35 креативних упцицлинг идеја за дом и башту

Упцицлинг је релативно нови тренд који је постао прихваћен као алтернатива рециклажи у последњих неколико година. Ово се заправо зове када стари објекти које вам више нису потребни не бацају, већ се користе поново - овог пута са другом апликацијом. Са пуно креативног размишљања и маште, коришћене, чак и сломљене ствари могу направити нови, јединствени намештај, лепе декорације за дом и врт, а чак и фасцинантне одеће - то није само велики ДИИ пројекат за ваше слободно време, то је шанса Уштедите новац! У овом чланку наћи ћете неке фасцинантне идеје упцицлинг за копирање. Надамо се да ћете уживати у њима и надати се да ћете уживати у изради!

Креативне упцицлинг идеје као алтернатива рециклажикреативне идеје чине лустере самекреативне идеје Гратер као накит

Креативни идеј Упцицлинг сапун за дозирање

Креативна идеја Упцицлинг Пен ХолдерУпцицлинг је постао синоним за зелено, одрживо размишљање, а за многе људе то више није само хоби, то је прави однос према животу. Ако имате гаражу или подрум пун старих и, према вашем мишљењу, бескорисним стварима, ово је идеална рекреативна активност за вас - упцицлинг ће развити своју креативност и учинити нешто добро за животну средину. Ако те идеја фасцинира, дефинитивно треба да пробате наше идеје упцицлинг! Наравно, не можете покрити све могуће варијације у једном чланку, али постоји и велики избор креативних идеја у мрежи које бисте могли претворити у стварност.

Велике идеје полица за имитирање

Сама Ванддеко прави идеје о полици

Регал иде у подизање стазе

Регал идеје креативно упскиљање

1

Полицијске идеје у полици

Полица идеја система за подизање полица из кутија

Полица идеја књиге упцицлинг

Наш први предлог је за зидне полице, које нису само врло практичне, већ могу служити и као прекрасна зидна декорација. На примјер, изванредне полице могу бити из скејтборда. Ако ваша деца имају старе скатебоарде, ово је савршена идеја упцицлинг за вас - само уклоните точкове и ставите скатебоард боард на држаче метала које сте монтирали на зид. На исти начин се зидне полице могу израђивати из старих књига - неће их оштетити, а сада их и једете! Умјесто старих плоча и књига, може се и горњи дио кофера на полици претворити - одмах ће постати прави ухваћивач у соби!

Оригиналне упцицлинг идеје: сами декоришите зид

Сама декорација зидова чини дијелове бицикла

Сама декорација зидова чини кашике

Сама декорација зидова чини идеје палета

Сама декорација зидова чини плетење прстена

Привлачна декорација зидова могла би се практично учинити свима са мало маште и креативности! Да ли имате стар бицикл у гаражи коју ви више не требате? Онда бисте могли уклонити точкове и објесити их на зид. Фотографије могу бити причвршћене између шпица како би створили јединствени фото-зид, за кога се заиста можете поносити!

Паллет Идеас Гарден

Паллет Идеас Гарден Цабинет

Паллет Идеас Тераса

Паллет Идеас Гарден

Клупа Идеје за палете гради се

Идеје за палете идеале за намештај

Од Еуропалеттен-а се може савладати само са мало времена и новца. Предиван вртни намјештај - удобно седиште, изворни сто за кафу или столица за помицање, у којој се можете опустити након напорног радног дана. Постоји много водича на интернету о томе како направити намештај од палета, а горе наведене фотографије могу да вас инспиришу.

Идеје за унапређење: изградите гардеробу сами

Сама гардероба ствара идеје за унапређење вожње

Гардероба сами градите ДИИ

Упцицлинг Идеас ДИИ Гардероба

Изградите креативне идеје у гардероби

Не бацајте стари прибор за јело! Са њом можете сами направити лијепу гардеробу. Поред кашика и вилица, потребна вам је и стара дрвена плоча. Прво треба куцати кашике равним чекићем, а затим савити прибор за јело преко цилиндричног, тврдог предмета - јер захтева неку снагу и вештину, такође можете питати некога за помоћ. Затим се рупице избуше у прибору за јело, а кашике и виљушке су причвршћене на плочу са ексерима. Коначно, готова гардероба се монтира на зид.

Упцицлинг цлотхинг

Упцицлинг цлотхинг

из старог, направити нову одећу

Упцицлинг одећа ДИИ шал

од старих до нових, идејама упцицлинг одеће

Упцицлинг Цлотхинг Иога Топ

старији чине нову одјећу на врху јоге

Направите идеје упцокинг јоге на самом врху

стари од бунде од старе беле боје са Петром Паном

Упцицлинг гардеробе креативне идеје

од старих бави нову одећу

Упцицлинг је "у", чак и када је у питању мода. Стара одећа коју не носите може се претворити у праве ремек-делове који ће вас одвести из гомиле и привући пажњу свима! Идеје у овом случају су такође невероватне: на пример, могли бисте да направите старе мајице удобним врхом јоге, украсите блузу са оковратником Петера Пан или претворите већ застарелу одећу у оригиналном мараму. Желимо вам пуно забаве и успеха!

1