Нокти на боји – неки савети за дизајн ноктију

Ми нисмо најбоље сликали нокте. Свако ко се не усуђује, наравно, може ићи код професионалца. Потребно је пуно времена. Свака дама може лакирати нокте са лаком за нокте. Тако ћете сачувати пут до салона за нокте и можете налећи нокте, на пример, увече на каучу. Важно је да се придржавају основних правила, како би се добило добар и дуготрајан маникир. Наил дизајн, боје и обрасци су бројни. Често са инструкцијама да се направите, тако да чак и необучени дом може покушати. И заправо, по правилу, ко је покушао, врло брзо се бави и после првог неуспјешног покушаја добијања доброг резултата.

Нокти на боји - савршени, као и професионалци

Нокти на боји - одлична идејаНокти за сликање нису тако тежак као што мислите. Веома је погодно за професионалца у салону за нокте, али понекад треба брзо ићи брзо, новац није довољан или не можемо пронаћи време за одлазак у салон за нокте. Дакле, свако може нанијети савршен лак за нокте на рукама и ногама. Ако је то гелак или шалак, или нешто што не можете или не желите да радите код куће, онда идите у салон за нокте је неопходан.

Облик ноктију је веома велики

шарене акрилне ноктеСавршени нокти представљају знак неге и женствености. Могу се дизајнирати различито, јер не постоје само боје и мотиви, већ и различити облици ноктију. У неким професијама треба носити посебно кратке и неупадљиве нокте, али уколико то није случај, нокти могу бити представљени веома различито.

Колико дуго треба савршени нокти?

Комбинација боја - само лепа

Дужина ноктију је ствар укуса. Одлучујући за дужину на првом мјесту поред сопственог укуса је како можете осетити и толерисати саму дуљину ноктију. Неки сања о претераним ноктима, други преферирају природну дужину ноктију која је погодна за свакодневну употребу, али важно је како се осећате у вези са тим. Чак и кратки нокти могу изгледати елегантно и елегантно.

Како да добијем савршено обојене нокте

Љубичасте нијансе за сваки укус

Добар припрема је дефинитивно један од њих, јер тек тада лак за нокте траје дуже и не отклања толико брзо. Пре свега, треба уклонити стари лак за нокте. Сада можете исећи нокте и датотеке у правом облику. Само уклоните или бригите за кожице. Затим се назива подножје или основни премаз, који подсећа на ударце на нокту и ствара глатку површину за наношење боје. Постоје и тзв. Жлебови за пуњење, који су погодни за врло неуједначену површину ноктију. Када се основни премаз осуши, може се нанети боја. Стресајте бочицу и нанијете равномеран слој према врху ноктију. Дозволите да се кратко осуши и нанесе други слој у зависности од прозирности боје. Боље је наносити два танка слоја као један дебео, јер се дебео слој дужи и оштећен. Пустите да се осуши поново 5-6 минута и ускоро долази време за наношење горњег слоја. Затвара нокте, дајући им додатни сјај и издржљивост.

Декорације ноктију могу се практиковати

Колач ноктију дизајн

1


Без обзира да ли сами нацртате своје нокте, украсите рхинестоне, налепнице за наљепнице или једноставно сјајни прах, они су дефинитивно привлачни. Многи људи, углавном жене, који чак и несвесно обраћају пажњу на нокте супротних особа.

Уређени нокти у природним бојама или необојени

Нобле дизајн нокта

Гомила нијансираних ноктију је додатак за многе жене. Према тренду, узимају се преломи боје или изабране природне боје боје. Добар учвршћивач ноктију јача нокте, балансира жлебове, штити од сплурања и даје нокте племенити сјај.

Нанесите нокте на нокте

Идеална идеја за нокте за нокте - стварно привлачна

Заправо, слика на ноктију је мало тежа од сликања ноктију. Ноге треба редовну негу, која је сложенија од ње. Ако не желите да одете код специјалисте, можете то урадити сами код куће с правим производима за негу стопала. Први корак у педикиру је пријатно ножно купатило, ради лакшег негу већ натопљених рожњачких подручја, а затим пратите исте кораке као у маникиру док не будете сјајни педикир.

боје различите идеје за нокте

Безалкохолни нокти

Ноктирне наљепнице за одличне ефекте

Роиалблуе - боју лепу боју за нокте

Деликатан цветни узорак и мат боја

Велики дизајни за нокте за различите прилике

Идеје за декорацију ноктију

Нобле дизајн ноктију за глатке нокте

Омбре нокти - племенити и добро одржавани

Тоенаилс - идеје за лак за нокте Идеје за лак за нокте

Мраморни нокти жуте боје

Једноставне нокте за сваки дан

Направите лепе нокте

Лепа коса на ноктима

Лепа нокти - длакав прича

Наили за нокте за нокте

Јесен киша на ноктима

Сликање ноктију за Валентиново

Лепа комбинација боја за нокте од малина

Халогени лак за нокте - стварно привлачан

Глиттер маникир - дизајн шик дизајна

Баби плави нокти - одличан проналазак ноктију

Смешне слике ноктију

Најновији тренд - мраморни узорак на ноктима

Зелени мраморни нокти - да погледате два пута

Француски маникир за љубитеље

Халогене и златне нијансе, тренд 2017

Универзални ексери - једноставно сјајни

Дизајн Омбре ноктију - лепа одлука

Нокти на боји - то вам се свиђа

Апсолутно привлачно - савршено извршење

Цхиц и фанци - црна мат са децом

Занимљив дизајн за нокте - црни мат и сребро

Шикантни нокти - племенити дизајн

Облик ноктију може варирати, чак и бити истакнут

Тачкасти нокти - не могу сви да их носе

Врхунци ноктију лакирају каменим украсима

Нокти на боји црвене боје - класика код Маникура

Филигранске слике на ноктима

1