Пењачки рам у башти – направите фантастичан простор за игру за дјецу

Шта највише воле деца? Играј, наравно! Из тог разлога у овом посту нудимо изврсну идеју за креативне родитеље - дизајнирати фасцинантну игралиште с самим пењањем! Живети у кући са баштом је једноставно идеалан начин да ваша деца буду срећна и проводе многе срећне тренутке заједно! Испод ћете наћи и неке корисне савјете за дизајн које вам могу помоћи. Пустите себе инспирисати!

Стварање рај игре за саму децу - корисни савети

Изградите сами пењајући рам Креирајте угао за игруИгралиште у врту Пењачки оквир Дизајн саветиПењачки рам у врту Дјечји игралиште

Играјте угао сами помоћне савјете у башти

Играјте кутак дизајн са пењањем оквир креативне идеје родитељаИгралиште у рампу за пењање у башти

Изградите кућу на дрвету како бисте дјецу учинили срећним

Пењачки рам са малим малим малим малишанима

Играјући угао у врту Дрвена играоница
Као што је већ речено, мали би били без сумње одушевљени што би имали своје мјесто у врту, где би могли позвати пријатеље. И пошто већина дјеце воли да се попне, дјечја сала за џунгле је добар избор, јер је такођер много сигурнији у односу на дрвеће у вашем дворишном дворишту. Стварање угла играња са пењањем није у ствари тежак задатак, али као припрема, треба поставити неколико важних питања која би вам олакшала посао. Првенствено је важно колико је велика башта и колико простора имате за игралиште. То заправо одређује избор опреме за игралиште - осим пењајућег рама, можете се такође определити за клизне, љуљашке, врпце, степенице за пењање или за пењање. Кућа стабала је такође лепа идеја - као дете, вероватно свако од нас сањао! Такође је важно колико је ваш буџет висок јер квалитетна опрема за игралишта није јефтина афера. Можете уштедити пуно новца самим себи изградити неку опрему за игралиште - али с друге стране потребно је пуно времена и то захтева пуно ручних вјештина. Ако ви (или ваш супружник) волите да размислите, размислите о томе шта бисте могли да изградите - на пример, за изградњу пењања, на Интернету постоји много једноставних упутстава.

1

Креирање игралишта са пењањем у башти - идеје за креативне родитеље

ДИИ играли кутак са пењањем оквир у врту

Плаихоусе и пењање у врту да бисте пронашли идеално место

Пењачка мрежа за децу

Гартенгесталтунг Спиелецке планнен деца

Играјте кутак са пењањем на најбољим начинима

Пењачки рам са клизном баштом

Простор за игру у башти боје дизајнира идеје и инспирације

Планирајте игралиште у врту корисне савете како бисте дјецу учинили срећним

Вртни ормар за пењање на углу

Дрвени пењачки рам стабилан висок врт

Приликом избора за репродукцију опрему коју такође треба узети у обзир старост деце. Код одојчади, постоји гроβере повреда, тако да када купују удари или слајд, они треба да се побрину да су испуњени сви критеријуми безбедности. Раде неке плаи опрему као што су конопац, уже мердевине или пењање зид су погодни само за гроβере децу. , Иако је важно да пита малишане за њихово мишљење. А3-годишњи дете, на пример, је установљено да је фасциниран идејом за њихову простором, гроβере деце која већ иду у школу, такође може бити још један поглед. Да би се избегли евентуалне разочарење, питајте децу у складу са њиховим жељама, и разговарамо о свему до најситнијих детаља са њима - они би сигурно било драго да се њихово мишљење је важна родитељи!

Кул пењање у башти даје деци пуно радости

Дрвена играоница високе деце

Пењајући оквир металног оригиналног изгледа

Изграђена је дрвена башта Плаихоусе

висока играоница са тобоганом

Дизајн врта игра угао дјеце савремене идеје

Плажа са прекрасним погледом на пењање

Игралиште Баштенски трамполин

Играјте подручје вртног таласа

Играоница врт ДИИ ДИИ Идеје

Оно што је још важније је одабрати идеалну локацију у врту. Прво, требало би да буде далеко од других зграда довољно да бука веселих дечијих игара не смета вашим суседима. Најбоља опција је да дизајнирате игралиште у непосредној близини куће како бисте га могли гледати без деце која вас виде. На тај начин, деца се не би увек осећала контролисана, а не бринете се да ћете се повредити, бацати лопту у грмље или јести биљке. Фотографије у овом посту могу вам дати неке добре идеје о томе како организирати џунглерску салу и другу опрему за игралиште на најбољи начин. Такође је важно оставити мали простор слободан простор на којем можете играти фудбал и бадминтон или само шминкати около. Ако имате довољно простора у башти, можете се одлучити за трамполин. Требало би, међутим, испитати сигурност од стране признатог центра за тестирање и имати велику мрежу за спрјечавање падова.

1