Спаваћа соба - 6 савршених модерних визија

Спаваћа соба – 6 савршених модерних визија

Многи познати дизајнери верују да је спаваћа соба душа њеног власника. Декор ове просторије би истовремено требало да зрачи елеганцијом и удобношћу, претварајући га у оазу смирености у кући. У овом чланку представљамо вам 6 запањујућих модерних визија које вам дају идеју како поставити своју спаваћу собу. Пустите себе инспирисати!

Спаваћа соба постављена - шикан у индустријском стилу

Спаваћа соба украшавају оригиналне идеје индустријског стилаСпаваћа соба поставља индустријски модерне идејеСпаваћа соба поставља индустријски урбани стил

Индустријски стил спаваће собе је модеран

типична спаваћа соба у индустријском стилуСпаваћа соба поставила савремене идеје индустријског стила

3 спаваће собе индустријског стила

Да ли вам се свиђа удобан намештај са урбаним окружењем? Тада можете поставити своју спаваћу собу у индустријском стилу! Овај стил је инспирисан брзом урбанизацијом која често претвара старе фабрике у савремене домове. На тај начин посебан акценат стављен је на специфичности архитектуре и историје зграда. Овај тренд је релативно нов у области дизајна ентеријера, али је сада изузетно популаран. Карактеристике спаваћих соба у индустријском стилу су пуристски изглед, рустични намештај, неупадљиви зидови од цигала и стара цев на плафону - само као декоративни елемент. Можете поставити своју спаваћу собу брзо и лако у индустријском стилу тако што ћете се одлучити за намештај с сјајним металним површинама или кожним тапацирунгом - они су типични за овај стил и без сувишних украса.

Спаваћа соба - сјаја барокног намештаја

Спаваћа соба поставља барокни стил

1

Спаваћа соба Барокни стил раскошан амбијент

Спаваћа соба украшавају оригиналне идеје барокног стила

Спаваћа соба поставља барокни намештај

раскошна спаваћа соба постављена у барокном стилу

Спаваћа соба Барокни стил раскошан амбијент

Спаваћа соба поставља барокни намештај огроман кревет

Спаваћа соба поставила сјај у барокном стилу

Ако у својој спаваћој соби добијете заиста чудесан изглед, барокни стил је само за вас! Модернизована интерпретација водећег стила намјештаја за КСВИИ. Ако сте љубитељ луксуза, сигурно ћете волети 19. вијек. Карактеристике унутрашњости су племените нијанси као што су златно, црвено, горчано жуто и безвременско модерно црно-бело. Барокни намештај карактерише мноштво орнамената и величанствених декорација. Може се користити само као нагласак у спаваћој соби или поставити простор у барокном стилу - попут краљевских апартмана.

Спаваћа соба - романтична атмосфера у стилу земље

Спаваћа соба декорира неутралне боје земаљског стила

Спаваћа соба поставила прекрасан поглед у земљу

Спаваћа соба у природном стилу

Спаваћа соба осветљава цоунтри стиле нагласке у бијелој боји

Спаваћа соба декор дрвена намјештај земља стил

Спаваћа соба посједује класични изглед земље

Спаваћа соба намјештена у стилу државе

Спаваћа соба поставила прекрасан поглед у земљу

Спаваћа соба намјештена у стилу државе

Намештај за спаваћу собу у државном стилу изгледа привлачно, пријатно и мало романтично. Овај стил је посебно погодан за стан у граду - на пример, ако сте живели у природи као малу дијете, ова врста декора ће вас подсјетити. Кућни намештај је углавном израђен од дрвета - бор, храст, бреза, често са лепим резбаријама дрвета и украсним украсима ковачког челика. Карактеристике унутрашњости су топли бојови и украси као што су мекани јастуци, шарене завесе, велика огледала и оригиналне старинске лампе. Ако желите да доставите своју спаваћу собу у стилу земље, добра је идеја да погледате у антикварницу или на бољу тржницу за одговарајући кревет, ормар или гардеробу.

Мање је више - минималистички стил

Спаваћа соба поставља минималистичке геометријске облике

Спаваћа соба поставља минималистички стил

Спаваћа соба украси минималистички оригинални зидни декор

Спаваћа соба постављена минималистички

Спаваћа соба постављена минималистички

Минималистички стил намјештаја је данас у моди и изгледа веома елегантно у спаваћој соби. Његови основни принципи су: "Само неопходно!" И "Мање је више!" - из тог разлога, минималистички декор је ретко и врло пуристичан. Њихове најважније карактеристике су сјајно стакло и металне површине намештаја, геометријски облици и шема неутралне боје - беж, сива, пијеска боја, бела и браон, који стварају идеалну позадину за модеран намештај.

Удобност и елеганција у скандинавском стилу

Модерна спаваоница поставља скандинавске геометријске мотиве

Спаваћа соба декорација Скандинавски нагласак у светло плавој боји

Спаваћа соба намештена скандинавски стил два лежаја

Спаваћа соба у скандинавском стилу

Спаваћа соба поставља савремени дизајн Скандинавије

Спаваћа соба Скандинавска елеганција и удобност

Скандинавски стил намјештаја ослања се и на неутралан дизајн боја, што га чини хармоничним и елегантним. Скандинавски намјештај је стварно угодан и практичан - можда сте чули за тзв. Кутије пролећних кревета, које долазе из сјеверних земаља Норвешке, Данске и Финске и гарантују најбољу удобност за спавање својим функционалним дизајном. Скандинавски стил спаваћа соба је елегантан и удобан, декор је пуристичан, али не искључује украсне елементе као што су цуддли шарене јастуке или винтаге декоративне лампе. Ако сте љубитељ елеганције и удобности, несумњиво ћете се заљубити у овај стил!

Шарм поморског намештаја

Спаваћа соба намешта намештај

Спаваћа соба поставља јединствени намештај за поморство

Спаваћа соба је јединствена у стилу морског стила

Спаваћа соба помичног стила спаваће собе

Ако желите прилично необичан дизајн за своју спаваћу собу, одлучите се за поморски намјештај! Они су инспирисани љепотама мора и стога могу донијети дах свјежег зрака на своје четири зида. Стил поморског намјештаја је типичан за медитеранске земље, као што је Грчка, и изгледа очаравајуће. Погледајте горе наведене слике да бисте били сигурни!

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map