enn dette hvis du lar kreativiteten løpe vilt! Det er heller ikke nødvendig å fange hele utformingen av tall og farger. Bare søk etter interessante numre på internett som kan skrives ut gratis. Vi har valgt de typiske fargene til julehvite, grønne og røde, men hvis du ønsker å lage en skandinavisk Adventskalender eller Shabby chic, kan du velge pastellfarger. Vår dekorasjon er laget av hjemmelagde julkuler av stoff, som er fylt med bomullsull og syet. Dette er en god ide hvis du har klipper hjemme. Papir viser seg også å være en utmerket juledekorasjon!

Tinker Beer Advent Calendar - DIY Instruksjoner

Adventskalender for menn - DIY InstruksjonerSå langt har vi ikke avslørt en hemmelighet �� Se treet som Adventskalenderen er laget av. Dette gir et rustikt utseende og ser fantastisk ut! Nå avslører vi vår hemmelighet - veden er ikke ekte! Dette er igjen maler som vi har lastet ned gratis fra Internett! Bare søk etter «tre mal gratis» i Google og skriv ut malene. Hva slags boks vi brukte til øl, se i våre instruksjoner!

Adventskalender for menn - lage kalendre for øl advent selv

For øl bruker du pappkasser

Adventskalender for menn - lage kalendre for øl advent selv

Våre flaskebokser:

Adventskalender for menn - øl adventskalender DIY DIY instruksjonerVåre maler for tallene

1

Lag adventskalender selv

Lim flasken med bokser sammen med tape

Advent Calendar Ideas - Lag adventskalender for menn

Deretter holder du disse malene på den med tape!

Adventskalender for menn - DIY Instruksjoner

Lag gaver til menn - Adventskalender for menn

Lag gaver til menn - Adventskalender for menn

Adventskalender for menn - DIY Instruksjoner

Og ferdig! Vårt team ønsker deg en hyggelig julesesong!

Hjemmelaget adventskalender for menn

Hjemmelaget adventskalender for menn

Ideer til adventskalendere for menn

1