Изградња сандбок-а – најлакши водич + 25 креативних идеја

Ако имате децу код куће, знаћете колико је важно играти са сандучићем. Ако сте у парку са својом децом, пустите их да играју сатима на сандучићу и никад неће бити досадно. Овај класик нуди право забаву! А ако имате башту или велики балкон, зашто проводити толико времена на јавним игралиштима? Можете изградити сандбок само са четири брата. Једно је сигурно - сандуку коју је изградио Папа је нешто посебно за вашу децу! Пратите наш водич како бисте донели радост својој дјеци!

Изградите сандбок - само у 5 једноставних корака

Упуте за изградњу Сандбок-аПостоји неколико врста сандбока које можете лако изградити. Препоручљиво је да ваш сандбок има кров. Иначе ћете морати изабрати сјенчану локацију. У нашем случају, наш ДИИ пројекат је без крова, јер смо изабрали најлакши водич за почетнике. Али, ако знате основна правила, можете пустити да ваша маштења постане дивља. Такође можете инсталирати дренажни систем. Друга идеја је песак са седиштима.

Потребни материјали:

Сандбок сагради инструкцијске материјалеПотребни материјали су неке планиране плоче за башту - између 12 и 16, четвртасте лајсне за 4 угао постоља, антикоритна тканина, бежични одвијач и наравно песак. Даске, не дуже од четири метра, понуђене су по разумним цијенама. Изаберите плоче ширине 20 центиметара и дебљине 4 центиметра. Дужина наравно зависи од тога колико желите да направите сандбок. Али пре него што почнете са првим корацима, морате означити подручје за сандбок. Прво покажите ивице са лопатицом, а затим ископирајте целу површину дубине око 20 цм. Дно сандуку мора бити ниво. Поставите под са антикоритном тканином. Овај материјал има велику предност што може доћи до кишнице. Онда долази скуп!

Корак 1

Изградите Сандбок Упуте Корак 1

Корак 2

Изградите Сандбок Упуте Корак 4

Корак 3

Изградите Сандбок Упуте Корак 5Корак 4

1

Изградите Сандбок Упуте Корак 6

Корак 5

Изградите Сандбок Упуте Корак 7

Корак 6 

Изградите Сандбок Упуте Корак 6

Корак 7 

Изградите Сандбок Упуте Корак 7

Ми смо показали кораке као слике за вас, јер они објашњавају боље од текста. Али овде је кратак текст водич. Инсталација се најбоље врши на месту где се налази песак. Наравно, прво морате припремити плоче - исећи, скинути пролеће и припремити зубе. Монтирајте четвороструке шипке са шест вијака на бочним панелима. Прво почните са угловима, а затим додајте друге плоче као квадрат. Остали углови су аналогни. Онда сте завршили са првим спратом. Онда долази на други спрат, тако да сандбок постаје довољно висок. Саставите мали део у четири центре тако да су дугачке плоче добро осигуране. Коначно, наравно, и даље имате песак у сандучићу. Посебно се налази у продавници хардвера Спиеланд за куповину. Нажалост, дјеца не могу заиста пецати колаче или градити замке са овим. Шљункак је много погоднији овде. То је наш предлог, ако можете пронаћи шљунак.

И идеја када деца расте

Сандбок изградити идеју

Ако сада опремите сандбок са кровом, онда је најбоље користити две велике плоче, које вас збацују у троугао. Обратите пажњу на стабилност. Као алтернативу, можете користити четири гомиле за проширење чврсте тканине од чврстог материјала. Донесите боју у свој врт или балкон с живописним тканином. Узмите више идеја из наших изврсних примера

Сандбок гради игралиште

Сандбок изградити тип

Изградите сандбок са кровом

Сандбок се састоји од палета

Сандбок направи ДИИ Сандбок направи ДИИ

Сандбок је затворен

Сандбок изградити клупу

Сандбок гради ДИИ пројекат

Сандбок направи ДИИ

Сандбок направи ДИИ идеју

Сандбок гради ДИИ са кровом

Сандбок направи ДИИ идеју

Сандбок гради ДИИ пројекат

Сандбок гради ДИИ камење

Сандбок направи ДИИ табелу

Сандбок гради зелено

Сандбок гради брод

Сандбок изградити идеју

Сандбок гради идеје

Сандбок-Буилд-шарена

Сандбок изградити идеју

Сандбок гради вишебојни

Сандбок изграде гуме

Сандбок градити гуме Арт

Изградите сандбок са камењем

Изградите сандбокс са водом

Сандбок се састоји од два дела

1