Дајте лето у кућу са собом палме: Врсте и брига

Дајте лето у кућу са собом палме: Врсте и брига

Лето, палме и плажа - ко то не сања? Шта кажеш кад можеш имати све у кући? Палма може довести кући летњи мирис. Али дланови воле топла и отворена подручја. Са нашим савјетима о неги и информацијама о врсти, можете одабрати најповољнију длану за свој дом и дати јој љубав и пажњу. Буди инспирисан одабиром наше галерије слика!

Шта морате да знате пре него што купите палму

Врсте древесаСа собним палминим врстама се разликује "стварна палма" и биљке попут палме ". Нису све затворене биљке које изгледају као палме, заправо су палме. Врсте изгледају боље испод. Најважнији фактор пре куповине је одлучивање где да стоји на длану. Свака врста дима има светлосну и климатску потребу. Тропске дланове воле топлу и влажну, а патуљасте палме преферирају најмање 3 сата чисте сунчеве светлости. Препоручљиво је ставити длан у просторију са високом влажношћу. Ако немате такву собу, свакодневно посипајте дланом или ставите овлаживач.

Најпопуларнија соба длан: бамбус

Палм бамбусПросторија бамбуса у егзотичној биљци која треба брзо да се брине, а када пронађете праву локацију, заиста можете уживати у тропском додиру ове дланове у вашем дому дуго времена. Изаберите светлу собу са умереном температуром за ваш бамбус. Зими, длан мора такође добити довољно светлости. Али то не значи да бамбус мора бити постављен на директно сунчано светло. Не заборавите на довољно заливање. Препоручује се да задржите собу бамбусом у резервоару воде.

Даска Бисмарцк расте споро и савршено је за дизајн ентеријера

Палм трее Бисмарцк палм

Бисмарцк Палм дугује своје име немачком канцелару Отто вон Бисмарцк. У овој биљци је потребан сунчан спот у лето. Она може стајати унутра или на отвореном, важно је да добије довољно сунца. Зими, Бисмарцк длан треба ставити на светлу локацију на температурама око 15 ° Ц. Палма Бизмарка треба пуно воде. Не сјечите длан, већ има само једну тачку раста.

Стецкенпалме треба мало пажње и погодан је за свијетла и сјенчана мјеста

Палм палмтрее

Зиммерпалме АртБрига о зиммерпалму
Зиммерпалме бамбус врсте

1

Палм бамбус у кравама

Палм бамбусов зид

Палм трее

Палм трее Цицас Револута

Зиммерпалме декорација у дневној соби

Соба Палм Децо Арт

Палм бамбус палмино дрво

Палм-дневна соба
Зиммерпалме ентеријер

Палм у ходнику

Зиммерпалме идеје

Зиммерпалме ентеријер

Зиммерпалме ентеријер

Мала палма

Палм соба

Палметто тропски додир

Палм-дневна соба

Зиммерпалме ентеријер

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

5 + 4 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map