Постројења купина: боја и укус у врту

Постројења купина: боја и укус у врту

Ако имате башту, сигурно ћете сањати биљке купине. Они ће вам дати боју у вашу башту и укусно воће ће такође пробати. Само замислите ... У лето можете лежати на лежаљци у вашој црној и црвеној башти и јести боровнице - у сновима! Можда ћете рећи да има пуно посла пре него што уживате у овом тренутку. Али, купина треба мало пажње. Пратите наше савете и постаћете професионални баштован!

Блацкберри биљке: најбоље време за биљке и најбољу локацију

Биљке у купусуВећина ће се сусретати са биљкама купине с боцама. На овај начин можете посадити бобице током целе године. Најбоље време је на пролеће, а онда корени брзо расту. Одаберите сунчано до полусемно место. Он мора бити заштићен и од вјетра. Благове расте на готово сваком тлу. Шта треба да знате за садњу: Убаците корене што је могуће дубоко и далеко један од другог. Морају бити покривени 3 до 5 цм са земљом. Опленити с посебним бобичастим ђубривом или оброком од рогова. Било да се налазите у лонцу или на тлу, одлучите се сами.

Сечење здраве биљке

Биљке врста бороваКупина је двогодишња биљка. Младе шипке долазе у првој години, а страна на другој години пуца на младе шипке. Тамо се бави. За здраву биљку: смањите купине крајем маја или почетком јуна. Овај пут се зове летњи рез. Оставите око 6 младих паса по биљци, која ће синоћ донети плодове. Од октобра долази зимска реза - а затим уклоните старе штапове.

После одговарајуће неге, плодови долазе

Благове садите воће

Зависно од варијетета почев од краја јула до средине октобра. Блацкберри мора бити лако одабрати када се бави, квази "пада у руку", тек онда су стварно зрели. Бламови не зоре. Најбоље је обрадити бобице одмах након бирања, он је само стабилан у кратком времену. Изаберите само зрело воће неколико пута недељно.

Уживајте у укусним вођама 

Блацкберри биљке црне

Блацкберри биљке Тхеодор РеимерсКафе биљке саветују негу

1

Благовађа производи плодове

Биљке врста борова

Благове расте цвет

Купина цвијећа

Биљке врста борова

Блацкберри биљке су црне и црвене

Савети за биљке са куглицама

Биљке робида

Благова се брига

Кафе биљке саветују негу

Купина је црвена

Блацкберри биљке су црне и црвене

Савети за биљке са куглицама

Савети за биљке са куглицама

Дуске дивље биљке

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

27 + = 34

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map