12 креативних идеја за ДИИ кревет!

У ДИИ кревету можете спавати врло удобно! То вам изгледа немогуће? Не верујеш у то? Показаћемо вам неке креативне идеје за сопствене кревете и пружити корисне савете како би ваш кревет био индивидуалан и јединствен!

Удобан и удобан са ДИИ креветом

Дии кревет је живописанКолико би требало бити кревет ДИИ?

послат је креветвелики кревет велики

велики кревет велики

Пре него што размислите о потребним материјалима, прво треба размислити о томе колико ће стварно бити кревет ДИИ. Наравно, то би требало да буде величина собе и не прелази. За ту сврху морате такође узети у обзир Матразенгроßе: Често коришћене величине душека су 80 к 200 цм или 120 к 200 цм.

Завршите структуру кревета

ДИИ креирате дизајн самидијамантско дрво

дијамантско дрво

Имате прилику да изградите кровну конструкцију из бројних материјала. У принципу, дрво се највише препоручује јер се може добро обрађивати. Наравно, ако сте креативни, талентовани и ручно послани, можете сами креирати креветни оквир за ДИИ кревет. Данас сг. Шперплоча посебно популарна и препозната у таквим конструкцијама.

Кревет палета је такође јефтина идеја!

палете за палете

палете за палете

палете за палете

бели кревет

 бели кревет

удобан кревет удобан

Детаљна упутства можете пронаћи овде. Креветна конструкција се такође може направити од палета - то је стварно једноставно и јефтино! Када дизајнирате палетни кревет, ви више не можете користити кревете јер су добро проветрене због рупа у доњем дијелу дрвета. Упутства за конструкцију су једноставна и интересантна: одговарајуће палете распоређене према томе колико желите кревет да буде висок, а затим спојити заједно. Будући да је душек управо на палетама, ово би требало бити стварно угодно, јер палете немају челични душек.

Освежите стан

Дии кревет је живописан

бели кревет

дии кревет црвена

Дии кревет зелен

Дии кревет зелен

Дии кревет је живописан

удобан кревет удобан

Желиш само освјежити свој стан и дати стару постељу нови изглед? Само мало сликање је довољно да се стари кревет претвори у иновативно уметничко дело. Ако сте дизајнирали кревет сами, требало би мало уљевати у дрво. На тај начин, ваш ДИИ кревет би изгледао ефикасним и свакако траје дуже. Декорације на ново украшеном кревету су наравно никад непотребне - можете их украсити према стилу вашег дома!

1