Кухиња у стилу дома - Модерно испуњава романсу и традицију

Кухиња у стилу дома – Модерно испуњава романсу и традицију

Стил сеоског стила комбинује удобност и добар занат у неупоредиве стил кухиње. Чврста израда и природни материјали попут дрвета и камена су значајни за стил кухиње. Кухиња у сеоском стилу одише посебним миром и удобношћу. Могућности су безбројне - од једноставног и једноставног до луксузно уређеног масивног дрвета, зависно од укуса и буџета. Али све више и више људи жели да своју кухињу чини индивидуалнијим и привлачнијим, пошто је кухиња простор у којем се сусрећу породица и пријатељи.

Кухиња земља стил - срце куће

Барокни сусреће село - фантастична комбинацијаЧврсти материјали и племенити детаљи су кључне карактеристике стила кухиње у земљи. Кухиње у земљи не морају да трче након трендова. Узима се оно што природа нуди. Из овога се може развити савршена, функционална кухиња у стилу сеоске куће која излази из удобности и изванредна је и далеко од уграђене кухиње.

Једноставна фасада - племенито иза ње

Кухиња у земљи са зеленим акцентимаИза једноставне фасаде скрива нешто посебно. Главни материјали у кухињи у дрзавном стилу су дрво, метал и тканина. Ово се може учинити невероватно пуно. Племенита шума, као што су вишња или орах, врло су популарна, али и меког дрвета, који су обрађени четкањем на берби. Савремени механизми за фиоке који обезбеђују мекано затварање и потпуно продужење. Радне плоче могу бити израђене од природног камена, гранита или гранита, као и метала као што су цинк или месинг. Чак и плафонска радна плоча је веома погодна за кухињу у стилу земље. Специјални ормани као што је орма за апотеке или скривена посуђе за јело додају луксузни додир робусним материјалима. Носталгичне ручке или сами дизајнирани и необични декоративни елементи доносе додатну добробит у соби.

Кухиња у земљи да се осећа добро

Можете направити своје децо ствари користећи природне материјале или претворити старе ствари у главне предмете са техником децоупаге. Предивне јастучнице за столице доносе мало више расположења и стила у соби, јер могу бити живописне и цветне или дискретне у пастелним бојама, дизајниране тако да одговарају укупној слици кухиње. Најважније је да амбијент одговара идеји корисника и обезбеђује потребан ефекат хлађења.

Баке'с Китцхен Схабби цхицк

Цоунтри кухиња - ретро стил

Кухиња од масивног дрвета у природном стилуРомантична кухиња у пастелним бојама

1

Светла рустична кухиња у бијелој кући

Пуре Роматинк - Кухиња у природном стилу

хладна земља кухиња - једноставно и модерно

Кухиња медитеранске кухиње - одлична комбинација боја

Кухиња модерне кухиње од дрвета

Кухиња у стилу кухиње одговара сваком стану

Цоунтри кухиња - тамно дрво за више топлине и удобности

Фабулоус цоунтри-стиле цуисине витх цхиц аццентс

Цхиц романтична кухиња у стилу државе

Једноставна кухиња у државном стилу од тамног дрвета

Медитеранска кухиња у земљи у комбинацији са каменом

Пастелска кухиња у стилу земље - Велика комбинација са камењем

Барокна кухиња у земљи - Модерна опрема задовољава традицију и романтику

Модерна и зелена - одлична кухиња у стилу државе

Дискретна кухиња у стилу државе

Робустна кухиња у стилу државе

Цхиц дрвена - кухиња у држави

Светло плава земља кухиња - Фантастично лијепа

Рустична и шик-мала кухиња у стилу државе

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

85 + = 94

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map