Женски фризура 2016 – Топ тенденције за савршен изглед

Бити жена има многе предности, али пре свега, лепоту. Поштоване даме, постоји пуно начина да будете лепши и атрактивнији - модни трендови, дизајн ноктију и на крају, али не и најмање фризуре. Свака жена је заинтересована за оно што је у тренду, а шта није. Изабрали смо најбоље женске фризуре 2016 за вас и нудимо вам неколико савета и трикова за необичан и модеран изглед.

Женске фризуре шармирају у свом облику и стилу

Женске фризуре разигранеЖенске фризуре 2016: Велики резови, засићене боје и нови трендови за савршен изглед 

Женске фризуре дискретноФризуре плавуше

сјајне женске фризуре

Фризуре плавушекратке фризуре

браон фризура

Женске фризуре разигране

Модни трендови су од суштинског значаја за свет лепоте. Укључене су и женске фризуре 2016. Фразиони из седамдесетих поново постају популарни - дивљих корака, дискретног изгледа или признатог летећег брасна боба. Горње женске фризуре укључују и цурке и таласе, који доприносе природном изгледу. Оно што је посебно интересантно јесте да је само средњи разред махнут и врхови косе остају глатки. То даје фризу утисак сасвим природног изгледа. 

1

Модерне боје косе у 2016 

Чоколадно браон изгледа прекрасно!браон фризура

коврџаве фризуре

коврџаве фризуре

Женске фризуре дискретно

женске фризуре таласасте

Популарна плава боја у различитим варијацијама Фризуре плавуше

женске фризуре глатке

женске фризуре на врху

Омбре ефекти у свим врстама нијанси женске фризуре омбре

женске фризуре омбре

женске фризуре омбре

женске фризуре 2016

Популаран деценијама плаве боје са својим деликатним и природним тоновима остаје у тренду, као и штрајкачки чоколадни браон. Да би фризуру дала нови изглед, длака је обојана у различитим нијансама боје, неколико нијанси чак и помешани заједно. Омбре ефекти са светлим савјетима су још увијек ажурни за очаравајући изглед. Ово ствара занимљиве крајње ефекте који би сигурно привукли пажњу!

Која фризура ће остати у 2016?

Шкаре у свим облицима и облицима кратке фризуре

женске фризуре на врху

модерне женске фризуре

црне фризуре

женске фризуре глатке

Драги даме, Добре вести - Франсенбоб остаје жив у свету лепоте! Текстура и варијације су промењене - са различитом дужином од браде до дужине рамена, глатке или таласасте, ова фризура наставља да очара својом оригиналношћу. Али призната, популарна и необична кратка фризура већ је уврштена у класификацију горње фризуре, такође и за 2016 годину. Још једна фризура, која је такође једна од трендова 2016. године, је игрив пони. Различитим различитим обликима вертека савршено се уклапају.

1