Den nye trenden på badet: Betongutseende

Hvis du liker industrielle møbler og som liker minimalistisk design, bygger du bare med betong! De naturlige byggematerialene, som betong, er helt på vogue i år. På grunn av de høye prisene forblir de fortsatt en luksusdrøm. Men denne drømmen kan bli virkelighet med konkret utseende! Dette er også den nye trenden for bad. Enten som en ren og ren gulv eller grå industrielle vegger, blir materialets naturlige utstråling en del av puristbaderommet design og klarere former.

Fliser i Betonotpik - de rene estetikkene på badet

Betong utseende gjør at badet ser purist og moderne utEn betongtrapp, betongbygning - vi har ofte sett det. Men betong på badet som gulv og vegger? Talen her er konkret utseende - den billige versjonen, men også den finere. Men hvordan er det konkrete utseendet på bad egnet? Holdbarhet og lang levetid gjør at du kan nyte badet fliser i årene som kommer. Se etter den minimalistiske designen på badet ditt på den ene siden, og individuelt på den annen side, så er flisene med betong utseende bare for deg. Og ikke engang tenke at flisene i betong ser alltid skinne i den klassiske gaten betongfargen "grå". En rekke størrelser, formater og farger finner du her, for eksempel.

Betong utseende gir badet et industrielt utseendeHvordan lage sømløs

Med fliser i betong ser du formet sømløst

Ingen lyst mer på moldy ledd? Disse fliser er enda mer foretrukne, da de danner en enhet takket være de smale leddene, som gjør badet til et helhetlig bilde. Det sømløse badet med redusert utseende ser større ut og de klare formene ser enkelt og moderne ut. Mange drømmer at veggfliser på badet er sømløse. Med betongoptikk kan denne drømmen bli ekte. Rull ned for å få mer informasjon om veggdesign i betongutseende.

Med fliser i betong ser du design i minimalistisk stil

Veggdesign i betong utseende

Med fliser i betong ser du design i minimalistisk stilHvis vi snakker om sammenløs uniformitet på badet, så er det snakk om veggdesign i betongutseende. På bildet kan du se et bad, hvor så vel som gulvfliser, samt veggfliser er i betong utseende. Takket være mange farger og stort format, er disse flisene perfekte for veggen der dusjen er. På denne måten føler du deg enda mer renslighet og enkel utforming av dette rommet. Ikke bare som gulv og veggdesign, er materialet brukt. Betongmøbler kan være en ekte iøynefallende i det moderne interiøret og legge til et snev av luksus til leiligheten. Ytterligere informasjon om disse designerbitene finner du her.

Med fliser i betong ser du opp til et stort åpent bad med kjølig loftestetikk

1

Med fliser i betong ser du opp til et stort åpent bad med kjølig loftestetikk

Betong utseende ser enda mer moderne ut med røde aksenter

Betong utseende ser enda mer moderne ut med røde aksenter

Kombinasjonen av betong og tre er virkelig fantastisk

Kombinasjonen av betong og tre er virkelig fantastisk

Fliser i betong lete etter moderne bad

Fliser i betong lete etter moderne bad

1