Bor som en aristokrat: Art Nouveau-funksjoner i innredningen

Kjenner du de klassiske gamle bygningene i store europeiske byer, utsmykkede fasader, blomsterelementer og buede ornamenter? Ja, de minner om arkitektur og arkitektur for et århundre siden. De fascinerer med et aristokratisk og historisk utseende. Dette er Art Nouveau-funksjonene! Du finner dem ikke bare i arkitekturen i de historiske byene, men også i innredningen. Og hvis du kjenner disse funksjonene, kan du også designe din egen jugendstil-leilighet. Få ideer fra våre nyttige tips og fascinerende møblering eksempler!

Art Nouveau-funksjonene gjør hjertet ditt raskere

Art Nouveau har jugendstilArt Nouveau ble opprettet på slutten av 1800-tallet som en kunstpoké. Det er flere begreper som indikerer jugendstilen. Den mest kjente er den franske "Art Nouveau". I England kalles denne stilen "New Style" og i Østerrike - Secession style. Og det er ikke bare kunst, det er en rekke forskjellige bevegelser i Europa. Art Nouveau ble den rådende trenden innen kort tid. Art Nouveau-funksjonene er kurvete ornamenter og utsmykket dekorasjoner, de fleste på deco vaser, trapp, kjøkkenutstyr. I tilfelle av Art Nouveau møbler, ikke bare skjønnheten, men også funksjonaliteten er i forgrunnen.

Art Nouveau er inspirert av naturen

Art Nouveau funksjoner tre møblerKunstverk og møbler inneholder de fleste ornamenter som er inspirert av naturen. Blomstermønstre og overflater minner om naturlige planteformer. Karakteristisk for jugendstilen er de svært polerte stykkene av mørke ekte tremøbler. En typisk jugendstilfunksjon er håndverket. Dette er akkurat det som forvandler møblene til kunstverk. Skap og dører er den mest tre-til-glass-kombinasjonen.

Den stilige fargekombinasjonen er også en art nouveau-funksjon

Art Nouveau-funksjonen interiørdesign

Typisk av jugendstil er de naturlige fargene, som beige, brune og oliven, som betegner treet. For en stilig fargekombinasjon velg pastellfarger som sennepgull, påfuglblå, krem ​​eller grønn. Bare for aksent sette gull i innredningen.

Møbler med jugendstilfunksjoner kan du kjøpe i en antikvitetsbutikk eller lage din egen dekorasjon, kopi tilbyr også mange produsenter. Enten du velger jugendstilutsmykning eller fullfører interiøret i denne stilen, vil du leve som en aristokrat. Art Nouveau-funksjonene er tidløse, elegante og har en historisk preg.

Typisk Art Nouveau messing dørmontering i blomstertilstand

Art Nouveau funksjoner dørhåndtak

Art Nouveau har jugendstildesign

1


Art Nouveau har bad

Art Nouveau har seng

Art Nouveau har møbler

Art Nouveau har spisestue

Art Nouveau har spisestue design

Art Nouveau har arbeidsplass-ideen

Art Nouveau har ideer

Art Nouveau har interiørdesign

Art Nouveau har møbler Idé tre Art Nouveau-funksjoner

Art Nouveau funksjoner soverom

Art Nouveau har soverom i jugendstil

Soverommet tre Art Nouveau-funksjoner

Art Nouveau har soverom interiørdesign

Art Nouveau har sofa

Art Nouveau har tre sofaer

Art Nouveau har sofa stoler

Art Nouveau har boareal

Art Nouveau har stue

Art Nouveau har ideer

Art Nouveau Funksjoner stue interiørdesign

1