Фото зид код куће - Савети и 25 креативних идеја

Фото зид код куће – Савети и 25 креативних идеја

Већина нас нема само једну камеру спремну у доба дигиталних фотографија, али већина нас има штампач који уопште не може да претвори пикселе у фотографије на папиру. Никада раније у историји људи нису имали толико фотографија пријатеља и чланова породице као и данас. Технологија се мења, али жеља за породичним фотографијама у нашем окружењу остаје иста. Дакле, са фотографским зидом најбоље можете показати своје омиљене фотографије свог вољеног.

Пројекат: створити породични фото-зид

црни оквир за фотографски оквирЗид слике нам жели показати где смо већ били и куда идемо. Било да се одлучите сами да дизајнирате или укључите професионалца након што се фотографије штампају, процес стварања зидова за фотографије се испоставља као нискотактни.

Направите фотографски зид - Процедура:

Стубиште у облику стијенки за фотографијеПрво, одлучите где желите да причврстите зид на фотографији. Добра идеја би била да их објесите у приватној соби, као што је у ходнику или у спаваћој соби. Затим, требало би да размотрите да ли желите да фотографије поставите симетрично или асиметрично. Без обзира који избор ћете направити, заједнички, повезујући елемент ствара осећај реда. Ово може бити боја, оквир или величина слике. На пример, можете изабрати фотографије различитих величина, али је зид на фотографији црно-бело.

Поново и поново направите простор за нове или више фотографија

креативне фотографије илустрације

Креирајте шаблон са границом тако да се садржај лако може промијенити. Како породица расте или се мења, лако можете додавати или дијелити фотографије.

Још савјета за савршени фото-зид

облик степеништа

Оквири исте величине и боје изгледају одлично, као и колекција фотографија у разним старинским оквирима. Али изгледа још боље ако се између рамова остављају исте удаљености.

Можете користити једноставан трик. Прво, уредите фотографије на већем плакату од дебљег папира. Само се понашајте и осећате се добро. Донесите плакат на зид и причврстите га траком канала. Користите нокат и обележите места на којима се морају уградити уређаји. Скините плакат и доведите причвршћивање на зид.

1

Дизајн зидова фотографије - уобичајено трајање пројекта

оквир за слике виси купатило зид декоСтварање властитог фотографског зида може се радити викендом. Али ако вам требају професионално штампане фотографије, оквир или специјални монтажни хардвер, то може трајати дуже.

Направите зид за фотографије без оквира слике

идеје за фотографије

Креирајте зид слике

сами направите колаж слике

Фотографија зида у облику колажа у облику зида

замолите идеје

Креирајте оквире слика сами

оквир за слику у облику фотографије

Креирајте сами фотографски зид

зидне декорације дневне собе фото зидне идеје

Направите зид на фотографији једноставним

фото-зид у коридору симетричног распореда слике

кадрирање фото-зид у трпезарији

фото зид у креативним идејама у дневној соби

Креативно креирајте оквире слика

једноставно дизајнирајте зид на фотографији

зид декорише црно-златни оквир слике

направите сопствене савете за фотографије

поставите коридор за фотографије

фото зид у трпезарији

слике аранжман идеја фото зид

Уређај рамове за слике у зидовима црне и беле

Креирајте зид слике

обеси слике у дневној соби

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

81 − 71 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map