Ефикасно реновирати купатило и кухињу – покривајте плочице

Да ли мислите да плочице у вашој кухињи или купатилу изгледају превише стари? У овом чланку показујемо вам како се то може брзо и једноставно променити - без грађевинских радова, прљавштине и буке! Рећи ћемо вам све о најједноставнијем начину да ефикасно претворите огледало у плочице, наиме - лепљење плочица. Ако први пут чујете о томе, на правом сте месту! Испод ћете сазнати све о предностима овог процеса, као ио томе како бисте сами могли покривати плочице. Надамо се да црпите инспирацију са овог поста за позитивне промене у вашем дому!

Лепак за плочице - брзо и лако украсите купатило и кухињу

Зидне плочице купатило преко самолепљивих самољепљивих ПВЦ плочицаЗидне плочице кухињске плоче поправити узорак плочица споји обновитиПлочице за купатило подне плочице на насловној страни

Купатила за плочице реновирају модерне идеје

Ко живи у старом стану, сигурно познаје проблем - стари модни плочице у светло зеленој или жутој боји са цветним обрасцима одмах су очигледне јер не представљају одговарајућу позадину за савремену поставку. Често, међутим, реновирање траје пуно времена за креирање нових плочица, није лак задатак - не тражи само пуно новца и времена, већ има и буку и прљавштину као последице. Ако желите избјећи то, имате двије опције: постављање плочица у плочице или сликање старих плочица у било којој боји. Лепљење или плочица плочица је боља алтернатива, која би вам уштедела много времена и живаца. А шта је овај поступак? Заправо постоје само два корака: уклањање и држање! Прочитајте више да бисте сазнали више!

Покривне плочице са високотехнолошком фолијом

Облога преко плочице купатилаПоновно наносити купатилску плочицу преко зидних плочица Обновите спојне плочице

Боје или покривне подне плочице

Плоче за зидове лепка преко купатила

1

Уклоните подне плочице и покријте купатилске плочице

Поплочавање је уствари око постављања специјалних високотехнолошких фолија на плочице, дајући им нови, модеран изглед. Овај лепак је изузетно чврст, могао би да држи неколико година, а затим се поново уклони без остављања трагова! Налепнице за плочице такође имају заштићену површину тако да вода, топлота, пара, прљавштина, ципеле, детерџенти и усисавање неће утицати на њихову издржљивост. То их чини идеалним за подове и зидове у купатилу, у кухињи или чак иу ходнику! Звучи одлично, зар не?

Попуните купатило: како сте?

Купатило за плочице око тога како то учинити

Плочице за плочице од плочица без плочица

ПВЦ плочице самолепљиве купатила без плочица

Зидне плочице изнад кухиње и купатила

Покривне каде Обнављају спојнице за плочице Уклоните подне плочице

Као што је већ речено, филм се савршено уклапа на површину плочице и може трајати неколико година, али није лоше имати неколико наљепница као замјену - понекад би се могло десити да би једна или плочица требала нови премаз. И након неког времена, ако желите да промените дизајн плочица, налепница за фолију може бити без проблема и уназад професионалним уклањањем. Али и сами то можете урадити пажљивим отпуштањем углова филма прстима и једноставно га исперите. Да би избегли остављање нежељених остатака лепка, претходно загрејте површину помоћу сушара за косу - међутим, топлота не би требала бити превелика, тако да лепак није превише мекан.

Спице уп зидне плочице кухиња с лепљивом фолијом

Оверлаи зидне плочице кухиње преко дизајна одличне шаблоне сами

Кухињске плоче кухиње импресивне идеје

Кухињски покривач зидова над упутствима

Зидне плочице кухиња прекривен славни изглед

Самољепљиве ПВЦ плочице за под и зидове могу се наћи у продавници готових производа, али пошто нема стандардног стандарда за резање плочица, можда је тешко пронаћи одговарајућу величину. Боља идеја је да наручите филм за љепило онлине. Постоје онлине продавнице, као што су "Ресимдо" (ввв.ресимдо.де), који нуде широк избор лепкова у различитим бојама и структурама. Требало би само да изаберете варијанту која вам се највише допада, а на себи ће се лепкови одрезати у тачној величини - до најближег милиметра! Тако вам није потребно додатно време за мерење и резање - само размастите фолију, причврстите га и учините без дугих времена сушења и досадне конструкције! Након завршетка лепљења, можете такође обнављати спојнице за плочице - са силиконским или бијелим плочицама. Осим тога, не бисте могли покрити све плочице - направили бисте одличну границу или тркачке траке визуелно би зачинили свој купатило или кухињу. "Ресимдо" нуди одличне плочице у облику дрвета које су тренутно у великој мјери. Надамо се да ће наше идеје инспирисати вас да пробате плочице сами!

1